Tymonka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 musimy dać radę , a karmy starczy na przynajmiej 3 tygodni bo jest 5kg , lekarz powiedział , że to najlepsza karma jaka mógł dostać . Quote
Tymonka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Mam pytanie kto przelewał pieniążki na moje konto ? Bo nie wiem czy już przelewać na fundację czy czekać na resztę przelewów Quote
Madziek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 wystawiłam bazarek na Skrytka: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/miski-podrozne-eukanuba-niezly-bajer-na-biednego-skrytka-do-13-08-a-143381/#post12729136[/url] Quote
madcat1981 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Szykują się u moich "podopiecznych" dwa domki, przerzucę wtedy deklaracje na Skrytka:) Quote
Tymonka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Przelałam na konto fundacji 70zł , 50 ode mnie i 20 co dzisiaj dostałam Quote
zachary Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Przelałam na Skrytka 300 zł.Trzymaj się psiaku! Ciotki nie dadzą Ci zginąć! Quote
ocelot Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='zachary']Przelałam na Skrytka 300 zł.Trzymaj się psiaku! Ciotki nie dadzą Ci zginąć![/quote] Jak mamy dziękować?:loveu::loveu::loveu: No jak? Quote
Tymonka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='zachary']Przelałam na Skrytka 300 zł.Trzymaj się psiaku! Ciotki nie dadzą Ci zginąć![/QUOTE] Wieeelkie dzięki!!!!!!!!!!!!! Nawt sobie nie wyobrażasz ile to znaczy dla Skrytka , to jest 10 dni pobytu w klinice:):) Quote
zachary Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ocelot, daj spokój.Jak spojrzałam na tego małego nietoperka....Musiałam go poratować.Jak będzie zdrowy i szczęśliwy...to wystarczy! Quote
zachary Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No dobra...To w takim razie :calus:wystarczy. Quote
Tymonka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ocelot nie wiem czemu ale nie mogę Ci odpisać na PW :( Quote
ZUZANNA11 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Zachary, nie wiem jak Ci dziękować. Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile to dla mnie znaczy... :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 no to jak chcecie te szeleczki czy kupicie niuniusiowi nowe? prosze o pw z adresem jeslibyście się zdecydowali:oops: Quote
ocelot Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']no to jak chcecie te szeleczki czy kupicie niuniusiowi nowe? prosze o pw z adresem jeslibyście się zdecydowali:oops:[/quote] Chcemy bardzo Tylko może któraś z łódzkich cioteczek by podała i podrzuciła? Quote
Kamii Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 W jakim wieku jest mniej-wiecej Skrytek?? Czy wiadomo?? Quote
Tymonka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 około roku, jak mam usunąć sygnaturę? bo wgrałam nie ten obrazek który chciałam Quote
Basia1968 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 a ja "naklepałam tekst" z prośbą o wsparcie do wszystkich firm w Tomaszowie Mazowieckim - jak mi sie uda to wkleje sam tekst - póxniej wyrzucę - wy go poczytajcie - jakies poprawki prosze zgłosić :eviltong: Quote
Basia1968 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [B]Witam Państwa![/B] [B]Chciałam się zwrócić z nietypową prośbą – zacznę jednak od początku.[/B] Jestem osobą, która od lat zajmuje się niesieniem pomocy bezdomnym, krzywdzonym zwierzętom. Przeglądając wątki na portalu dogomania natrafiłam na rozpaczliwą prośbę 13 – letniej mieszkanki Tomaszowa Mazowieckiego Zuzi. Dziewczynka bardzo chciała pomóc porzuconemu, schorowanemu maleńkiemu pieskowi. Jak się okazało nie jest to jej pierwszy uratowany psiaczek. Nazwaliśmy go Skrytek. [B]Oto i on:[/B] [B]Gdy zobaczyłam to zdjęcie zaparło mi dech. Piesek z olbrzymimi zmianami skórnymi, wygłodzony, maleńki i TA OLBRZYMIA „OBROŻA” Z OGNIWEM ŁAŃCUCHA. Piesek został uratowany dzięki zaangażowaniu wielu ludzi z całej Polski – przebywa obecnie w klinice w Łodzi. Koszt pobytu pieska to 30 zł dziennie. [/B] [B]Zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc w ratowaniu tego pieska. Jednocześnie pomoc przekazana na rzecz Skrytka będzie stanowić niejako wsparcie dla Zuzi w jej działaniach. Nie będzie się czuła osamotniona, a nadto na pewno wzmocni ją to w jej dalszych działaniach. Mam nadzieję, że w Tomaszowie są ludzie wrażliwi i o wielkim sercu. Należy pielęgnować to co dobre w młodych ludziach. Dlatego doceńcie Państwo starania, zaangażowanie i serce Zuzi. [/B] Mając taką mieszkankę, taki skarb w swoim środowisku, o takim sercu liczę na to, że Państwo będzie mogli wesprzeć leczenie pieska. [CENTER][CENTER][B][COLOR=red][FONT="]BŁAGAM O WSPARCIE FINANSOWE![/FONT][/COLOR][/B][/CENTER] [/CENTER] [FONT="] konto do wpłat: FUNDACJA FIOLETOWY PIES ul. Jana Bytnara Rudego 21B/901 45-265 Opole LUKAS BANK S.A. 96 1940 1076 3046 8481 0000 0000 z dopiskiem "darowizna na Skrytka od (nick)"[/FONT] [FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT] Quote
Basia1968 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 proszę o poprawki - dzisiaj upał i z myśleniem mi nie wychodzi dobrze:eviltong: z psianiem też:eviltong: Quote
Recommended Posts