Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, że ja mam problem z przerzucaniem zdjęć z komórki. Na mojej poduszce spod kołdry wystawały rozkraczone psie tylne kopyta i ogon - reszta elegancko przykryta kołderką :evil_lol:

Posted

Człowiek to się jednak całe życie uczy! Sądziłam, że tylko jamniki to beztlenowce i potrafią wytrzymać całą noc całkowicie zakopane w kołdrze. Otóż ostatnio odkrywam, że podobną umiejętność mają niektóre... bokseropodobne! :)

Posted

Cisza co najmniej złowroga ale o jego wydanie jestem spokojna, kto by chciał takiego psa na łańcuch - owczarek to co innego, prezencję ma, pokazuje, że pan to ktoś :evil_lol: a taki bury Aresik ;) pasuje tylko do dywanu.

Gusia, napisz coś, bo ostatnio zamilkłaś na dobre.

Posted

Mój najnowszy podopieczny...
Zajrzyjcie chociaż proszę

[url]http://www.dogomania.pl/threads/207817-Jedyne-co-mia%C5%82-to-wydeptane-miejsce-w-trawie..Nie-ma-imienie-domu-nie-ma-nic-nie-ma[/url]

Posted

[quote name='mysza 1']Cisza co najmniej złowroga ale o jego wydanie jestem spokojna, kto by chciał takiego psa na łańcuch - owczarek to co innego, prezencję ma, pokazuje, że pan to ktoś :evil_lol: a taki bury Aresik ;) [B]pasuje tylko do dywanu.[/B][/QUOTE]

Albo do pościeli :evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']No niestety nie. Bidula ciągle czeka.[/QUOTE]

może chałwę dla osłody ;)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/207822-Słodkości-czekolady-tzn-krwawica-Gremilna-i-chałwy-ze-wschodu-do-25.05.?p=16883721#post16883721"]chałwy i czekolady - klik [/URL]

[COLOR="#c0c0c0"]musże sie poreklamowac ciut z bazarkiem :oops:[/COLOR]

Posted

To ja też zaproszę, szczytny cel, słodkości i zabawki na Dzień dziecka, dla dorosłych tez się znajdą ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/207636-DLA-DZIECKA-i-nie-tylko-s%C5%82odycze-zabawki-Hello-Kitty-Cars-ksi%C4%85zki-do-22.05-do-21[/url]

Posted

[quote name='mala_czarna']Mysza, czy możesz podać mi na pw numer telefonu? Miałam zapisany go na karcie telefonu, a nie na sim, telefon diabli wzieli z masa kontaktów. mam sprawe do Ciebie :([/QUOTE]
Zanim tu weszłam to się dodzwoniłaś ;)

Posted

Oświadczam, że Aresik jest super kochany, przymilny, grzeczny, szczupły i ładny:-) Wiem, bo widziałam go dzisiaj:-) Chwilę spacerował z moimi psami, zero niechęci do obcego samca. Przytula się daje się głaskać i ja go bardzo lubię i już:-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Oświadczam, że Aresik jest super kochany, przymilny, grzeczny, szczupły i ładny:-) Wiem, bo widziałam go dzisiaj:-) Chwilę spacerował z moimi psami, zero niechęci do obcego samca. Przytula się daje się głaskać i ja go bardzo lubię i już:-)[/QUOTE]

i chcesz go zaadoptować?

to lepiej Aresik by nie mógł trafić :)
masz pomarańczowy?

Posted

[quote name='3 x']i chcesz go zaadoptować?

masz pomarańczowy?[/QUOTE]

Te, nie rozpędziłaś się tam za bardzo? ;)

Posted

[quote name='3 x']i chcesz go zaadoptować?

masz pomarańczowy?[/QUOTE]

Kochana, adoptowałabym nie tylko Aresa, ale po pierwsze nie mam pomarańczowego:-), a po drugie mam dwóch dwunożnych mieszkańców, którzy ostro sprzeciwiają się nowemu domownikowi niestety:-(

Posted

[quote name='gusia0106']Nie :) to protest przeciw głębokiej ironii 3x ;)[/QUOTE]

a pff
gdyby nie to że muszę latać i podpisem reklamowac bazarek i allegro wziełabym sie obraziła ;)

btw tam nie było ironii, chcialam jak najlepiej dla Aresa
takie DT u Ewy toć to marzenie :)