Yoko2009 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 wywaliło mnie w czasie wrzucania fotek wiec cd. Klaudia z pycholka zwisa patyczek:) Quote
Yoko2009 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Kurcze dziewczyny jak sobie radzicie z długimi włosami i pobytem na działce lub w lesie???? Ja po wczorajszym dniu byłam załamana, Yoko rozczochrana, pełno trawy, patyczków i jeszcze niewiadomo czego miałą we włosach. Ledwo to wyczesałam. wczoraj już byłam bardzo blisko zaprowadzenia jej na strzyżenie...ale szkoda mi tych włosków:) Quote
*kleo* Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ja albo zawijam w papiloty, albo biorę do parku lub na łąki w dzień kąpieli :evil_lol: Kiedyś jeszcze miałam taki sposób że kudełki w gumki wiązałam po bokach. Quote
Yorkomanka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 cześć Yokule! wpadnijcie do nas na foteczki Quote
megi82 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 fotki cudne-zwłaszcza jak patyczek tak głeboko w pyszczku długi włos-ja codziennie jestem w parku,bo mam pod nosem,a Lili nie przeszkadza deszcz,błoto itp.wiec szaleje po trawie i zawsze wraca z prezentami do domu-zwyczaj mamy taki,po spacerku na kolanka,psikam odżywkom i wyczesuje wszystko,generalnie włos ma super,odzywka jest tłustawa-dr.lucy,brush oli w proporcji1:4-wiec wszytsko ładnie nam wychodzi.ale myslę,żeby kupic taki kombinezonik z siatki-osoby które maja psiaki wystawowe często korzystają z tego rozwiązania-włos luzem lub w papiloty i na to takie ubranko. Quote
Nati28 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 http://i43.tinypic.com/34is0mv.jpg ale grozna Yoko :) Moze faktycznie kup ubranko lub rob kiteczki na bokach ;) Quote
FREDZIU Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Witamy piękną Yokulę. Fredzia po spacerku tez znosi wszelkie paskudztwa, trawke, patyczki, listki itp:evil_lol: Quote
dysia-u Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Yoko2009 napisał(a):Kurcze dziewczyny jak sobie radzicie z długimi włosami i pobytem na działce lub w lesie???? Ja po wczorajszym dniu byłam załamana, Yoko rozczochrana, pełno trawy, patyczków i jeszcze niewiadomo czego miałą we włosach. Ledwo to wyczesałam. wczoraj już byłam bardzo blisko zaprowadzenia jej na strzyżenie...ale szkoda mi tych włosków:) po ostatnim spacerze obie miałyśmy stres. Ja- jak to wszystko wyczesać , a ona - czy cos włosków na grzbiecie jej zostanie *kleo* napisał(a):Ja albo zawijam w papiloty, albo biorę do parku lub na łąki w dzień kąpieli :evil_lol: Kiedyś jeszcze miałam taki sposób że kudełki w gumki wiązałam po bokach. wiesz , te gumki to nie zły pomysł. Zeby tylko nie zapomniec przed spacerkiem powiązac kudełki w te gumeczki Quote
dysia-u Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 aha , zapomniałam powiedziec że super fotki.Ja to sie boje tych patyczków w pycholu żeby sobie podniebienia nie skaleczyła, no ale jak jej zabronic?! ona zawsze szybsza niz pancia Quote
Yoko2009 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='*kleo*']Ja albo zawijam w papiloty, albo biorę do parku lub na łąki w dzień kąpieli :evil_lol: Kiedyś jeszcze miałam taki sposób że kudełki w gumki wiązałam po bokach. Coś koniecznie bedę musiała zrobić, moze faktycznie kiteczki [quote name='Yorkomanka']cześć Yokule! wpadnijcie do nas na foteczki Witam , juz lecę [quote name='megi82']fotki cudne-zwłaszcza jak patyczek tak głeboko w pyszczku długi włos-ja codziennie jestem w parku,bo mam pod nosem,a Lili nie przeszkadza deszcz,błoto itp.wiec szaleje po trawie i zawsze wraca z prezentami do domu-zwyczaj mamy taki,po spacerku na kolanka,psikam odżywkom i wyczesuje wszystko,generalnie włos ma super,odzywka jest tłustawa-dr.lucy,brush oli w proporcji1:4-wiec wszytsko ładnie nam wychodzi.ale myslę,żeby kupic taki kombinezonik z siatki-osoby które maja psiaki wystawowe często korzystają z tego rozwiązania-włos luzem lub w papiloty i na to takie