rose Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='Unbelievable']ee, i komar wpadł, i marcin... :diabloti:[/quote oni akurat byli klientami:evil_lol: Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Rinuś napisał(a):A ja mam takie pytanko...kto to był z tą inspekcją?:evil_lol:Jeśli chodzi o filmik to ja krzyczę "ej, cisza! Dostałam smsa- Proszę ciszej, recepcja" :lol: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Maksowa Gloriaaaa:razz: Lorien-Glorien:cool3: Tinka;) Komar i to by chyba było na tyle...na dziś Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Mysia_ napisał(a)::loveu::loveu::loveu: tęsknię :-( dogomanka Twój filmik mi nie działa :placz::placz::placz: chcecie sesję z garnkiem? :diabloti:dawajjjjj, chcecie! :multi: Quote
Rinuś Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Estera napisał(a):Jeśli chodzi o filmik to ja krzyczę "ej, cisza! Dostałam smsa- Proszę ciszej, recepcja" :lol: Nigdy bym nie poznała Twojego głosu :crazyeye: Quote
Lorien:) Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Atkaa:evil_lol: zabije:eviltong: Pamiętam przy ognisku pokazalas mi moje cudowne zdjęcie w aparacie po czym zapytałam 'a kto to jest?' Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Rinuś napisał(a):Nigdy bym nie poznała Twojego głosu :crazyeye:To przez mutacje :cool3: A tak serio, to sama siebie bym nie poznała, gdybym nie wiedziała, że to ja :eviltong: Quote
cymbianka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Marta jagodowa:eviltong: troszkę niewyraźne z Barbarą;) Quote
polciuaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Mysia- jak to?:placz: może odświez strone? :evil_lol: Atkaa-przypomnilo mi się `Zrobi mi Pan taki szyld? Uuuu,czy Pani ma takie cycki? Jaki to rozmiar?`:grin: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Poleczko moja, ta pani i pan byli trupami po egzorcyzmach! :evil_lol: Quote
IzabelaB Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Atkaa daj jakieś inne moje zdjęcie prosze :mad::eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 basia bonnie napisał(a):dawaj sesje z garnkiem!!!:loveu: Estera napisał(a):dawajjjjj, chcecie! :multi: dobra najpierw dwa co chyba jeszcze ich nie było.... a potem lecę z garnkiem :diabloti: Quote
polciuaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 basia bonnie napisał(a):Poleczko moja, ta pani i pan byli trupami po egzorcyzmach! :evil_lol: wiem.:evil_lol: wygladali tak nie tylko na obrazku.:evil_lol: Quote
cymbianka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 co do zdjęć Dog to ja mam takie jedno:evil_lol::evil_lol: na tarasie po oblaniu wodą:diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Rinuś napisał(a):Już chyba lekka faza była co ?:diabloti: taa, bardzo lekka:diabloti::evil_lol: http://i29.tinypic.com/15apev.jpg Magda, uśmiechnij sie!:roflt: Quote
rose Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Rinuś napisał(a):Już chyba lekka faza była co ?:diabloti: nie wiem czy taka lekka:evil_lol: choć mnie przy tym nie było to co nieco słyszałam:diabloti: Quote
rose Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 yyy te dwa ostatnie to chyba mała przesada:eviltong: dlaczego ona ma spodnie rozpięte?:evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 http://i32.tinypic.com/2vmivzn.jpg haha usmiech:evil_lol: egzorcyzmy byly dobre dxD co Wy chcecie:diabloti: ale nikt mnie nie obsłużył tam:lol: Quote
Estera Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 rose napisał(a):dog Was za to zabije:evil_lol:wraca za czas jakis- nie doszuka se tego :evil_lol: Quote
anetta Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 olekg89 napisał(a):Na zloty jeżdżą tak zryte psy ,że Masaj bardziej od nich zryty nie jest na pewno.:cool3: A miały być same aniołki :diabloti::evil_lol::siara: Unbelievable napisał(a):dokładnie :diabloti: a szczur mam nadzieję już w tym tygodniu straci jajca :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Gdyby wiedział co go czeka po zlocie to pewnie by sie zapierał wszystkimi łapami zeby nie jechać :evil_lol::evil_lol: Uwalone drzewo robi wrażenie :crazyeye: Quote
Recommended Posts