Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Truska34 napisał(a):
Cześć dziewczyny! Goście nieproszeni już poszli sobie? Wystraszyłaś nas trochę tymi pchłami. Ja byłam z Ivciem u weterynarza przed wczasami, czyli w lipcu. Chyba już czas, żeby czymś go spryskać, jak myślicie? Pozdrawiamy środowo.

Witam, goście nieproszeni sobie juz poszli, wet obejrzał młodą i podobno jest ok:) A jako, ze od dłuższego czasu sie podrapuje dostała jeszcze zastrzyk na uczulenie i czekamy na efekty:)

dysia-u napisał(a):
Cześc Asiu:lol: lubisz nową dg? Mnie jakos brak do niej cierpliwośći :oops: Taki jakis chaos :angryy:

Cześć Ula, nie lubie nowego dogo, wejść sie nie da, wywala cały czas i jest cholernie nieczytelne. Ciekawe kto wymyślił te zmiany i w jakim celu, bo na pewno nie w celu ułatwienia nam kontaktu ze sobą:)
Człowiek już sie uzależnił a tu takie coś:(
Pozdrawiam

Posted

Witam serdecznie, o dziwo wszystko działa :)
Od dzisiaj Yoko głoduje hehehehe Odzwyczajam są od żebrania przy stole i dodawania czegokolwiek do suchej karmy. Wczoraj wet powiedziała, ze za duzo waży:( i zeby ograniczyć siedo samego royala. Zobaczymy jak to nam pójdzie, jak narazie to co dostała do miski rano leży tam do tej pory...a mnie serce się kraje na kawałeczki jak ona na mnie patrzy. No cóż jej zdrówko ważniejsze:)
Zaraz pewnie zapytacie ile waży wiec od razu napiszę 3800 a powinna max 3500 aczolwiek po niej tego nie widać

Posted

Ja jestem rygorystyczna jeżeli chodzi o jedzenie moich maluchów. Hodowca Bonda kazal karmic tylko royalem, ale u mnie w domu burza bo moja mama nie wyobraza sobie jak to mogą one tylko jeść suchą karmę. Więc ja odzywaczajam rodziców od dokarmiania, co mnie strasznie denerwuje....

Posted

PS oczywiście trzymamy kciuki za Was dziewczyny! :D
Ja odchudzam Kaze- kundelke, bo dostalam bure od weta jak ją zobaczy. Miaa ponad 5kg nadwag (dokarmianie przez rodziców), teraz schudla 2 kg :D Więc u nas w domu też się odchudzamy:)

Posted

Witamy wieczorowo :)
Trzymamy kciuki za odchudzanie, mojej pinczerzycy też by się przydało zrzucić z 2 kg, ale niestety jak nie ma mnie w domu to nie mam wpływu na to, co daje jej mój dziadek i mój brat:mad:
A nowe dogo też mi się nie widzi :roll:

Posted

Witamy się wieczornie ;)
Wydaje mi się, że już wcześniej pisałam tu jakiegoś posta, ale widocznie gdzieś znikł przez tą nową dogo :roll:

U nas to jest wręcz przeciwnie: Lucky jest jak dla mnie za chudy :shake: Przecież go nie głodzę :evil_lol: , a nawet więcej: oprócz karmy dostaje duuuuuużo smakołyków, wcześniej zjadł całe wiadereczko przysmaków, teraz też kończy nam się opakowanie, tym razem troche mniejsze, a nic nie przytył :roll:

Karma u nas też czasami leży cały dzień, dopiero wieczorem Lucky się za nią zabiera :roll: Dlatego jak mu wsypuje rano karmę, to od razu dzienną porcję, bo on i tak sobie sam dawkuje ile i kiedy mu trzeba. Chciałabym żeby troszeczkę przytył, żeby chociaż te żebra nie były aż tak wyczuwalne, ale on to chyba wszystko spala swoją aktywnością ;)

Posted

Wiytamy serdecznie wszystkich naszych gości:)
W ramach odchudzania Yoko zjadła wczoraj tylko kilka ziarenek suchej karmy a dzisiaj rano omijała miskę z daleka :(
Trzymamy sie dalej.......zobaczymy kto pierwszy wymięknie, ja czy ona:):)

Pozdrawiamy piątkowo

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Wiytamy serdecznie wszystkich naszych gości:)
W ramach odchudzania Yoko zjadła wczoraj tylko kilka ziarenek suchej karmy a dzisiaj rano omijała miskę z daleka :(
Trzymamy sie dalej.......zobaczymy kto pierwszy wymięknie, ja czy ona:):)

Pozdrawiamy piątkowo

Asiu jestem z WAs dumna :multi: trzymam kciuki

Posted

Śliczne foteczki:)
Coś mi się zdaje, że prędzej Ty "wymiękniesz", u nas tak niestety było :(
Viky musi zrzucić przynajmniej z 0,5 kg a ja nie mam sumienia jej głodzić. Dobrze, że chociaż apetycik ma już mniejszy ;)
Pozdrawiamy :)

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Śliczne foteczki:)
Coś mi się zdaje, że prędzej Ty "wymiękniesz", u nas tak niestety było :(
Viky musi zrzucić przynajmniej z 0,5 kg a ja nie mam sumienia jej głodzić. Dobrze, że chociaż apetycik ma już mniejszy ;)
Pozdrawiamy :)

No właśnie tego się obawiam, ze ja wymięknę, ona taka biedna chodzi i patrzy tymi swoimi dużymi oczami :)

A ile Viky waży?

Posted

:evil_lol:Asiu śliczne fotki bo i modelka śliczna. Ona sie tak błyszczy. Nie martw sie pełną miska Yoko ,jakby była głodna napewno by zjadła. Ona cie tak próbuje. Napewnko kilka deko jej ubędzie a to juz dobrze