Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to fajny spacer miałyście, ja też dziś po plaży pochodziłam, ale nad jeziorem i bez dziewczyn, za to z beaglem ciotki. Ale jak Gracka odkarmi chłopaków to sobie w końcu pójdziemy na dłuższy spacer :)

Posted

cześć Asiu. Oj strasznie smutne wiadomości w twojej galerii. Czasem moment nieuwagi i żal ogromny. Ja też jak tylko oddalam sie z Mejsi od domu to zawsze jest smycz. Ona zresztą bardzo podskakuje żeby ja zapiąć bo kojarzy to z dłuższym spacerem.
Piękne fotki morskie. Ach jak to musi byc fajnie spacerować tak po piachu

Posted

Witamy się serdecznie
smutna sprawa z tą Roxi ,ale ja też nie spuszczam Toffka ze smyczy bo się boję że może się coś wydarzyć
buziole przesyłamy

Posted

Dziekuję dziewczyny Wam wszystkim za miłe słowa:)
Ja kocham morze i jak tylko czas pozwala to lubię sobie wyskoczyć na spacerek po plaży...w końcu mam tylko 100 km hehehh
Pozdrawiam wieczorową porą

Posted

[quote name='Viky i Ja']Oj zazdroszczę Wam tego nadmorskiego spacerku ;)
Kocham morze, ale mam do niego zbyt daleko by wybrać się na spacerek :([/QUOTE]

to tak jak ja...;/

Posted

[quote name='Yoko2009']Dziekuję dziewczyny Wam wszystkim za miłe słowa:)
Ja kocham morze i jak tylko czas pozwala to lubię sobie wyskoczyć na spacerek po plaży...w końcu mam tylko 100 km hehehh
Pozdrawiam wieczorową porą[/QUOTE]

Ale za to w gory mamy daleko ;)
Pozdrawiamy z rana :loveu:

Posted

[quote name='Yoko2009']Sporo ale często spotykam sie z tym, ze ludzie z południa Polski myśla ze Szczecin jest nad samym morzem i bardzo sie dziwią jak mówię , że nie:)[/QUOTE]

Mnie w tamte wakacje zaczepili w centrum i pytali ktoredy sie idzie na plaze :evil_lol:

Posted

Hej laski :multi:
My się na majówkę wybieramy nad morze :multi: Najbliżej mam do Mielna - 200 km a tam gdzie jadę mam 230 :lol: W sumie blisko mam też do trójmiasta i do tego 100km autostrady więc 2 godzinki i jestem :multi:

Posted

Hej hej, ja na majówkę też pewnie wybiorę sie nad morze a wczoraj sie dowiedziałam, że w czerwcu mam wesele kolegi mojego D. Od poniedziałku zaczynam dietkę, najpierw troszku schudnę a potem sukienkę trza kupic:)
Pozdrawiam słonecznie