Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze dziewczyny jak sobie radzicie z długimi włosami i pobytem na działce lub w lesie????
Ja po wczorajszym dniu byłam załamana, Yoko rozczochrana, pełno trawy, patyczków i jeszcze niewiadomo czego miałą we włosach. Ledwo to wyczesałam. wczoraj już byłam bardzo blisko zaprowadzenia jej na strzyżenie...ale szkoda mi tych włosków:)

Posted

Ja albo zawijam w papiloty, albo biorę do parku lub na łąki w dzień kąpieli :evil_lol: Kiedyś jeszcze miałam taki sposób że kudełki w gumki wiązałam po bokach.

Posted

fotki cudne-zwłaszcza jak patyczek tak głeboko w pyszczku
długi włos-ja codziennie jestem w parku,bo mam pod nosem,a Lili nie przeszkadza deszcz,błoto itp.wiec szaleje po trawie i zawsze wraca z prezentami do domu-zwyczaj mamy taki,po spacerku na kolanka,psikam odżywkom i wyczesuje wszystko,generalnie włos ma super,odzywka jest tłustawa-dr.lucy,brush oli w proporcji1:4-wiec wszytsko ładnie nam wychodzi.ale myslę,żeby kupic taki kombinezonik z siatki-osoby które maja psiaki wystawowe często korzystają z tego rozwiązania-włos luzem lub w papiloty i na to takie ubranko.

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Kurcze dziewczyny jak sobie radzicie z długimi włosami i pobytem na działce lub w lesie????
Ja po wczorajszym dniu byłam załamana, Yoko rozczochrana, pełno trawy, patyczków i jeszcze niewiadomo czego miałą we włosach. Ledwo to wyczesałam. wczoraj już byłam bardzo blisko zaprowadzenia jej na strzyżenie...ale szkoda mi tych włosków:)

po ostatnim spacerze obie miałyśmy stres. Ja- jak to wszystko wyczesać , a ona - czy cos włosków na grzbiecie jej zostanie

*kleo* napisał(a):
Ja albo zawijam w papiloty, albo biorę do parku lub na łąki w dzień kąpieli :evil_lol: Kiedyś jeszcze miałam taki sposób że kudełki w gumki wiązałam po bokach.

wiesz , te gumki to nie zły pomysł. Zeby tylko nie zapomniec przed spacerkiem powiązac kudełki w te gumeczki

Posted

aha , zapomniałam powiedziec że super fotki.Ja to sie boje tych patyczków w pycholu żeby sobie podniebienia nie skaleczyła, no ale jak jej zabronic?! ona zawsze szybsza niz pancia

Posted

[quote name='*kleo*']Ja albo zawijam w papiloty, albo biorę do parku lub na łąki w dzień kąpieli :evil_lol: Kiedyś jeszcze miałam taki sposób że kudełki w gumki wiązałam po bokach.
Coś koniecznie bedę musiała zrobić, moze faktycznie kiteczki

[quote name='Yorkomanka']cześć Yokule!
wpadnijcie do nas na foteczki
Witam , juz lecę
[quote name='megi82']fotki cudne-zwłaszcza jak patyczek tak głeboko w pyszczku
długi włos-ja codziennie jestem w parku,bo mam pod nosem,a Lili nie przeszkadza deszcz,błoto itp.wiec szaleje po trawie i zawsze wraca z prezentami do domu-zwyczaj mamy taki,po spacerku na kolanka,psikam odżywkom i wyczesuje wszystko,generalnie włos ma super,odzywka jest tłustawa-dr.lucy,brush oli w proporcji1:4-wiec wszytsko ładnie nam wychodzi.ale myslę,żeby kupic taki kombinezonik z siatki-osoby które maja psiaki wystawowe często korzystają z tego rozwiązania-włos luzem lub w papiloty i na to takie ubranko.
Właśnie oglądałam juz takie ubranka z siateczki:) i przynajmniej na działkę bedę jej ubierała
[quote name='Nati28']http://i43.tinypic.com/34is0mv.jpg ale grozna Yoko :) Moze faktycznie kup ubranko lub rob kiteczki na bokach ;)
wczoraj plotłam jej warkoczyki:) fajnie wyglądała heheh
[quote name='FREDZIU']Witamy piękną Yokulę. Fredzia po spacerku tez znosi wszelkie paskudztwa, trawke, patyczki, listki itp:evil_lol:
Witaj:)
[quote name='dysia-u']aha , zapomniałam powiedziec że super fotki.Ja to sie boje tych patyczków w pycholu żeby sobie podniebienia nie skaleczyła, no ale jak jej zabronic?! ona zawsze szybsza niz pancia
Hej hej Yoko uwielbia patyczki:)
Pozdrawiam

Posted

A ja tez mam z tym problem na dzialce..i nie tylko bo na łace tez..
i tez przegladalam te ubranka ale jeszcze nie kupilam..narazie bede je zwiazywac frotką, takie kitki porobie..;)
a co do patykow to ja po tym jak by mi Soma zeszla wlasnie przez patyk wole je omijac z daleka.. Somie rozwalilo sie dziaslo a wiadomo pysk to miejsce gdzie sie trudno goi bo pies je lub pije wiec rana ciezko sie goi..gdyby nie wet z Poznania to by jej z nami nie bylo..a Livka patyki rozgryza i wchodzi jej miedzy zęby..a potem ciezko to wyjac i ma juz kupione zabawki bo przynajmniej wiem ze jej krzywdy nie zrobią..

Posted

Ja mam rewelacyjny sposób: obciąć włos :diabloti: Zero patyków, zero trawy, zero problemu :evil_lol:

Oczywiście żartuję, do Yoko bardzo pasuje długi włos :)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
oj Karolina szkoda takiego pięknego włosa:), wczoraj ja wykąpałam i ma taki jedwabisty pachnący włos.....i jak to ściąć????

Masz racje, nie ścinaj. Włoski ma śliczne:lol:

Posted

Hej hej mam kilka foteczek pokąpielowych
szał wycierania

jeszzce niedosuszona do końca ( nie patrzcie na tą górę prasowania w tle:))

i ostatnie z telefony wiec kiepskawa.....Yoko po kąpieli wtulona w moją kołdrę:)