Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dysia-u']cześć z rana. Ale u nas piękny dzień się zapowiada. I znów te okna kuszą do mycia a juz tak by się na tarasie posiedziało hihi. No ale cóż, może nie koniec pięknej pogody.
A ja dzisiaj umyłam okno, co prawda tylko w jednym pokoju ale za to aż 3:)

[quote name='Juustii']Witamy się po długiej nieobecności ;) Yoko jak zawsze śliczna :) pozdrowienia ;)

Witam i dziekujęza komplementy dla Yokuli

[quote name='jot11']Cześć Asiulka i Yoko :loveu:

Cześć Jola wieczorową porą:)

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Asiu. Taka piękna u nas pogoda że aż się dusza raduje. Mój starszy pojechał na dni otwarte nowej szkoły , zobaczymy w jakim nastroju wróci hihi.
Mejsula tylko czeka pod drzwiami na taras żeby jej otworzyć. Uwielbia wylegiwać się na ciepłych deskach tarasu

Posted

Cześć Ula:) tak jak Mejsi pod drzwiami tarasu tak Yoko czeka zawsze pod balkonem i wykoprzystuje każda okazje żeby wyjsć. Wynosi wtedy sobie swoje zabawki i jak niezauważę to często piłeczki, prosiaczki itd ląduje z 3 piętra na trawniku no i ktoś musi się pofatygować na dół:)
U nas dzisiaj też piękne słoneczko świeci i nastrój zupełnie inny:):)
pozdrawiam

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Cześć Ula:) tak jak Mejsi pod drzwiami tarasu tak Yoko czeka zawsze pod balkonem i wykoprzystuje każda okazje żeby wyjsć. Wynosi wtedy sobie swoje zabawki i jak niezauważę to często piłeczki, prosiaczki itd ląduje z 3 piętra na trawniku no i ktoś musi się pofatygować na dół:)
U nas dzisiaj też piękne słoneczko świeci i nastrój zupełnie inny:):)
pozdrawiam

Prznajmniej macie wesolo jak musicie po te zabawki biegac :evil_lol: ale u nas bylo dzisiaj slonecznie prawda? :loveu:

Posted

Witam wieczorowo:)
Jeden dzień mnie nie było a mam strasznie dużo do nadrabiania ale najpierw fotki z dzisiejszej działeczki
nasze krokusiki

i yokula oczywiście niechętna do pozowania

Posted

Pegaza napisał(a):
Asia widze ze u Was tez juz prace na dzialce sie zaczely;)
tez mam takie krokusiki ale pojedyncze sztuki:)

Dzisiaj byliśmy pierwszy raz po zimie i "walczylismy" z przycinaniem jabłonek:) a yoko miała fuul patyków do roznoszenia po całej działce

Posted

M wczoraj drzewka bielil oraz choiny przycinal..a ja taczką to wywozilam heh
ja moich nie bralam..a potem zalowalam..bo sie rozpogodzilo..i by sobie polatali..;)

Posted

Hej hej ostatnio nie wszystkie fotki mi weszły:( wiec ciąg dalszy:)
takie miałam łapki

a tu juz po działkowej kąpieli panienka obrażona

Wczoraj była u nas nati i Yokulka ma piękne przystrzyżone uszka, pyszczek i jeszcze kilka rzeczy:):) ale niestety nie chciała pozować bo strzeliła focha hehehe
tylko to mnie sie udało