Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']Asia nie załamuj nas , jak ty mówisz o schudnięciu to... uuuuu chyba z kości na ości hihi[/QUOTE]
O Ula cos tam sie jeszcze znajdzie, chociaż 5 -6 kg jak mi się uda to bedzie super:):)
Ale mamy piekne słoneczko dzisiaj
O jeszce zapomniałam...wczoraj bylismy na szczepieniu tym takim na wszystko plus wścieklizna i muszę powiedzieć, ze Yoko była bardzo dzielna, nawet nie dała po sobie pozać, że poczuła zastrzyk...moja dzielna dziewczynka:):). Dostała jeszce kropelki na kleszcze i tabletkę na odrobaczenie i mamy wszystko z głowy na jakis czas:):)

Posted

Nati28 napisał(a):
Mnie w tamte wakacje zaczepili w centrum i pytali ktoredy sie idzie na plaze :evil_lol:

Ich miny chcialabym widziec jak im wytlumaczylas gdzie jest plaza hahah

Cze Asia :)

Posted

Hej a ja dzisiaj siedzę w pracy do 19 wiec jem przepyszne pierogi z naszego bufetu, mam jeszcze drożdżówke do kawy na później i też mysle o odchudzaniu hehehe a od poniedziałku sie biorę:)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Hej a ja dzisiaj siedzę w pracy do 19 wiec jem przepyszne pierogi z naszego bufetu, mam jeszcze drożdżówke do kawy na później i też mysle o odchudzaniu hehehe a od poniedziałku sie biorę:)

Ja też się biorę za odchudzanie bo przez święta sobie pofolgowałam i jak stanęłam teraz na wagę to się przeraziłam bo jest +3 ;(

Posted

A ja wczoraj sobie koszule kupilam ale nie mierzylam i musze ją za tydzien wymienic na wiekszy rozmiar..hehe z tym ze koszula miala zanizona mocna rozmiarowke..ale wiecie co ja to zauwazylam ze mam ciasno w rekawkach wiec wychodzi na to ze mam rece grube.:roll: a jak rece to i reszta buu.Ja sie staram juz jesc malo..i nie podjadac slodyczy, czipsow juz nie jem..ograniczylam fast woody..a jakos opona nic sie nie zmniejsza..:roll:

Posted

Oooo mój ulubiony temat :loveu: Hehe..
Ja jutro mam ważenie :crazyeye: Jak nie będzie chociaż pół kg mniej przez ten tydzień to się załamię :crazyeye: 3 dni były totalnej rozpusty i zaniechania dietki przez te swięta :placz: A dziś rano kierownik mi pączka przyniósł i musiałam zjeść :placz: Zaraz idę jeszcze pobiegać na mym ala rowerku to może coś spalę przed tym ważeniem :evil_lol:
A co ja miałam dziś na kolację :crazyeye: Nikomu nie życzę - kleik z kaszy manny na wodzie :crazyeye: Ochydztwo :shake:

Posted

dysia-u napisał(a):
cześć nooo już właściwie nie tak z rana .Rejs po sklepach mam juz zaliczony teraz wcinam drożdżówke i mysleo...o odchudzaniu hihi , ale tylko mysle

He,he ja to nawet nie myślę o odchudzaniu :eviltong: I nie mam zamiaru się odchudzać :cool3:

Posted

Pegaza napisał(a):
Bo Ty Jola nie masz z czego:evil_lol:
Be ale Ty sie katujesz takie swinstwo jesc o fuu..

Daria a skąd wiesz? :cool3:

Cześć Asiu i Yoko :multi: