Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gusia0106']Pfff....każdy by chciał![/QUOTE]
ale psa z jakiś względów nei chcesz jej oddać
wszyscy wiemy jaka Ewa jest
więc wniosek jest tylko jeden
pozazdrościłaś tz psa i teraz chcesz sobie zatrzymać Aresa ;)

[quote name='Nutusia']No ale żeby nie było... pomarańczowym też bym nie wzgardziła :)[/QUOTE]

och , pomarańczowy:loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='3 x']ale psa z jakiś względów nei chcesz jej oddać
wszyscy wiemy jaka Ewa jest
więc wniosek jest tylko jeden
pozazdrościłaś tz psa i teraz chcesz sobie zatrzymać Aresa ;)

och , pomarańczowy:loveu:[/QUOTE]

Ależ ja chętnie oddam!
Na Paluch nawet ;)

Posted

Acha, to dlatego uszy mnie piekły:-)
Oj dziewczyny, wzięłabym i Aresa, i Coco i jeszcze parę innych, ale faceci w domu bardzo protestują:-) Poza tym ja rozpieszczam psy strasznie. Mój Jacek ostatnio powiedział, że Semik kiedyś był porządnym psem, a teraz takie troki ciągnące się stale za mną i domagające się pieszczot z niego zrobiłam:-)
A Barsa, jak jej cokolwiek się dzieje, zaraz przychodzi do mnie i prosi o pomoc. Szczególnie jak jej trawa z dupencji wystaje i załatwić sie do końca nie może. Nadstawia pupidło, żeby jej wyciągać:-) Jacka to wkurza, bo mówi, że sama powinna sobie radzić, a ja robię jej krzywdę... Może, sama nie wiem, ale nie umiem inaczej...
Aresowi najlepiej byłoby na pomarańczowym mimo, że ma go tylko w połowie. Ale wierzę, że gdzieś tam czeka na niego równie fajna miejscówka, kolorystycznie może inna, ale też super:-)

Posted

[quote name='Nutusia']No i jeszcze równie pyszna ściana by się przydała :)[/QUOTE]

Gusia Cię zabije Nutusiu:-) Ja mam pyszne drzwi:-) Moja Barsunia bardzo je sobie chwaliła swego czasu;-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Gusia Cię zabije Nutusiu:-) Ja mam pyszne drzwi:-) Moja Barsunia bardzo je sobie chwaliła swego czasu;-)[/QUOTE]

Nutusię? Za co? ;)
Aresa za ścianę następnym razem ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Fakt - sama bym się potymczasowała u Ewy... ze wskazaniem na DS :)[/QUOTE]
Nooo - dostawałabyś co jakiś czas ciasteczko wątróbkowe :diabloti:

Posted

A ja tam się zgadzam na rozpieszczanie Coco, do bólu ;) wciąz nie znalazłam nikogo, kto jest jej godzien ;) Ale wiem, Barsa i ludzie ;) Mam podobnie zresztą.

A co u Aresa? Jeszcze go Kajak nie zagryzł? ;)

Posted

Jeszcze nie ale są bliscy.
Jak i mija eksmisja.
Kajak drze ryja całymi dniami na Aresa, żeby tamten się z nim bawił. A Ares nie chce. Więc ten nadal wyje.
Druga skarga do administracji poszła wczoraj.

Posted

Ja też właśnie nie

A jeszcze mi się tryb pracy zmienił nieco i wyjeżdżam w te cholerne delegacje.
W poniedziałek znowu jadę na trzy dni

Z nimi dwoma w pojedynkę ciężko sobie poradzić

Posted

[quote name='mysza 1']Pięknie... brak pomysłow, tylko dobry dom zostaje, bo do hotelu to trochę cięzko by miał chyba, nie?[/QUOTE]

Nie no, hotel to zupełnie bez sensu. Tylko dom wchodzi w grę. No nic, szukamy

Posted

Uuuuu, kicha :( Nie byłby głąb i się trochę z Kajkiem pobawił, no... U mnie to samo - jak się dwie bawią, trzecia dziamga, że pominięta. I to na takich tonach, że uszy puchną. No ale u mnie mogą...

• 3 weeks later...