Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a sprawdzłas czy wiatr nie ma szkła na sobie? albo TZ na bucie?
moze Kajak chciał posprzatac i sie poranił?
a ty od razu Łach Nieprany :shake:
ech i jak Ares z taką panią ma wyjśc na prostą? :diabloti:

Posted

Nie wiem czy to pocieszające ale Łoza załatwiła mi dużą szybę balkonową (dokumentację fotograficzną gdzieś mam ;) ). Pęknięta na całej wysokości...
Szyba na szczęście wewnętrza ale z tego co się dowiadywałam to właściwe całe okno do wymiany...czeka na lepsze czasy :/
Na szczęście zima łaskawa, bo trochę ciągnie ;)
Ale nie żeby to była jakaś sugestia w kierunku ogara ;)

Kajak mordę ma boską :)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Ja pierniczę... Gusiu, możesz się chyba ścigać z Nutusią jeśli chodzi o zniszczenia w domu.....[/QUOTE]

ojtam ojtam
a pamietacie jak Marlej zakopał ucho w kwiatku? ;)

(bo to Marlej był co nie?

Posted

[quote name='3 x']ojtam ojtam
a pamietacie jak Marlej zakopał ucho w kwiatku? ;)

(bo to Marlej był co nie?[/QUOTE]
Marlej ;) a ja i tak wyjdę ;) jak nam nie przywrócą albo chociaż nie przepiszą na kogoś fizycznego.
[quote name='Ewa Marta']Ja pierniczę... Gusiu, możesz się chyba ścigać z Nutusią jeśli chodzi o zniszczenia w domu.....[/QUOTE]
gdzie tam, nie jest tak źle, mała dziurka, mała szybka i kawalek ściany. Mój Brunek w godzinę więcej dał radę, chlopaki są grzeczne :evil_lol:

Posted

No fakt jest faktem - Łachy trzeba... wyprać! :) A zamiast szyby wstawić... dyktę - bezpieczniejsza! :) Żarty żartami, ale cud, że się mocniej nie poranili. Moje ostatnio załatwiły taki wielki kielich, w którym trzymałam perfumowane suszone kwiaty. Najprawdopodobniej spadł z komody po uderzeniu rudego pioruna kulistego! Na szczęście nic sobie nie zrobiły, a szkło było wszędzie - nawet w łóżku!!!! Sławek mi nic nie powiedział, żebym nie nasiała paniki ma odległośći nie kazała prześwietlać czy się szkła durnawki nie nałykały...

Posted

[quote name='mysza 1']a ja i tak wyjdę ;) jak nam nie przywrócą albo chociaż nie przepiszą na kogoś fizycznego.

gdzie tam, nie jest tak źle, mała dziurka, mała szybka i kawalek ściany. Mój Brunek w godzinę więcej dał radę, chlopaki są grzeczne :evil_lol:[/QUOTE]

No fakt, Brunus jest bezkonkurencyjny:-) A o co chodzi z tym zwróceniem i przepisaniem, bo ja nie łapię...

[quote name='Nutusia']Sławek mi nic nie powiedział, żebym nie nasiała paniki ma odległośći nie kazała prześwietlać czy się szkła durnawki nie nałykały...[/QUOTE]

Szkła nie widać na prześwietleniu niestety:-( Praktycznie żadne badanie tego nie stwierdzi.

Posted

Gusia, odkopałam wczoraj jeszcze jedno opakowanie hepatilu i prawie cale opakowanie Essentiale. Dałam Sławkowi - ma podrzucić do "skrzynki kontaktowej", tylko nie wie czy dziś mu się uda. Więc niech będzie jak w tym dowcipie: "Pyta kawaler pannę na zabawie - Zatańczy Panienka? A panienka mu na to: Tera nie, ale dowiaduj się pan! " Tak więc niech się panna Gusia... dowiaduje! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Gusia, odkopałam wczoraj jeszcze jedno opakowanie hepatilu i prawie cale opakowanie Essentiale. Dałam Sławkowi - ma podrzucić do "skrzynki kontaktowej", tylko nie wie czy dziś mu się uda. Więc niech będzie jak w tym dowcipie: "Pyta kawaler pannę na zabawie - Zatańczy Panienka? A panienka mu na to: Tera nie, ale dowiaduj się pan! " Tak więc niech się panna Gusia... dowiaduje! :)[/QUOTE]

:):):):):):):):):)

Ale się ubawiłam porównaniem:)
Będę się dowiadywać :)
Ale może niech się wstrzyma, bo słyszałam, że jest plan zostawienia w skrzynce kontaktowej sweterka - to by korzyść była obopólna ;)

Posted

Za późno! :) Już pojechał... ale nie do końca na darmo, bo ma do odebrania smyczkę dla Kreśki z bazarku Gerardowego. Zastanawiam się tylko kiedy "skrzynka" zacznie pobierać stosowne opłaty za te wszystkie transfery :) Jak już przejmiesz sweterek, daj znać - będę się dowiadywać! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Za późno! :) Już pojechał... ale nie do końca na darmo, bo ma do odebrania smyczkę dla Kreśki z bazarku Gerardowego. Zastanawiam się tylko kiedy "skrzynka" zacznie pobierać stosowne opłaty za te wszystkie transfery :) Jak już przejmiesz sweterek, daj znać - będę się dowiadywać! :)[/QUOTE]

Odebrałam już nawet. Dzięki Magduś ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Najwyraźniej oboje zamiarują... zniknąć!!!!!!!!!!!!! :)[/QUOTE]

Dobra, dobra ;)

Magduś, sweterek od jutra będzie czekał w skrzynce kontaktowej ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Naprawdę chora jesteś. ;)[/QUOTE]

Już nie ! Wczoraj z Aresikiem skończyliśmy antybiotyki ;)
Jeszcze tylko Kajko bierze. Ale to dobrze bo paskudnie sobie rozciął tego ryja o szybę.

Posted

Zapraszam serdecznie na bazarek dla Soni i Kaira. Można na nim kupić kosmetyki, prostownicę i kolczyki:-)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202800-Kosmetyki-prostownica-i-kolczyki!!!-Do-2-marca-do-godz.-22-00.-ZAPRASZAM!?p=16363222#post16363222[/URL]