Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
A pancia to sobie fryzurki nowej nie zrobila?
bo nie pamietam zebys miala blond wlosy tej dł..
gumeczka taka swiecąca :)

Hej hej o dziwo udało mi sie wejść na forum, ciekawe czy post wejdzie:)
Troszke ściełam włoski jakieś 20cm ehihihi a blond to dopiero będzie;) tylko muszę do fryzjera trafić przed świętami:)
Pozdrawiam serdecznie środkowo

Posted

Mi sie tez marzy inny kolor wiecie..taki miedziany bo mi sie juz pasemka znudzily..;)
zara se pojde henne nalozyc i poogladam kolorki przy okazji moze na swieta tez sie odnowie;)

Posted

Pegaza napisał(a):
Mi sie tez marzy inny kolor wiecie..taki miedziany bo mi sie juz pasemka znudzily..;)
zara se pojde henne nalozyc i poogladam kolorki przy okazji moze na swieta tez sie odnowie;)

No i jak henna wyszła? ja mam przykre wspomnienia jak moja siostra na blond włosach sobie chciała zrobić brąz z henny i wyszły jej soczyste zielone;) a później niczym się nie chciały zafarbować mówię wam ale śmiesznie wyglądała;)

Posted

Henne robili mi na brwiach;)
a co do koloru to widzialam piekny roz hehe w palecie barw
juz tak mysle czy se go nie wsadzic na leb..ciemna glowa i takie pasemko rozu hehe

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Hej hej o dziwo udało mi sie wejść na forum, ciekawe czy post wejdzie:)
Troszke ściełam włoski jakieś 20cm ehihihi a blond to dopiero będzie;) tylko muszę do fryzjera trafić przed świętami:)
Pozdrawiam serdecznie środkowo

Dobre, 20 cm to troszkę ??? Toż to więcej niż ja mam na głowie :evil_lol:
Obie ślicznie wyglądacie :)

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Dobre, 20 cm to troszkę ??? Toż to więcej niż ja mam na głowie :evil_lol:
Obie ślicznie wyglądacie :)

Troszeczkę heheh, ja jeszcze nigdy nie miałam takich krótkich włosów i przyzwyczajam sie do siebie:) ale bardzo dziękuję za miłę słowa

Pozdrawiam kawowo i zmykam do pracki:)

Posted

Witam wszystkich serdecznie:), jak to fajnie, że już jest piątek, jeszcze tylko do 19 w pracy i mam weekend. Jak pogoda pozwoli to moze wybierzemy sie zobaczyc co na działce słychać po zimie a potem Yokula będzie sie nadawała tylko do kąpieli. U nas bywaja czasem krety a ona nie popuści zadnemu kretowisku hehehe a potem jest czarna.
Zastanawiam sie co zrobić z jej włoskami, bardzo podobają mnie się jej długie ale jak pomyślę, ze sezon działkowy sie zaczyna i ona będzie ryła w czarnej ziemi to już sobie współczuję hihi

Pozdrawiam piątkowo i słonecznie