dysia-u Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Asiaaaaaaa gdzie sie podziewasz. ???? zapowiadaja ponoć sztorm na Bałtyku. Uważaj!!! hihi Quote
Yoko2009 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Jestem jestem Uluś:) zagladam ale czasu brak zeby pisac:):) Dzięki za ostrzeżenie o sztormie, mam nadzieję, że 100km w głąb lądu bałtyk nie wyleje hehhehe Żeby nie było....zaglądam do wszystkich galeryjek ale na resztę brakuje czasu a dzisiaj czeka mnie jeszcze dentysta brrrrr Quote
Natalia&Lola Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nigdy nic nie wiadomo może i na 100km wyleje :p Pozdrawiamy w piękny sloneczny dzień :D Quote
Nati28 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 czesc sasiadeczki, tez mam nadzieje ze do nas sztorm nie dojdzie ;) Quote
dysia-u Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Asiu ostrzegałam cie przed sztormem a tymczasem zobacz jak mnie woda urządziła. Zaglądnij na fotki jak znajdziesz czas Quote
tigrunia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Cześć Asia :multi: Wciąż chodzę i nadrabiam.. :shake: Już nie wiem gdzie co i u kogo :eviltong: Quote
Juustii Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Witamy ślicznie :D i prosimy o nowe fotki Yoko :) Quote
dysia-u Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 tigrunia napisał(a):Cześć Asia :multi: Wciąż chodzę i nadrabiam.. :shake: Już nie wiem gdzie co i u kogo :eviltong: ja klika dni temu przez głupi przypadek skasowałam wszystkie subskrybcje .Rany ale wpadłam w popłoch że was nie odnajde , że wszystko mi przepadło Quote
FREDZIU Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 dysia-u napisał(a):ja klika dni temu przez głupi przypadek skasowałam wszystkie subskrybcje .Rany ale wpadłam w popłoch że was nie odnajde , że wszystko mi przepadło Subskrypcje, a czym to się je:evil_lol:nie no ja muszę jeszcze raz do podstawówki, ale tej nowej z informatyką, bo za moich czasów to był elementarz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Czekamy na foteczki Yoko.:lol: Quote
Yoko2009 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Cześć dziewczynki wieczorową porą, miło nam, że o nas pamiętacie:) na chwilę obecną fotek brak ale jutro postaram się coś zrobić. Miałam ostatnio urwanie głowy, chodziłam po lekarzach z synkiem, musz eporobić mu różna badania bo od jakiegoś czasu narzeka na ból brzucha i nie wiadomo co mu jest, kutro idziemy na krew potem na usg a potem zobaczymy co dalej. Do tego 88 letnia babcia mojego Darka wyladowała w szpitalu, konieczna jest operacja i też się denerwujemy:( Ale jutro bedzie nowy dzień i może bedzie lepiej:) dobrej nocki życzę Quote
Aga&Dakar Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Oj to masz troche zmartwien ale napewno wszystko bedzie dobrze. Pozdrawiam. Quote
*Jot* Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Yoko2009 napisał(a): Ale jutro bedzie nowy dzień i może bedzie lepiej:) dobrej nocki życzę Najważniejsze to pozytywne myślenie :p Będzie dobrze :lol: Quote
dysia-u Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Cześc Asia. A te bóle brzucha to nie moga byc na tle nerwowym? Jak myślisz , poobserwuj go. Mojej kuzynki syn tak ciągle narzekał , okazało sie ze miał stresy o których nie umiał mówic. Miał ok 10 lat Quote
Doti1986 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A gdzie ma te bóle brzucha nad pępkiem czy w okolicy mostka? Bo nie chcę martwić u mnie w wieku 12 lat stwierdzono wrzody żołądka i dwunastnicy niech go przebada gastrolog pod tym kątem a zbliża się wiosna więc się mogą uaktywnić Quote
dysia-u Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 w wieku 12 lat miałaś wrzody???? uuuu Quote
Doti1986 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Tak bo u mnie to choroba dziedziczna:( I też miałam straszne bóle na jesień i na zimę:( Schudłam strasznie bo 12 kilogramów bo nic nie dało mi jeść jak coś zjadałam to od razu była reakcja wymiotna i straszny ból:( I w ferie wzięli mnie do szpitala na oddział zrobili badania i po dwu tygodniowej kuracji wszystko ustało i jak na razie mam spokój:) Quote
Yoko2009 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 dysia-u napisał(a):Cześc Asia. A te bóle brzucha to nie moga byc na tle nerwowym? Jak myślisz , poobserwuj go. Mojej kuzynki syn tak ciągle narzekał , okazało sie ze miał stresy o których nie umiał mówic. Miał ok 10 lat Doti1986 napisał(a):A gdzie ma te bóle brzucha nad pępkiem czy w okolicy mostka? Bo nie chcę martwić u mnie w wieku 12 lat stwierdzono wrzody żołądka i dwunastnicy niech go przebada gastrolog pod tym kątem a zbliża się wiosna więc się mogą uaktywnić To raczej nie stres i nie wrzody, boli go niżej, tak na samiutkim dole, lekarka podejrzewała najpierw pęcherz ale jakoś nie sika częściej, nie boli go przy sikkaniu wiec odpada i teraz to może układ moczowy, nie boli go to jakoś mocno ale tak ćmi cały czas:(. Jutro idziemy z wynikami krwi i moczu do lekarki. Quote
chrupcia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ja miałam takie bóle, bolał mnie brzuch codziennie, albo co 2-3dni po prostu sie skręcałam trwało to dość długo, poszłam w końcu na usg i inne badania nic nie wykryli, a bole brzucha ciągle sie powtarzały, teraz mi przeszło ale to było okropne.. codziennie wieczorem spędziłam na kołysaniu sie by ból ustąpił, a najgorsze że tabletki nie pomagały i nikt nie wiedział co mi jest, ale też wydaje mi się że to było na tle nerwowym. Quote
Pegaza Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Wchodze a tutaj takie wiesci:roll: no jak sie sypie to na calej linii syn... babcia... mam nadzieje ze wszystko w porzadku bedzie:) trzymaj sie:loveu: Quote
Nati28 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Witam:) Mam nadzieje ze okaze sie ze to nic strasznego z synem, trzymamy kciuki, myslcie pozytywnie ;) Quote
dysia-u Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 nie chwale się ale mam słoneczne fotki Quote
Yoko2009 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Pegaza napisał(a):Wchodze a tutaj takie wiesci:roll: no jak sie sypie to na calej linii syn... babcia... mam nadzieje ze wszystko w porzadku bedzie:) trzymaj sie:loveu: z synkiem mam nadzieje że to nic poważnego a babcia....dzisiaj rano zmarła:(:( ot taki dzionek miałam Quote
Yoko2009 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 a ja ciemnota znowu nie wiem jak podlinkować banerek:( Quote
Recommended Posts