salibinka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Zostały Aria i Lira oraz Maja w dt w Koszycach, z czego najpilniejsza jest do adopcji Maja. Reszta znalazła domy :) Quote
moana Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 O ile się nie pomyliłam to BIM ma dom u mojego znajomego (zakładałam wątek poszukiwawczy ) To dobry dom :) Mam obiecane zdjęcia chłopaka. Ponoć nieźle rośnie! :loveu: Quote
moana Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Przypomnę małe, bo chyba nadal dwie z nich szukają domów... :roll: Quote
JoyRandy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 O Mój Boże, wszystki PSIACZKI są cudne, tylko do zakochania się... :roll: Tak bardzo bym chciała się zaopiekować tymi, co zostały... :roll: ale Mój Piesek (obawiam się bardzo) jest za bardzo zazdrosny i chyba "nie poradziłby sobie" z nowymi siostrzyczkami... :roll: BARDZO BARDZO mnie to smuci! Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 do adopcji jest jeszcze suczka na dt oraz zwrotka z adopcji. szagi wrocil jakies 3 tygodnie temu i pani ola zawiozla go do hotelu w wieliczce ,dwa razy juz byl w kundlu ale na razie nie ma domku .dzisiaj kolezanka mial sprawdzic jedn domek ,ktory dzwonil w czwartek ale jeszcze nie wiem czy bedzie dobry.Czekam na info. Quote
Recommended Posts