Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich wieczorową porą:)
Wyjazd i andrzejki udały się tak bardzo, ze nie było czasu żeby pstrykać fotki, no ale jak obiecałam to trzebabyło dzisiaj zrobić sesję z nową piłeczką z dzwoneczkiem w środku. Yoko szalała z nią pół wieczoru, tak więc najpierw jwst zabawa, potem chwila odpoczynku i dalej prośba o zabawę hehehe
Miłego oglądania

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale masz śliczność w domku:) Pierwsze zdjęcie mnie rozbroiło:D
A tak w ogóle to jak wgrywasz fotki? Bo mi coś fotosik nie chce dzialać, dziewczyny polecily mi photobucket, ale zdjęcia jakies male mi się pokazują.

Posted

Witam witam, coś w tym tygodniu mam praoblem z czasem, wpadam na dogo na chwilkę, przejrzę galeryjki ale brak czasu na wpisy...obiecuję to nadrobić w weekend:):) a tymczasem zmykam i pozdrawiam serdecznie naszych gosci:):):)

Posted

Cześć Asiu . Melduje się rano i życze miłego dnia przy smacznej kawusi.
Musze ci powiedzieć że Mejsula drapie się na całego buuuu moja teoria jest taka że wylegując się na podłodze , ciepłej podłodze bo przy wylocie z kominka ma po prostu uczulenie na kurz.Swędzi ja pod szyją i na klacie , tam widze ślady po rozdrapaniu. Więc to nie wina "częstego" kapania , kosmetyków ani jedzenia.

Posted

Witamy weekendowo, na początek późnego piątkowego popołudnia wrzucę kilka foteczek, moze jutro będzie ładnie to zrobimy jakieś spacerowe:)

Moze tak by się ktoś ze mną pobawił????