Luzia15 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Yoko2009'] Jaka słodka mordeczka :loveu: A co do pcheł. Hmm.. to chyba trzeba do weterynarza iść bo sama raczej nic nie zrobisz. Przecież nie będziesz nad nią siedziała i czekała, aż pchełka wyskoczy, no nie? :placz::placz: Quote
Doti1986 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Śliczniusia:loveu: Co do pchełek to nie wiem ale wydaje mi się że powinnaś zakropić jej na skórę przeciw pchełkom jakiś preparat który zabije ewentualne jaja Quote
Yoko2009 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 No właśnie nie:( ale może są jakieś środki, zeby wykąpać i juz po pchłach????????? ps. fotki na poprzedniej stronie:) Quote
FREDZIU Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witamy i pozdawiamy, jeżeli złapałaś pchełkę, pędź do weta, one się szybko rozmnażają, znoszą jaja i wiele różnych szkód robią. U weta jest wielebardo dobrych preparatów, a ja stosuję fripex to preparat na kleszcze i pchły, zakrapiam Fredzię co 1,5-2miesiące i narazie spoko. Nie zwlekaj:shake: Quote
dysia-u Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 http://i37.tinypic.com/29xunti.jpg Asiu jaka ona jest błyszcząca i piękna. Ale musiała mieć moc wrażeń w nowym dla niej środowisku:evil_lol: A co do pcheł to się nie stresuj tylko kup preperat EKTIFO i po pchłach :mad: On jest bardzo skuteczny i bezpieczny.Od dawna go używamy i mogę polecić. Kupować szampon jest bez sensu bo lepiej buteleczke tego preperatu /kilka zł/ i masz na dłużej. Ja tylko raz na dłuższy czas nim kropie. Po wizycie u innych psich przyjaciół ;) Pozdrawiam wieczornie Quote
Natalia&Lola Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Serdeczne pozdrowienia od naszej trójeczki:loveu: Quote
Luzia15 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 FREDZIU napisał(a):jeżeli złapałaś pchełkę, pędź do weta, one się szybko rozmnażają, A nie mówiłam? :mad: Trzeba jechać. Quote
Skibka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Witamy po dłuższej przerwie.:loveu: http://img21.imageshack.us/img21/9125/i012.jpg Nic dodać, nic ująć.:loveu: Jednym słowem cudownie.:loveu: Quote
Pegaza Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Cze Yoko nic sie nie martw moje tez podlapaly i nie wiem od kogo..:razz: ja mam spray, jak nie pomoze kupie w sklepie zoo kropelki i problem z glowy bedzie...;)do porządku kąpanie, koce do prania i bedzie git:p sie nie przejmuj bo pchly to nic strasznego...;)zdarza sie poprostu ze nawet nasze czyste psy od kogos je w prezencie przyniosą;) Quote
megi82 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dzień doberek foteczki cudne a to pchełki nie poszły spać? wredoty jedne nie miały gdzie skakac tylko na Yoko ale nie martw się-wykąp pieska, jak wyschnie spryskaj w sprayu Frontalin albo plski tańszy odpowiednik-ja sama stosuje na zwierzakach go-FRIPEX,po 2 dniach spryskaj ponownie,żeby zabić ewentualnie to co się z jajeczek wykluło. ja stosuje przez cały rok regularnie pozdrawiamy i pchełki niedobre swymi myslami przepedzamy Quote
Nati28 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/9125/i012.jpg slicznotka :loveu: Quote
*Jot* Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Cześć wieczorkiem w poniedziałek :multi: Quote
dysia-u Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 My szukamy Asi , a Asia szuka pchełek :eviltong: Quote
Yoko2009 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 dysia-u napisał(a):My szukamy Asi , a Asia szuka pchełek :eviltong: Witamy wtorkowo, kawowo:) Jestem jestem Uluś :) Wczoraj padł mi net w domu. Jeden dzień człowieka nie ma na dogo a tu takie zmiany:( wcale mnie sie nie podobają:(:( Dziekuje Wam dziewczynki za dobre rady w sprawie "nieproszonych gości" Yokuli jak i dziękuję bardzo w jej imieniu za komplementy:):) Jako, że jesteśmy niegościnni psinka została potraktowana preparatem zwalczajacym wszystko cio sie rusza ii nie hhihih. Legowisko wyprane, kocyk również i teraz tylko czekamy....a w środę kąpiel:) pozdrawiam Was serdecznie:) Quote
Doti1986 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Yoko2009 napisał(a):Witamy wtorkowo, kawowo:) Jestem jestem Uluś :) Wczoraj padł mi net w domu. Jeden dzień człowieka nie ma na dogo a tu takie zmiany:( wcale mnie sie nie podobają:(:( Dziekuje Wam dziewczynki za dobre rady w sprawie "nieproszonych gości" Yokuli jak i dziękuję bardzo w jej imieniu za komplementy:):) Jako, że jesteśmy niegościnni psinka została potraktowana preparatem zwalczajacym wszystko cio sie rusza ii nie hhihih. Legowisko wyprane, kocyk również i teraz tylko czekamy....a w środę kąpiel:) pozdrawiam Was serdecznie:) Witamy się również wtorkowo kakowo:evil_lol: Mnie też się zmiany wcale nie podobają już wolałam nasze dawne forum:( Quote
Nati28 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Czesc sasiadki :) Mi tez sie te zmiany nie podobaja bo nie moge sie polapac :( Quote
Yoko2009 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Koszmarnie tu jest, nic nie widać gdzie co jest:) Pozdrawiam popołudniowo:) Quote
FREDZIU Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Witamy, pozdrawiamy i chcey powiedziec ze nam sie tu tez nie podoba, nic nie możemy zrobić!!!!!!!!!!!!!!! Quote
*Jot* Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Witamy Yoko i jej Panią :multi::multi::multi: Quote
Truska34 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Cześć dziewczyny! Goście nieproszeni już poszli sobie? Wystraszyłaś nas trochę tymi pchłami. Ja byłam z Ivciem u weterynarza przed wczasami, czyli w lipcu. Chyba już czas, żeby czymś go spryskać, jak myślicie? Pozdrawiamy środowo. Quote
Recommended Posts