Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ra_dunia']Dokładnie - co będzie z finansami zebranymi na Skrytka, skoro nie będzie można przeznaczyc ich na DT (takie, które nie wystawia rachunków)[/QUOTE]

najpierw i tak musimy zobaczyć ile zostanie jak już będzie zapłacony rachunek za lecznicę

no a co z tym tymczasem??? pani już sprawdzona???

Posted

Monday wrzuciła na wątek [url=http://www.dogomania.pl/forum/f937/tymczasowy-dom-platny-129998]Tymczasowy dom (płatny) - Dogomania Forum[/url] wrażenia z wizyty w potencjalnym DT - jest super :)

A jeśli chodzi o pieniądze na DT to wydaje mi się, że to też jest do załatwienia
- pieniądze może zbierać ktoś inny na swoje konto i przekazywać je do DT
- można ustalić od razu z DT, że pieniądze będą wpłacane na ich konto tylko wtedy będzie trzeba ustalić kto wpłaca pieniądze na domek a kto na inne potrzeby psa

Posted

Rozmawiałam z wet. Skrytka badania poprawiły się bardzo ale nie chcą go za bardzo obciążać. I propozycja jest taka, że w piątek go zaszczepią, czyli w sobotę mogłabym z nim jechać do DT. Odrobaczony jest.
A kastracja za dwa tygodnie i trzeba by go było przywieść. Jeśli nic mi nie wypadnie to na 80% mogę go przywieść do Łodzi i odwieść z powrotem.
No chyba że w Warszawie albo w Radomiu zrobić tą kastracje?
Co wy na to?

Posted

[quote name='asik007']Selenga jeszcze raz wielkie dzięki za sprawdzenie DT :multi:[/quote]
Przeca to nie ja sprawdzałam :)
Dziewczynom z Radomia się należy to podziękowanie
Możecie je też zapytać o kastrację, bo jakoś dziwne wydaje mi się wiezienie psa spowrotem do Łodzi żeby go wykastrować skoro w Radomiu też są weterynarze, którzy to potrafią zrobić :)
Może zresztą Donka z DT ma sprawdzonego weterynarza

Posted

tego jeszcze dokładnie nie wiemy - trzeba negocjować z Donką. Jestem ciekawa jak tam Skrytek "dogada" się z rezydentem Reksiem vel Lizusem:evil_lol::evil_lol: Te małe psiaki to takie skaczące pchły :evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziewczyny poczekajcie. Z DT umówiłam się na poniedziałałek (Donka gdzieś w sobotę wyjeżdża a nie chciałaby Skrytka zostawiać samego)
No i miałam przed chwilą telefon od bardzo sensownej kobietki w sprawie adopcji Skrytka. Pani jest z Łodzi i jutro jesteśmy umówione na 17. Mamy wspólnie odwiedzić Skrytka.
Bardzo się to pomieszało jutro dam znać co dalej.

Posted

Agatko ja nawet wyślę jak tylko Asia napisze co dalej...
Asiu co to za domek potencjalny?
O kurcze, żeby był najlepszy i ten wymarzony...
Ja chyba do wieczora to tu oszaleję.

Posted

[quote name='Madziek']Lidan a kiedy wpłaciłaś? może jest we wcześniejszym rozliczeniu? podaj datę to sprawdzę , może przeoczyłam

tymczasem kolejne wpłaty:

Selenga bazarek 169 zł
A priori (bazarek Madziek) 30 zł
Madcat i Ocelot bazarek 241 zł
--------------------------------
razem [B][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="4"]3 233,17 zł[/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE]

Chyba już się sprawa wyjaśniła. Za pierwszym razem wpłaciłam na pierwsze podane konto czyli do Anja2201 i te dane zapisałam. Zapomniałam, po jakimś czasie, że później podano inny nr konta i druga wpłata równiez poszła do Anja2201.

Posted

Z adopcji nici. Ta pani to była bardzo młoda osoba, która jeszcze się uczy i pracuję.
Po przemyśleniu sama stwierdziła, że chyba jeszcze nie pora na pieska.
Ale obiecała, że jak życie jej się trochę poukłada to na pewno jakiegoś pieska od nas weźmie.
Jutro ruszam ze Skrytkiem do DT. Jeszcze muszę mu kupić budę taką z gąbki (bardzo fajny pomysł który mi podsunęła przyszła opiekunka Skrytka). Zdjęcia z drogi i DT wstawię jutro.

Posted

Skrytek już w DT właśnie wróciłam do domu. DT super. Nowa Pancia jeszcze bardziej super a w zasadzie dwie pancie jedna młodsza. Skrytuś na przywitanie zrobił kupę w salonie. W czasie drogi zastanawiałam się czy nie powinniśmy mu zmienić imienia na Ciekawski. Kupiłam mu budę z gąbki podczas drogi przesiedział w niej może 2 minuty cały czas musiał wyglądać.
Mam trochę zdjęć ale wstawię jutro bo dziś już nie mam siły.
No i powoli czekamy na relacje z DT. Pani obiecała zdjęcia.