Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wystawiłam bazarek na Skrytka:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/miski-podrozne-eukanuba-niezly-bajer-na-biednego-skrytka-do-13-08-a-143381/#post12729136[/url]

Posted

[quote name='zachary']Przelałam na Skrytka 300 zł.Trzymaj się psiaku! Ciotki nie dadzą Ci zginąć![/quote]
Jak mamy dziękować?:loveu::loveu::loveu:
No jak?

Posted

[quote name='zachary']Przelałam na Skrytka 300 zł.Trzymaj się psiaku! Ciotki nie dadzą Ci zginąć![/QUOTE]

Wieeelkie dzięki!!!!!!!!!!!!! Nawt sobie nie wyobrażasz ile to znaczy dla Skrytka , to jest 10 dni pobytu w klinice:):)

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']no to jak chcecie te szeleczki czy kupicie niuniusiowi nowe?
prosze o pw z adresem jeslibyście się zdecydowali:oops:[/quote]

Chcemy bardzo
Tylko może któraś z łódzkich cioteczek by podała i podrzuciła?

Posted

a ja "naklepałam tekst" z prośbą o wsparcie do wszystkich firm w Tomaszowie Mazowieckim - jak mi sie uda to wkleje sam tekst - póxniej wyrzucę - wy go poczytajcie - jakies poprawki prosze zgłosić :eviltong:

Posted

[B]Witam Państwa![/B]

[B]Chciałam się zwrócić z nietypową prośbą – zacznę jednak od początku.[/B]
Jestem osobą, która od lat zajmuje się niesieniem pomocy bezdomnym, krzywdzonym zwierzętom. Przeglądając wątki na portalu dogomania natrafiłam na rozpaczliwą prośbę 13 – letniej mieszkanki Tomaszowa Mazowieckiego Zuzi. Dziewczynka bardzo chciała pomóc porzuconemu, schorowanemu maleńkiemu pieskowi. Jak się okazało nie jest to jej pierwszy uratowany psiaczek.
Nazwaliśmy go Skrytek.
[B]Oto i on:[/B]

[B]Gdy zobaczyłam to zdjęcie zaparło mi dech. Piesek z olbrzymimi zmianami skórnymi, wygłodzony, maleńki i TA OLBRZYMIA „OBROŻA” Z OGNIWEM ŁAŃCUCHA. Piesek został uratowany dzięki zaangażowaniu wielu ludzi z całej Polski – przebywa obecnie w klinice w Łodzi. Koszt pobytu pieska to 30 zł dziennie. [/B]

[B]Zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc w ratowaniu tego pieska. Jednocześnie pomoc przekazana na rzecz Skrytka będzie stanowić niejako wsparcie dla Zuzi w jej działaniach. Nie będzie się czuła osamotniona, a nadto na pewno wzmocni ją to w jej dalszych działaniach. Mam nadzieję, że w Tomaszowie są ludzie wrażliwi i o wielkim sercu. Należy pielęgnować to co dobre w młodych ludziach. Dlatego doceńcie Państwo starania, zaangażowanie i serce Zuzi. [/B]

Mając taką mieszkankę, taki skarb w swoim środowisku, o takim sercu liczę na to, że Państwo będzie mogli wesprzeć leczenie pieska.

[CENTER][CENTER][B][COLOR=red][FONT=&quot]BŁAGAM O WSPARCIE FINANSOWE![/FONT][/COLOR][/B][/CENTER]
[/CENTER]
[FONT=&quot]
konto do wpłat:

FUNDACJA FIOLETOWY PIES
ul. Jana Bytnara Rudego 21B/901
45-265 Opole

LUKAS BANK S.A. 96 1940 1076 3046 8481 0000 0000
z dopiskiem "darowizna na Skrytka od (nick)"[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]