Yoko2009 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Witam sobotnio i kawowo:):) U nas dzisiaj pochmurno i co chwilę pada, nawet pies nie ma ochoty wyjść a ja sie wynieram na kiermasz ogrodniczy i zamierzak kupić kwiatki na balkon...tylko trochę pogoda mnie odstrasza:( Quote
*Agnieszka* Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Witamy się sobotnio:)a u nas z kolei dziś odwrotnie,słoneczko pięknie świeci już od samego rana:) Quote
Connected Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Witamy ;) u nas również słoneczko od rana , i całe szczęście bo ostatnio przez całe 2 dni lało.. Quote
Marzena* Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Witamy :) My tez należymy do tej słonecznej części :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Witam niedzielnie:) mam dla was kilka foteczkek dzisiejszych najpierw tuż przed kąpielą Quote
Yoko2009 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 I ostatnie dwa prawie wysuszona chciałam ją obciąć ale jak tak dzisiaj wysuszyłam to mi strasznie szkoda tych długaśnych włosków:):) Quote
*Agnieszka* Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Prześliczne zdjęcia:)Yoko ma bardzo ładny już długi włos,ja bym radziła nie obcinać.....tak mało jest yorków z długimi kłaczkami:)ile jej czasu już zapuszczasz? Quote
Yoko2009 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 agamewa napisał(a):Prześliczne zdjęcia:)Yoko ma bardzo ładny już długi włos,ja bym radziła nie obcinać.....tak mało jest yorków z długimi kłaczkami:)ile jej czasu już zapuszczasz? Była obcinana tylko raz w maju rok temu jak ścięłam jej szczeniece czarne włoski bo wyglądała jak czarnulka z siwymi odrostami:) Quote
*Agnieszka* Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ale włos ma równy prawda,nie pocieniowany???my właśnie zmagamy się teraz z takim pocieniowanym włosem,bardzo ciężko po takiej fryzurze doprowadzić do długich równych włosów,no u nas potrzeba teraz i cierpliwości i czasu.........zapuszczam ze względu na szanse wystawowe Westerna,jeśli Bakarat się nie zgodzi to nie wiem czy dalej będzie miał sens zapuszczania włosów?????jednak troszkę to jest obowiązek...systematycznego czesania,no i drogich kosmetyków-to taka mała skarbonka bez dna!!! Quote
Yoko2009 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Tak ma w miarę równe, tylko ostatnio trochę jej sie elektryzują :( Quote
chrupcia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 hihi śliczna Yokule po kąpieli w ręczniku:) mój tez tak siedzi:) ale ja mojego nie susze jakoś, bo on sam szybko schnie.. chociaż pani fryzjerka mi nawet mówiła żebym go do suszarki przyzwyczajała, bo jak będzie zimna to żeby był szybko suchy, raz go tylko trochę po grzbiecie wysuszyłam:) Quote
*Agnieszka* Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Yoko2009 napisał(a):Tak ma w miarę równe, tylko ostatnio trochę jej sie elektryzują :( To kup jej jakiś antystatyk:) Quote
Connected Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Yoko jest śliczna i ma piękny włos ;) Nie obcinaj , mi też by było szkoda :) Quote
chrupcia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 A ja na lato chyba Jazz'a zetnę nie będę mu zapuszczać włosa, bo to i dla psa wygoda i dla mnie:) no chyba że jakoś będzie ładnie wyglądał i mnie się będzie podobał to wtedy zobaczymy:) Quote
*Agnieszka* Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 chrupcia napisał(a):A ja na lato chyba Jazz'a zetnę nie będę mu zapuszczać włosa, bo to i dla psa wygoda i dla mnie:) no chyba że jakoś będzie ładnie wyglądał i mnie się będzie podobał to wtedy zobaczymy:) Oj chyba by Ci się Kasiu spodobał z takim pięknym długim włosem..... Quote
Yoko2009 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Mnie właśnie sie spodobała w długich i teraz klops hihihih.:) ps. fotki na str. 243-244 Quote
tigrunia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Wpadłam na fotki :multi: Faktycznie długi włos ma Yokula :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Żeby mój Western już miał taki długi włos....on ma tak tu dłużej,tam krócej,ciekawa jestem jak ja go teraz doprowadzę,kurczę gdyby nie był ścinany to już włos miałby do samej ziemi,broda,wąsy...a tak to?....próba cierpliwości!!! Quote
Pegaza Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Pewnie ze szkoda takie wlosy sciac..;) ja bym zostawila..:) Quote
chrupcia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 agamewa napisał(a):Oj chyba by Ci się Kasiu spodobał z takim pięknym długim włosem..... Może by się spodobał:) zobaczymy jak to będzie:) moja mama np. mówi że jej sie nie podobaja yorki z takim włosem długim tylko takie z krótszym:) Quote
Yoko2009 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 tak sobie jem a co tam masz??? u dziadka na imieninach sobie odpoczywam upsss..przekręciło się :( nie wiem czemu Quote
Recommended Posts