ronja Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='mysza 1']Myślę jak on/i to zrobił/li ? i nie mam pojęcia...[/QUOTE] piłką rzucali - jak to chłopaki;) Quote
3 x Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 a sprawdzłas czy wiatr nie ma szkła na sobie? albo TZ na bucie? moze Kajak chciał posprzatac i sie poranił? a ty od razu Łach Nieprany :shake: ech i jak Ares z taką panią ma wyjśc na prostą? :diabloti: Quote
Ania W Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Nie wiem czy to pocieszające ale Łoza załatwiła mi dużą szybę balkonową (dokumentację fotograficzną gdzieś mam ;) ). Pęknięta na całej wysokości... Szyba na szczęście wewnętrza ale z tego co się dowiadywałam to właściwe całe okno do wymiany...czeka na lepsze czasy :/ Na szczęście zima łaskawa, bo trochę ciągnie ;) Ale nie żeby to była jakaś sugestia w kierunku ogara ;) Kajak mordę ma boską :) Quote
mysza 1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Wyjdę z siebie i stanę obok, zobaczycie ;( Quote
3 x Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='Ewa Marta']Ja pierniczę... Gusiu, możesz się chyba ścigać z Nutusią jeśli chodzi o zniszczenia w domu.....[/QUOTE] ojtam ojtam a pamietacie jak Marlej zakopał ucho w kwiatku? ;) (bo to Marlej był co nie? Quote
Ewa Marta Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ja pierniczę... Gusiu, możesz się chyba ścigać z Nutusią jeśli chodzi o zniszczenia w domu..... Quote
mysza 1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='3 x']ojtam ojtam a pamietacie jak Marlej zakopał ucho w kwiatku? ;) (bo to Marlej był co nie?[/QUOTE] Marlej ;) a ja i tak wyjdę ;) jak nam nie przywrócą albo chociaż nie przepiszą na kogoś fizycznego. [quote name='Ewa Marta']Ja pierniczę... Gusiu, możesz się chyba ścigać z Nutusią jeśli chodzi o zniszczenia w domu.....[/QUOTE] gdzie tam, nie jest tak źle, mała dziurka, mała szybka i kawalek ściany. Mój Brunek w godzinę więcej dał radę, chlopaki są grzeczne :evil_lol: Quote
mmd Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Gusia, Ty lepiej choruj. Taki spokój, kurka, był;) Ale głupole... Quote
Nutusia Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 No fakt jest faktem - Łachy trzeba... wyprać! :) A zamiast szyby wstawić... dyktę - bezpieczniejsza! :) Żarty żartami, ale cud, że się mocniej nie poranili. Moje ostatnio załatwiły taki wielki kielich, w którym trzymałam perfumowane suszone kwiaty. Najprawdopodobniej spadł z komody po uderzeniu rudego pioruna kulistego! Na szczęście nic sobie nie zrobiły, a szkło było wszędzie - nawet w łóżku!!!! Sławek mi nic nie powiedział, żebym nie nasiała paniki ma odległośći nie kazała prześwietlać czy się szkła durnawki nie nałykały... Quote
Ewa Marta Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='mysza 1']a ja i tak wyjdę ;) jak nam nie przywrócą albo chociaż nie przepiszą na kogoś fizycznego. gdzie tam, nie jest tak źle, mała dziurka, mała szybka i kawalek ściany. Mój Brunek w godzinę więcej dał radę, chlopaki są grzeczne :evil_lol:[/QUOTE] No fakt, Brunus jest bezkonkurencyjny:-) A o co chodzi z tym zwróceniem i przepisaniem, bo ja nie łapię... [quote name='Nutusia']Sławek mi nic nie powiedział, żebym nie nasiała paniki ma odległośći nie kazała prześwietlać czy się szkła durnawki nie nałykały...[/QUOTE] Szkła nie widać na prześwietleniu niestety:-( Praktycznie żadne badanie tego nie stwierdzi. Quote
gusia0106 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Nowy bazarek dla Amigo, zapraszamy ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/202558-OPERETKA-W-WARSZAWIE-zaprasza!-Na-d%C5%82ugi-Amigo-do-24.02.-g.-20-00[/url] Quote
