Karolina. Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Proszę :) Wystarczy skopiować. Śliczny bannerek ;) Wiosenny ;) edit: Ah, ja wcześniej nie doczytałam... bardzo mi przykro :-( Quote
karkakarka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Hej :) Śliczny wiosenny :) Kondolecje z powodu babci.... Quote
Yoko2009 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Karolina&Lucky napisał(a): Proszę :) Wystarczy skopiować. Śliczny bannerek ;) Wiosenny ;) edit: Ah, ja wcześniej nie doczytałam... bardzo mi przykro :-( Karolina jesteś wielka:) dziękuję bardzo karkakarka napisał(a):Hej :) Śliczny wiosenny :) Kondolecje z powodu babci.... Aga&Dakar napisał(a):Skladam kondolencje. Dziękuję dziewczyny Quote
dysia-u Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Też mi przykro. Mam nadzieję że nie cierpiała. Quote
iwa63 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Witamy Nam też przykro z powodu babci ,a z synkie napewno będzie dobrze Powodzenia życzymy Quote
Yoko2009 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 iwa63 napisał(a):Witamy Nam też przykro z powodu babci ,a z synkie napewno będzie dobrze Powodzenia życzymy Witam sobotnio:) Z synkiem nadal nic nie wiadomo:(, wyniki krwi i moczu ma bardzo dobre:) jeszcze idziemy we wtorek na usg i dostaliśmy dodatkowo skierowaie żeby zrobić badania na pasożyty wiec szukamy dalej Pozdrawiam Quote
*kleo* Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ja jako dziecko też narzekałam na bóle brzucha, lataliśmy po lekarzach, 3 razy chcieli mnie kroić podejrzewając wyrostek, a okazało się, że to lamblie które przywlokłam z zerówki. Mój brat miał to samo, może i na Twojego synusia padło? Quote
dysia-u Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 odrobaczasz Yoklue to i synka pewnie trzeba bedzie hihi Quote
*Jot* Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Cześć Asiu. Bardzo smutna wiadomość,wyrazy współczucia. A z synkiem na pewno będzie dobrze,myśl pozytywnie :loveu: Quote
Yoko2009 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 jot11 napisał(a):Cześć Asiu. Bardzo smutna wiadomość,wyrazy współczucia. A z synkiem na pewno będzie dobrze,myśl pozytywnie :loveu: *kleo* napisał(a):Ja jako dziecko też narzekałam na bóle brzucha, lataliśmy po lekarzach, 3 razy chcieli mnie kroić podejrzewając wyrostek, a okazało się, że to lamblie które przywlokłam z zerówki. Mój brat miał to samo, może i na Twojego synusia padło? dysia-u napisał(a):odrobaczasz Yoklue to i synka pewnie trzeba bedzie hihi Tez mnie siewydaje, ze to lambrie mogą być:), zobaczymy Yokula dzisiaj wykąpana, pięknie pachnie ald do pozowania niechętna, moze później uda mnie się coś pstyknąć. Miałam jej nie kąpać ale całe "podwozie" miała szaro bure:):) Quote
dysia-u Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 cześć niedzielnie u nas tak wieje że własnych mysli nie słychać Quote
Nati28 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Witamy sasiedeczki :) Macie piekny nowy baner :loveu: Coco tez dzisiaj ma kapiel ;) Quote
Pegaza Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Oj przykro mi bardzo..:( z powodu babci.. a banerek sliczny masz:loveu: Quote
iwa63 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Witamy niedzielnie Zapomniałam pochwalić twój wiosenny banerek ale już nadrabiam -bardzo ładny:) Quote
dysia-u Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Cześć Asiu. Uważaj na dentystów!!! hihi choć wcale to nie śmieszne. Jak będziesz u mnie w galerii to sobie poczytasz Quote
*Jot* Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Cześć Asiu ! Tak mało zaglądasz ostatnio na dogo :cool3: Quote
Natalia&Lola Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 No! Jaki ładny banerek:D Pozdrawiamy śliczą Yokulkę:D Quote
Recommended Posts