Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam już majowo:)
Cieszę się że foteczki się podobają:)
dzisiaj mam filmik i 3 fotki (taka była piękna pogoda, że o aparacie zapomniałam:()
Na filmiku Yoko obszczekuje potwora:)
View My Video

no i fotki
ciekawe co tam na stole???

i takie leniwe

Posted

Yoko ochrzaniła warczącego potwora :evil_lol: A Ulinka jak ją usłyszała to też zaczęła szczekać (btw muszę kiedyś nagrać jak ten mały czubek szczeka, tak jakoś niemrawo to robi :eviltong:)

A w ogóle ciągle zapominam Ci napisać, że jak przywieźliśmy Ulencję, to mój brat upierał się, żeby nazwać ją Yoko :eviltong: i czasem tak na nią woła.

Posted

Filmik jest super :multi:
Mój Lucky też na widok kosiarki dostaje szału i szczeka w niebogłosy :)
Yoraski mają taki cudny szczek ,dla nas-ich właścicielek jest to śpiew :loveu::evil_lol:

Posted

No właśnie drażnią:( za pierwszym razem fryzjer jej tak obciął i teraz sama przycinam bo mnie wkurzają jak odrastają i kółko się zamyka. Próbowałam jej zapuścić ale nie ma szans, za bardzo w oczy włażą.

Posted

Yoko2009 napisał(a):
No właśnie drażnią:( za pierwszym razem fryzjer jej tak obciął i teraz sama przycinam bo mnie wkurzają jak odrastają i kółko się zamyka. Próbowałam jej zapuścić ale nie ma szans, za bardzo w oczy włażą.

Ja Ci powiem że przemordowałam się i zapuściłam bo za pierwszym razem też fryzjerka jej obcięła włoski a jak odrosły to znacznie mniej jej oczka ropiały

Posted

Doti1986 napisał(a):
Ja Ci powiem że przemordowałam się i zapuściłam bo za pierwszym razem też fryzjerka jej obcięła włoski a jak odrosły to znacznie mniej jej oczka ropiały

Ja też ,trzeba się zaprzeć i zapuścić ;)

Posted

[url]http://i39.tinypic.com/2qmkqk8.jpg[/url]

łłłłaaa jaka słodka
tyyyyle fotek i wszystkie cudne
wieszz, one z Mejsulą naprade troche podobne, tylko moja tak nie błyszczy buuuu

Posted

[quote name='Yoko2009']No właśnie drażnią:( za pierwszym razem fryzjer jej tak obciął i teraz sama przycinam bo mnie wkurzają jak odrastają i kółko się zamyka. Próbowałam jej zapuścić ale nie ma szans, za bardzo w oczy włażą.[/QUOTE]

Hej Asia ja mam to samo raz dopuscilam do tego by ją fryzjerka obciela i teraz co rusz jej lzawią oczy..
no jak siedzi na tym stole to pewnie wazna bo wszystko widzi;)
a Yoko to chyba pupilka mlodszego syna co?