Nutusia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Gusia, odkopałam wczoraj jeszcze jedno opakowanie hepatilu i prawie cale opakowanie Essentiale. Dałam Sławkowi - ma podrzucić do "skrzynki kontaktowej", tylko nie wie czy dziś mu się uda. Więc niech będzie jak w tym dowcipie: "Pyta kawaler pannę na zabawie - Zatańczy Panienka? A panienka mu na to: Tera nie, ale dowiaduj się pan! " Tak więc niech się panna Gusia... dowiaduje! :) Quote
gusia0106 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Nutusia']Gusia, odkopałam wczoraj jeszcze jedno opakowanie hepatilu i prawie cale opakowanie Essentiale. Dałam Sławkowi - ma podrzucić do "skrzynki kontaktowej", tylko nie wie czy dziś mu się uda. Więc niech będzie jak w tym dowcipie: "Pyta kawaler pannę na zabawie - Zatańczy Panienka? A panienka mu na to: Tera nie, ale dowiaduj się pan! " Tak więc niech się panna Gusia... dowiaduje! :)[/QUOTE] :):):):):):):):):) Ale się ubawiłam porównaniem:) Będę się dowiadywać :) Ale może niech się wstrzyma, bo słyszałam, że jest plan zostawienia w skrzynce kontaktowej sweterka - to by korzyść była obopólna ;) Quote
Nutusia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Za późno! :) Już pojechał... ale nie do końca na darmo, bo ma do odebrania smyczkę dla Kreśki z bazarku Gerardowego. Zastanawiam się tylko kiedy "skrzynka" zacznie pobierać stosowne opłaty za te wszystkie transfery :) Jak już przejmiesz sweterek, daj znać - będę się dowiadywać! :) Quote
gusia0106 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Nutusia']Za późno! :) Już pojechał... ale nie do końca na darmo, bo ma do odebrania smyczkę dla Kreśki z bazarku Gerardowego. Zastanawiam się tylko kiedy "skrzynka" zacznie pobierać stosowne opłaty za te wszystkie transfery :) Jak już przejmiesz sweterek, daj znać - będę się dowiadywać! :)[/QUOTE] Odebrałam już nawet. Dzięki Magduś ;) Quote
gusia0106 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Waga nam stanęła. Przez tydzień ani gramika mniej. Quote
Nutusia Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='gusia0106']Waga nam stanęła. Przez tydzień ani gramika mniej.[/QUOTE] Może to znak, że doszliście do najodpowiedniejszej wagi?... :) Quote
gusia0106 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='Nutusia']Może to znak, że doszliście do najodpowiedniejszej wagi?... :)[/QUOTE] Oj nie , nie ;) Aresiek jeszcze co najmniej 2,7 kg. Ja ze 4 ;) Quote
Nutusia Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Najwyraźniej oboje zamiarują... zniknąć!!!!!!!!!!!!! :) Quote
gusia0106 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='Nutusia']Najwyraźniej oboje zamiarują... zniknąć!!!!!!!!!!!!! :)[/QUOTE] Dobra, dobra ;) Magduś, sweterek od jutra będzie czekał w skrzynce kontaktowej ;) Quote
mysza 1 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='gusia0106']Oj nie , nie ;) Aresiek jeszcze co najmniej 2,7 kg. Ja ze 4 ;)[/QUOTE] Naprawdę chora jesteś. ;) Quote
gusia0106 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='mysza 1']Naprawdę chora jesteś. ;)[/QUOTE] Już nie ! Wczoraj z Aresikiem skończyliśmy antybiotyki ;) Jeszcze tylko Kajko bierze. Ale to dobrze bo paskudnie sobie rozciął tego ryja o szybę. Quote
Nutusia Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='gusia0106']Magduś, sweterek od jutra będzie czekał w skrzynce kontaktowej ;)[/QUOTE] Bardzo dziękuję - wyślę osobistego posłańca! :) Quote
Ewa Marta Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek dla Soni i Kaira. Można na nim kupić kosmetyki, prostownicę i kolczyki:-) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202800-Kosmetyki-prostownica-i-kolczyki!!!-Do-2-marca-do-godz.-22-00.-ZAPRASZAM!?p=16363222#post16363222[/URL] Quote
Recommended Posts