gusia0106 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='magda222']Ufff... To dobrze,że wszystko dobrze ;) Jak jest cisza na wątku to się martwię.[/quote] Cisza była bo najpierw się ukryłam u Varia przed złem wszelkim, a potem nadrabiałam i nadrabiałam i tu kurka nie zdążyłam:oops: Ale już teraz będzie dobrze ;) Quote
majqa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Zajrzałam do Aresika w nadziei, że stronek przybyło. :lol: Bardzo jestem ciekawa, jak z punktu widzenia domku radzi sobie psiaczek. Dziewczyny, jeżeli będziecie miały ochotę ucieszyć oko fotkami, czy nakręconym filmikiem, służę pomocą. Z przyjemnością (jeśli będziecie sobie tego życzyły) odwiedzę właścicielkę Aresa, o ile, co oczywiste, jego pani wyrazi na to zgodę. Quote
gusia0106 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='majqa']Zajrzałam do Aresika w nadziei, że stronek przybyło. :lol: Bardzo jestem ciekawa, jak z punktu widzenia domku radzi sobie psiaczek. Dziewczyny, jeżeli będziecie miały ochotę ucieszyć oko fotkami, czy nakręconym filmikiem, służę pomocą. Z przyjemnością (jeśli będziecie sobie tego życzyły) odwiedzę właścicielkę Aresa, o ile, co oczywiste, jego pani wyrazi na to zgodę.[/quote] Bardzo chętnie!!!:multi: Dzięki Majqa - lecę gnębić Panią Lucynkę :cool3: Quote
majqa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='gusia0106']Bardzo chętnie!!!:multi:Dzięki Majqa - lecę gnębić Panią Lucynkę :cool3:[/quote] Naprawdę Gusiu korona z głowy mi nie spadnie. :evil_lol: Na ile to wykonalne służę pomocą tu, na miejscu. Zrobię co w mojej mocy, by dostosować się do pani Aresa (termin - data, godzina). Swoją drogą będzie mi przemiło poznać osobiście ludzi, którzy otworzyli serducha przed takim właśnie, skrzywdzonym psem. :lol: W razie wiadomej potrzeby, pisz Gusiu na PW, proszę. Quote
iwlajn Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 O tak, zdjecia:) i relacje ze szkolenia. Gusiu, gnęb panią Lucynkę:) Quote
gusia0106 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='iwlajn']O tak, zdjecia:) i relacje ze szkolenia. Gusiu, gnęb panią Lucynkę:)[/QUOTE] Próbowałam - na skype Jej nie ma, telefon poza zasięgiem, na maila nie odpisała...może gdzieś wyjechali... Jutro spróbuję jeszcze raz Quote
gusia0106 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Mam wieści, mam wieści :multi: Aresik nasz baaaardzo grzeczny, żadnych problemów z nim nie ma. Zaprzestali chodzenia do Pani Oli, bo powiedziała, że jest ok, że są na dobrej drodze i żeby się zgłosili do niej w razie problemów. No ale problemów brak :multi: Ares się słucha i chodzi już na spacery bez smyczy. Na razie spokojnie, zaczynają od krótkich dystansów, ale super się słucha, przychodzi wołany, nie ma tendencji do ucieczek, pilnuje się. Oczywiście adresówkę ma ;) Nauczył się prosić :evil_lol: Jak coś chce od Zbycha, smakola albo głaski, to najpierw kładzie mu na nodze jedną łapkę, potem drugą a jak nie działa to dokłada głowę :evil_lol: Wtedy zawsze osiąga cel. Żebrze przy stole masakrycznie, nic się pod tym względem nie zmieniło;) Ale w nagrodę (i zgodnie z zaleceniami Pani Oli) jest karmiony swoim jedzeniem przez Zbycha z ręki. A wiecie gdzie śpi??? W łóżku - raz z Panią Lucynką, a raz ze Zbychem - tak na zmianę :eviltong: Jak mu za gorąco to dopiero idzie do siebie na posłanko :evil_lol: Mam obiecane zdjęcia ;) Quote
iwlajn Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 O ja, Gusiu, ależ świetne wieści. A ja myślałam, że napiszesz o kolenych "przygodach" z Aresikiem. Super, jak dobrze że zgłosili się do pani Oli. Dzięki za wieści, Gusiu:) Quote
gusia0106 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='iwlajn']O ja, Gusiu, ależ świetne wieści. A ja myślałam, że napiszesz o kolenych "przygodach" z Aresikiem. Super, jak dobrze że zgłosili się do pani Oli. Dzięki za wieści, Gusiu:)[/QUOTE] A nie ma za co ;) Się polecam ;) Zaprosiłam Panią Lucynkę na wątek więc proszę o ładne uśmiechy :razz: A wiecie na punkcie czego do jedzenia Ares ma fisia? :evil_lol: Jogurtu naturalnego :evil_lol: Quote
Neigh Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Jak sobie zacznie do niego konfitur mojej roboty dokładać, to powiem, ze pies ma super gust:-) A poważnie - rewelacja. Kobity......nie znacie kogoś bez kotów, co by chciał niezbyt ładną, niezbyt młodą kotkę....??? Mam taki malusi dramacik w temacie kocim.... Quote
iwlajn Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A czemu musi być bez kotów? Ma gdzieś tu swój wątek? Quote
