Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja nie wiem czemu Gracja tak się nieraz kładzie, ale w pewnym momencie podejrzewałam ją, że robi to jak chce na nas wymusić uwagę. Ona jak tak się na podłodze zwinie to wygląda strasznie żałośnie i zaraz ją ktoś na ręce bierze :P

Posted

Truska34 napisał(a):
U nas też przy stole codziennie odbywa się horror. Kiedyś to proszenie się szczeniaczka to nawet mnie bawiło, ale teraz nie można nic spokojnie zjeść. Zauważyłam nawet, że jem o wiele szybciej, żeby Ivciowi nie było przykro, a potem sama nie pamiętam co zjadłam;)

Dużo zdrówka dla Yokulki. Mam nadzieję, że to nic poważnego.

Ja nie tylko nie mogę zjeść w spokoju, z gotowaniem też nie jest lepiej - pomoc kuchenna czuwa ;)
A najgorsze, że Carmen naśladuje Viky we wszystkim i też pilnuje choć na razie bardziej Viky niż jedzenia bo jeszcze nie zakumała o co chodzi ;)
Pozdrawiamy Yokulę - piękne foteczki :loveyou:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Ja nie tylko nie mogę zjeść w spokoju, z gotowaniem też nie jest lepiej - pomoc kuchenna czuwa ;)
A najgorsze, że Carmen naśladuje Viky we wszystkim i też pilnuje choć na razie bardziej Viky niż jedzenia bo jeszcze nie zakumała o co chodzi ;)
Pozdrawiamy Yokulę - piękne foteczki :loveyou:

Hej hej, Yoko r również asystuje w kuchni a nawet jak śpi i usłyszy włączona maszynkę do krojenia lub odgłos otwieranej lodówki natychmiast stoi przy mnie:) zupełnie nie wiem na co liczy gdyż ja jej nie daaję to raczej pan ma takie miękkie serduszko, że dzieli się ze swoją ukochaną sunią:):) a potem jest zły jak Yoko ma wybór mnie czy jego zawsze przyjdzie do mnie hihihi
Pozdrawiam wtorkowo

Posted

Hej!
Super,że z Yoko juz dobrze :loveu:

To podkarmianie niestety też znam :mad:
Na szczęście na moj wyraźny zakaz tego najmniejszego nikt nie podkarmia :evil_lol:

Posted

Hey ;)U mnie tata jest taki dokarmiacz, on sie doslownie wszystkim dzieli z psem :mad: i jeszcze na mnie gada ze jestem niedobra Pani bo sie nie dziele z Coco:evil_lol:

Posted

Biedna maleńka gwiazdeczka. Nie dość, że odchudzać się każą, to jeszcze choróbsko się przyplątało.
Zdjęcia słodziutkie, szczególnie ta sierotka w korytarzu... Rozczulają mnie minki naszych psiaków. Jak Ivciu tak leży sam, to zaraz mi się go żal robi i zabieram go do siebie.

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
Yoko wygląda mi na taką grzeczną i spokojną. Śliczna dziewuszka z niej:loveu:

jak chcecie zobaczyc "grzecznego" yorusia to zapraszam do nas na fotki

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Hej hej, Yoko r również asystuje w kuchni a nawet jak śpi i usłyszy włączona maszynkę do krojenia lub odgłos otwieranej lodówki natychmiast stoi przy mnie:) zupełnie nie wiem na co liczy gdyż ja jej nie daaję to raczej pan ma takie miękkie serduszko, że dzieli się ze swoją ukochaną sunią:):) a potem jest zły jak Yoko ma wybór mnie czy jego zawsze przyjdzie do mnie hihihi
Pozdrawiam wtorkowo

Viky, tak "zepsuła" moja chora na Alzchaimera babcia. Wystarczył tydzień pobytu z nią pod jednym dachem i Viky nabrała pięknych manier. Mimo, że mama pilnowała żeby pies nie wchodził do pokoju babci to i tak najczęściej jakimś cudem jadły wspólny posiłek (babcia karmiła ją widelcem :( )
Carmen za to psuję mój mąż i też jest zły bo i tak obie sunia pchają się do mnie ;)

Posted

Doti1986 napisał(a):
No cóż bo wszyscy szaleją na punkcie Yorasów:) Kto im coś nie da jak wlepia to błagalne spojrzenie to wszystkie serca miękną ;p

Wcale nie, ja tam twardziel jestem :evil_lol:

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Witajcie moi goście:):)
Mnie też mięknie serce jak patrze w te oczęta:)
Pozdrawiam popołudniowo

Cześć :multi:

Mi też serducho mięknie,ale staram się nie ulegać i udaję,że w ogóle nie widzę tych błagalnych spojrzeń :evil_lol: