3 x Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='gusia0106']Pfff....każdy by chciał![/QUOTE] ale psa z jakiś względów nei chcesz jej oddać wszyscy wiemy jaka Ewa jest więc wniosek jest tylko jeden pozazdrościłaś tz psa i teraz chcesz sobie zatrzymać Aresa ;) [quote name='Nutusia']No ale żeby nie było... pomarańczowym też bym nie wzgardziła :)[/QUOTE] och , pomarańczowy:loveu: Quote
gusia0106 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='3 x']ale psa z jakiś względów nei chcesz jej oddać wszyscy wiemy jaka Ewa jest więc wniosek jest tylko jeden pozazdrościłaś tz psa i teraz chcesz sobie zatrzymać Aresa ;) och , pomarańczowy:loveu:[/QUOTE] Ależ ja chętnie oddam! Na Paluch nawet ;) Quote
Ewa Marta Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Acha, to dlatego uszy mnie piekły:-) Oj dziewczyny, wzięłabym i Aresa, i Coco i jeszcze parę innych, ale faceci w domu bardzo protestują:-) Poza tym ja rozpieszczam psy strasznie. Mój Jacek ostatnio powiedział, że Semik kiedyś był porządnym psem, a teraz takie troki ciągnące się stale za mną i domagające się pieszczot z niego zrobiłam:-) A Barsa, jak jej cokolwiek się dzieje, zaraz przychodzi do mnie i prosi o pomoc. Szczególnie jak jej trawa z dupencji wystaje i załatwić sie do końca nie może. Nadstawia pupidło, żeby jej wyciągać:-) Jacka to wkurza, bo mówi, że sama powinna sobie radzić, a ja robię jej krzywdę... Może, sama nie wiem, ale nie umiem inaczej... Aresowi najlepiej byłoby na pomarańczowym mimo, że ma go tylko w połowie. Ale wierzę, że gdzieś tam czeka na niego równie fajna miejscówka, kolorystycznie może inna, ale też super:-) Quote
Nutusia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 No i jeszcze równie pyszna ściana by się przydała :) Quote
Ewa Marta Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Nutusia']No i jeszcze równie pyszna ściana by się przydała :)[/QUOTE] Gusia Cię zabije Nutusiu:-) Ja mam pyszne drzwi:-) Moja Barsunia bardzo je sobie chwaliła swego czasu;-) Quote
gusia0106 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='Ewa Marta']Gusia Cię zabije Nutusiu:-) Ja mam pyszne drzwi:-) Moja Barsunia bardzo je sobie chwaliła swego czasu;-)[/QUOTE] Nutusię? Za co? ;) Aresa za ścianę następnym razem ;) Quote
Ewa Marta Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='gusia0106']Nutusię? Za co? ;) Aresa za ścianę następnym razem ;)[/QUOTE] Nie umiałabyś:-) On spojrzy zniewalająco i nawet krzyk Ci uwięźnie w gardle:-) Quote
mala_czarna Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ja np. widzę u Gusi mojego Spajka ;) Nadałby się chłopak, a Gusia uwielbia takie wielkoludy :) Quote
mala_czarna Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='gusia0106']A daj Ty mi święty spokój ;)[/QUOTE] Nie ma mowy! Ja jak pijawka:evil_lol: Quote
mmd Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Nutusia']Fakt - sama bym się potymczasowała u Ewy... ze wskazaniem na DS :)[/QUOTE] Nooo - dostawałabyś co jakiś czas ciasteczko wątróbkowe :diabloti: Quote
Ewa Marta Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='mmd']Nooo - dostawałabyś co jakiś czas ciasteczko wątróbkowe :diabloti:[/QUOTE] Potwierdzam:diabloti: Dla Nutusi całą blachę bym upiekła:loveu: Quote
mysza 1 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 A ja tam się zgadzam na rozpieszczanie Coco, do bólu ;) wciąz nie znalazłam nikogo, kto jest jej godzien ;) Ale wiem, Barsa i ludzie ;) Mam podobnie zresztą. A co u Aresa? Jeszcze go Kajak nie zagryzł? ;) Quote
gusia0106 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Jeszcze nie ale są bliscy. Jak i mija eksmisja. Kajak drze ryja całymi dniami na Aresa, żeby tamten się z nim bawił. A Ares nie chce. Więc ten nadal wyje. Druga skarga do administracji poszła wczoraj. Quote
mala_czarna Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ja pierniczę, to nie jest wesoło :( Nic się nie skarżysz na wątku, myślałam, że w zgodzie chłopaki żyją. Quote
gusia0106 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 A co się mam skarżyć. Nic to nie da. Ogłoszenia odnawiam, maile lecą, dzisiaj poleci kolejny - o cud się trzeba modlić jak kto umie i tyle ;) Quote
mala_czarna Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ja niestety z tych niewierzących, ale kciuki mocno zaciskam żeby wreszcie znalazł sie odpowiedni domek :) Quote
mysza 1 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 No to nieźle... Trzeba wydarzenie na FB zrobić, może dzięki temu znajdzie? Sama już nie wiem :( Quote
gusia0106 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Ja też właśnie nie A jeszcze mi się tryb pracy zmienił nieco i wyjeżdżam w te cholerne delegacje. W poniedziałek znowu jadę na trzy dni Z nimi dwoma w pojedynkę ciężko sobie poradzić Quote
mysza 1 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Pięknie... brak pomysłow, tylko dobry dom zostaje, bo do hotelu to trochę cięzko by miał chyba, nie? Quote
gusia0106 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 [quote name='mysza 1']Pięknie... brak pomysłow, tylko dobry dom zostaje, bo do hotelu to trochę cięzko by miał chyba, nie?[/QUOTE] Nie no, hotel to zupełnie bez sensu. Tylko dom wchodzi w grę. No nic, szukamy Quote
Nutusia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Uuuuu, kicha :( Nie byłby głąb i się trochę z Kajkiem pobawił, no... U mnie to samo - jak się dwie bawią, trzecia dziamga, że pominięta. I to na takich tonach, że uszy puchną. No ale u mnie mogą... Quote
mala_czarna Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Czemu tu taka cisza?? Gusia co u Aresika słychać? Quote
Recommended Posts