*kleo* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Witamy :multi: http://i48.tinypic.com/5cnme0.jpg a myślałam, że tylko Gracja udaje "burka" i leży na gołych dechach :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Yoko bardzo lubi leżeć na gołej podłodze, chyba jej chłodniej jest c.d Quote
*kleo* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 A ja nie wiem czemu Gracja tak się nieraz kładzie, ale w pewnym momencie podejrzewałam ją, że robi to jak chce na nas wymusić uwagę. Ona jak tak się na podłodze zwinie to wygląda strasznie żałośnie i zaraz ją ktoś na ręce bierze :P Quote
*Jot* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 http://i46.tinypic.com/ekn41y.jpg to zdjęcie mi się bardzo podoba :loveu::loveu: Oczywiście Yokula na wszystkich fotkach pieknie wygląda :loveu: Na podłodze chłodniej tym naszym pieseczkom :evil_lol: No i na panelach lub płytkach dywaniki udają :evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 http://i46.tinypic.com/ekn41y.jpg łłłooo matko jak żałośnie wygląda. Mam nadzieję że to nie po głodowa słabość hihih. Quote
Nati28 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Piekne sreberko http://i47.tinypic.com/kehytz.jpg :loveu: Dobrze ze juz lepiej sie czuje :) Quote
Doti1986 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Pozdrawiamy wieczorowo śliczną Yokulkę:) Jak tak Yoko leży w korytarzyku to przypomina mi moja Pixi bo często się tak kładzie w pokoju na tym czerwonym dywanie :p Quote
Marzena* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Truska34 napisał(a):U nas też przy stole codziennie odbywa się horror. Kiedyś to proszenie się szczeniaczka to nawet mnie bawiło, ale teraz nie można nic spokojnie zjeść. Zauważyłam nawet, że jem o wiele szybciej, żeby Ivciowi nie było przykro, a potem sama nie pamiętam co zjadłam;) Dużo zdrówka dla Yokulki. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Ja nie tylko nie mogę zjeść w spokoju, z gotowaniem też nie jest lepiej - pomoc kuchenna czuwa ;) A najgorsze, że Carmen naśladuje Viky we wszystkim i też pilnuje choć na razie bardziej Viky niż jedzenia bo jeszcze nie zakumała o co chodzi ;) Pozdrawiamy Yokulę - piękne foteczki :loveyou: Quote
Yoko2009 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Viky i Ja napisał(a):Ja nie tylko nie mogę zjeść w spokoju, z gotowaniem też nie jest lepiej - pomoc kuchenna czuwa ;) A najgorsze, że Carmen naśladuje Viky we wszystkim i też pilnuje choć na razie bardziej Viky niż jedzenia bo jeszcze nie zakumała o co chodzi ;) Pozdrawiamy Yokulę - piękne foteczki :loveyou: Hej hej, Yoko r również asystuje w kuchni a nawet jak śpi i usłyszy włączona maszynkę do krojenia lub odgłos otwieranej lodówki natychmiast stoi przy mnie:) zupełnie nie wiem na co liczy gdyż ja jej nie daaję to raczej pan ma takie miękkie serduszko, że dzieli się ze swoją ukochaną sunią:):) a potem jest zły jak Yoko ma wybór mnie czy jego zawsze przyjdzie do mnie hihihi Pozdrawiam wtorkowo Quote
dysia-u Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 :lol:Cześć Asiu mam nadzieję że zdrówko już Yokuli dopisuje. Życze miłego dnia Quote
Doti1986 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Hihihih faceci to tak chcą przekupywać nasze małe księżniczki mój też dokarmia Pixi i nie mogę go tego oduczyć bo daje jej po kryjomu:( Quote
*Jot* Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Hej! Super,że z Yoko juz dobrze :loveu: To podkarmianie niestety też znam :mad: Na szczęście na moj wyraźny zakaz tego najmniejszego nikt nie podkarmia :evil_lol: Quote
megi82 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 słodka jest? nadal dobrze sie czuje? ja moich psiaków nie podkarmiam-nie mam problemu ze skakaniem,skomleniem itp. moj maz czasem cos im da Quote
Nati28 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Hey ;)U mnie tata jest taki dokarmiacz, on sie doslownie wszystkim dzieli z psem :mad: i jeszcze na mnie gada ze jestem niedobra Pani bo sie nie dziele z Coco:evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Mój też tak mówi ale co tam młoda i tak za mną chodzi krok w krok:) Quote
Truska34 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Biedna maleńka gwiazdeczka. Nie dość, że odchudzać się każą, to jeszcze choróbsko się przyplątało. Zdjęcia słodziutkie, szczególnie ta sierotka w korytarzu... Rozczulają mnie minki naszych psiaków. Jak Ivciu tak leży sam, to zaraz mi się go żal robi i zabieram go do siebie. Quote
Natalia&Lola Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Yoko wygląda mi na taką grzeczną i spokojną. Śliczna dziewuszka z niej:loveu: Quote
dysia-u Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Natalia&Lola napisał(a):Yoko wygląda mi na taką grzeczną i spokojną. Śliczna dziewuszka z niej:loveu: jak chcecie zobaczyc "grzecznego" yorusia to zapraszam do nas na fotki Quote
Marzena* Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Yoko2009 napisał(a):Hej hej, Yoko r również asystuje w kuchni a nawet jak śpi i usłyszy włączona maszynkę do krojenia lub odgłos otwieranej lodówki natychmiast stoi przy mnie:) zupełnie nie wiem na co liczy gdyż ja jej nie daaję to raczej pan ma takie miękkie serduszko, że dzieli się ze swoją ukochaną sunią:):) a potem jest zły jak Yoko ma wybór mnie czy jego zawsze przyjdzie do mnie hihihi Pozdrawiam wtorkowo Viky, tak "zepsuła" moja chora na Alzchaimera babcia. Wystarczył tydzień pobytu z nią pod jednym dachem i Viky nabrała pięknych manier. Mimo, że mama pilnowała żeby pies nie wchodził do pokoju babci to i tak najczęściej jakimś cudem jadły wspólny posiłek (babcia karmiła ją widelcem :( ) Carmen za to psuję mój mąż i też jest zły bo i tak obie sunia pchają się do mnie ;) Quote
*kleo* Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A mi Grację mój ojczym psuje, ale i tak nie jest źle, ciągle mnie najbardziej słucha. Tylko drażni mnie momentami ta jego "małpia miłość" :mad: Quote
Doti1986 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 No cóż bo wszyscy szaleją na punkcie Yorasów:) Kto im coś nie da jak wlepia to błagalne spojrzenie to wszystkie serca miękną ;p Quote
*kleo* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Doti1986 napisał(a):No cóż bo wszyscy szaleją na punkcie Yorasów:) Kto im coś nie da jak wlepia to błagalne spojrzenie to wszystkie serca miękną ;p Wcale nie, ja tam twardziel jestem :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Witajcie moi goście:):) Mnie też mięknie serce jak patrze w te oczęta:) Pozdrawiam popołudniowo Quote
*Jot* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Yoko2009 napisał(a):Witajcie moi goście:):) Mnie też mięknie serce jak patrze w te oczęta:) Pozdrawiam popołudniowo Cześć :multi: Mi też serducho mięknie,ale staram się nie ulegać i udaję,że w ogóle nie widzę tych błagalnych spojrzeń :evil_lol: Quote
Recommended Posts