Neigh Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='iwlajn']A czemu musi być bez kotów? Ma gdzieś tu swój wątek?[/QUOTE] Nie ma - jeśli uda mi się jutro zrobić zdjęcia to założę. Bo ona sie panicznie kotów boi. PANICZNIE. Wiesz.......długie lata była oczkiwem w głowie i królową kanapy......potem dom straciła. Jako starsza kotka - trafiła na strych, gdzie mieszka 14 innych kotów z różnym temperamentem. Zrobiły sobie z niej worek treningowy.......a ona zaakceptowała swoją rolę. Mieszka pod takim starym kredensem.....tam je, tam się załatwia eeee szkoda gadać. Quote
iwlajn Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 O boże, Neigh,:placz::placz:, myślę co robić. Quote
Neigh Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1206/makrela-sluzy-jako-drapak-172389/[/URL] Założyłam wątek......... Quote
gusia0106 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Dziewczyny...teraz ja proszę o pomoc... Zabieram jutro na DT tego ONka z pierwszego postu a nie mam ani grosza na weta... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-pseudo-hodowla-pseudo-schron-pomoc-dla-nich-na-cito-potrzebna-172309/[/URL] Quote
mysza 1 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Gusiu, wpłacę Ci trochę więcej. Jutro podjadę do Ciebie jakoś wieczorem, zresztą zadzwonię jutro to się dogadamy. Chcesz od razu do weta z nim jechać? Bo ja nie wiem kiedy do Warszawy dojadę. Quote
gusia0106 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='mysza 1']Gusiu, wpłacę Ci trochę więcej. Jutro podjadę do Ciebie jakoś wieczorem, zresztą zadzwonię jutro to się dogadamy. Chcesz od razu do weta z nim jechać? Bo ja nie wiem kiedy do Warszawy dojadę.[/QUOTE] Nie mam pojęcia Kochana, nie wiem w jakim on jest stanie. Podobno wcale nie chory tylko stary, i nie nosówka wcale tylko nużyca... Burdel totalny w każdym bądź razie... Quote
Neigh Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Aga weź mu założ wątek osobno, co? Bo tam to się przebić nie można. Ja dam 100 ( te od pań od kotów ). Tylko w poniedziałek, bo dziś sie do konta juz nie dobiję. Limit przekroczyłam.......( rachunki ) Quote
gusia0106 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Neigh']Aga weź mu założ wątek osobno, co? Bo tam to się przebić nie można. Ja dam 100 ( te od pań od kotów ). Tylko w poniedziałek, bo dziś sie do konta juz nie dobiję. Limit przekroczyłam.......( rachunki )[/QUOTE] No to mam Ciotki, zajrzyjcie proszę...Sama nie dam rady... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/pol-roku-trzymali-go-w-piwnicy-mlody-chory-onek-ja-potrzebuje-pomocy-172458/[/URL] A 100 nie wezmę, już Ci mówiłam. Trzymaj dla Rudzika, jego też trzeba szybko wyciągnąć Quote
gusia0106 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Pozdrowienia od Aresa nałóżeczkowego :evil_lol: [IMG]http://img249.imageshack.us/img249/9757/sany0759s.jpg[/IMG] Ze swoim najlepszym kumplem, Zbychem [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/3223/sany0771.jpg[/IMG] [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/1803/sany0801nq.jpg[/IMG] [IMG]http://img502.imageshack.us/img502/9870/sany0814.jpg[/IMG] [IMG]http://img134.imageshack.us/img134/1677/sany0834e.jpg[/IMG] Quote
iwlajn Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ale fajni kumple ze Zbychem:) już chyba wszystkie koty za płoty:) Quote
Dexiv Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witam :) Hmmm... Tutaj nowy (no może już nie taki nowy) właściciel Areska - Zbyszek :) Na samym początku chciałbym podziękować w imieniu swoim, mamy oraz Areska za wszelką pomoc i wspaniałe słowa, które jeszcze bardziej nas zmotywowały do pracy z Areskiem. Pani Agnieszka poleciła nam wątek Areska, więc pomyślałem, że warto się zarejestrować, aby informować co nowego u naszego psiurka. :) :) Dzisiaj jest już późno, a może raczej zbyt wcześnie na rozpisywanie się, ale jutro na pewno napiszę co słychać u Aresika. Gorące całuski od Areska i jego rodzinki.. :) Quote
Neigh Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witaj Zbyszku:-) Ale super, że się pojawiłeś - nie ma to jak wiadomości z pierwszej ręki:-) Opowiadaj, opowiadaj - nic nam tak przyjemności nie sprawia jak słuchanie o "naszych" psach - zwłaszcza tych już w domach. A Agnieszka nie jest żadna pani tylko Gusia ( ona tylko tak staro wygląda hihihihi). A poważnie, to my tu sobie wszyscy mówimy na "ty" nawet takie staruszki jak ja;-) Quote
gusia0106 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Oooo, cześć Zbychu :multi: Przestaniesz w końcu mówić do mnie na pani? :mad::evil_lol: Super, że się zarejestrowałeś. Będziemy mieć wieści na bieżąco ;) Czekamy, czekamy....;) Pozdrowienia dla Mamy :razz: Quote
Recommended Posts