ubranko. Właśnie oglądałam juz takie ubranka z siateczki:) i przynajmniej na działkę bedę jej ubierała [quote name='Nati28']http://i43.tinypic.com/34is0mv.jpg ale grozna Yoko :) Moze faktycznie kup ubranko lub rob kiteczki na bokach ;) wczoraj plotłam jej warkoczyki:) fajnie wyglądała heheh [quote name='FREDZIU']Witamy piękną Yokulę. Fredzia po spacerku tez znosi wszelkie paskudztwa, trawke, patyczki, listki itp:evil_lol: Witaj:) [quote name='dysia-u']aha , zapomniałam powiedziec że super fotki.Ja to sie boje tych patyczków w pycholu żeby sobie podniebienia nie skaleczyła, no ale jak jej zabronic?! ona zawsze szybsza niz pancia Hej hej Yoko uwielbia patyczki:) Pozdrawiam Quote
Pegaza Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 A ja tez mam z tym problem na dzialce..i nie tylko bo na łace tez.. i tez przegladalam te ubranka ale jeszcze nie kupilam..narazie bede je zwiazywac frotką, takie kitki porobie..;) a co do patykow to ja po tym jak by mi Soma zeszla wlasnie przez patyk wole je omijac z daleka.. Somie rozwalilo sie dziaslo a wiadomo pysk to miejsce gdzie sie trudno goi bo pies je lub pije wiec rana ciezko sie goi..gdyby nie wet z Poznania to by jej z nami nie bylo..a Livka patyki rozgryza i wchodzi jej miedzy zęby..a potem ciezko to wyjac i ma juz kupione zabawki bo przynajmniej wiem ze jej krzywdy nie zrobią.. Quote
Karolina. Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ja mam rewelacyjny sposób: obciąć włos :diabloti: Zero patyków, zero trawy, zero problemu :evil_lol: Oczywiście żartuję, do Yoko bardzo pasuje długi włos :) Quote
Yoko2009 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 oj Karolina szkoda takiego pięknego włosa:), wczoraj ja wykąpałam i ma taki jedwabisty pachnący włos.....i jak to ściąć???? Quote
*Jot* Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://i43.tinypic.com/34is0mv.jpg fajnie :loveu: A ja nie pozwalam chłopakom gryźć taki patyków.Wydaje mi się to niebezpieczne :shake: Quote
FREDZIU Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Yoko2009 napisał(a):oj Karolina szkoda takiego pięknego włosa:), wczoraj ja wykąpałam i ma taki jedwabisty pachnący włos.....i jak to ściąć???? Masz racje, nie ścinaj. Włoski ma śliczne:lol: Quote
*Agnieszka* Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ja też jestem za-nie ścinaj włosków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Doti1986 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 A ja tam wolę te krótkie sportowe fryzurki:) Quote
Yoko2009 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Hej hej mam kilka foteczek pokąpielowych szał wycierania jeszzce niedosuszona do końca ( nie patrzcie na tą górę prasowania w tle:)) i ostatnie z telefony wiec kiepskawa.....Yoko po kąpieli wtulona w moją kołdrę:) Quote
megi82 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 kocham ten szał po kapieli,te latanie-najlepiej do sypialni do łóżka i w kołderkę pani Quote
Doti1986 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 http://i42.tinypic.com/de1chy.jpg Ale Yokula zarosła:) Quote
Yoko2009 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Masz rację Doti a uszka miała golone tuż przed świetami:) strasznie ten czas leci:) Quote
*kleo* Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 http://i40.tinypic.com/dg332h.jpg mokra Włoszka :eviltong: Quote
Pegaza Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Mam taki sam recznik:eviltong: http://i42.tinypic.com/2jy6xf.jpg a ja tam od razu susze i nie ma wycierania sie po kątach..;) Quote
*kleo* Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Pegaza napisał(a):a ja tam od razu susze i nie ma wycierania sie po kątach..;) Ja tak samo ;) Quote
dysia-u Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 http://i40.tinypic.com/dg332h.jpg Asiu u nas też szaleństwo po kapielowe. Nic suszenie nie pomaga , jak tylko otworze łazienke to...leci jak strzała. Byle na wyrko , bądż które Quote
Recommended Posts