Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yoko2009']
Jaka słodka mordeczka :loveu:
A co do pcheł. Hmm.. to chyba trzeba do weterynarza iść bo sama raczej nic nie zrobisz. Przecież nie będziesz nad nią siedziała i czekała, aż pchełka wyskoczy, no nie? :placz::placz:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy i pozdawiamy, jeżeli złapałaś pchełkę, pędź do weta, one się szybko rozmnażają, znoszą jaja i wiele różnych szkód robią. U weta jest wielebardo dobrych preparatów, a ja stosuję fripex to preparat na kleszcze i pchły, zakrapiam Fredzię co 1,5-2miesiące i narazie spoko. Nie zwlekaj:shake:

Posted

http://i37.tinypic.com/29xunti.jpg

Asiu jaka ona jest błyszcząca i piękna. Ale musiała mieć moc wrażeń w nowym dla niej środowisku:evil_lol:
A co do pcheł to się nie stresuj tylko kup preperat EKTIFO i po pchłach :mad:
On jest bardzo skuteczny i bezpieczny.Od dawna go używamy i mogę polecić.
Kupować szampon jest bez sensu bo lepiej buteleczke tego preperatu /kilka zł/ i masz na dłużej. Ja tylko raz na dłuższy czas nim kropie. Po wizycie u innych psich przyjaciół ;) Pozdrawiam wieczornie

Posted

Cze Yoko nic sie nie martw moje tez podlapaly i nie wiem od kogo..:razz:

ja mam spray, jak nie pomoze kupie w sklepie zoo kropelki i problem z glowy bedzie...;)do porządku kąpanie, koce do prania i bedzie git:p

sie nie przejmuj bo pchly to nic strasznego...;)zdarza sie poprostu ze nawet nasze czyste psy od kogos je w prezencie przyniosą;)

Posted

dzień doberek
foteczki cudne
a to pchełki nie poszły spać?
wredoty jedne nie miały gdzie skakac tylko na Yoko
ale nie martw się-wykąp pieska, jak wyschnie spryskaj w sprayu Frontalin albo plski tańszy odpowiednik-ja sama stosuje na zwierzakach go-FRIPEX,po 2 dniach spryskaj ponownie,żeby zabić ewentualnie to co się z jajeczek wykluło.
ja stosuje przez cały rok regularnie
pozdrawiamy i pchełki niedobre swymi myslami przepedzamy

Posted

dysia-u napisał(a):
My szukamy Asi , a Asia szuka pchełek :eviltong:

Witamy wtorkowo, kawowo:) Jestem jestem Uluś :) Wczoraj padł mi net w domu. Jeden dzień człowieka nie ma na dogo a tu takie zmiany:( wcale mnie sie nie podobają:(:(
Dziekuje Wam dziewczynki za dobre rady w sprawie "nieproszonych gości" Yokuli jak i dziękuję bardzo w jej imieniu za komplementy:):)
Jako, że jesteśmy niegościnni psinka została potraktowana preparatem zwalczajacym wszystko cio sie rusza ii nie hhihih. Legowisko wyprane, kocyk również i teraz tylko czekamy....a w środę kąpiel:)
pozdrawiam Was serdecznie:)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Witamy wtorkowo, kawowo:) Jestem jestem Uluś :) Wczoraj padł mi net w domu. Jeden dzień człowieka nie ma na dogo a tu takie zmiany:( wcale mnie sie nie podobają:(:(
Dziekuje Wam dziewczynki za dobre rady w sprawie "nieproszonych gości" Yokuli jak i dziękuję bardzo w jej imieniu za komplementy:):)
Jako, że jesteśmy niegościnni psinka została potraktowana preparatem zwalczajacym wszystko cio sie rusza ii nie hhihih. Legowisko wyprane, kocyk również i teraz tylko czekamy....a w środę kąpiel:)
pozdrawiam Was serdecznie:)

Witamy się również wtorkowo kakowo:evil_lol: Mnie też się zmiany wcale nie podobają już wolałam nasze dawne forum:(

Posted

Cześć dziewczyny! Goście nieproszeni już poszli sobie? Wystraszyłaś nas trochę tymi pchłami. Ja byłam z Ivciem u weterynarza przed wczasami, czyli w lipcu. Chyba już czas, żeby czymś go spryskać, jak myślicie? Pozdrawiamy środowo.