Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy wa serdecznie po dłuzszej nieobecności, :multi:i nadrabiamy zaleglości:oops:.
Yokula jak zwykle piekniutka, buntowniczka całkiem z niej piękniutka:loveu:
Pozdrawiamy;)

Posted

dysia-u napisał(a):
Cześć :lol: pogoda paskudna , ale każdy o tym juz pisał to przydał by się jakis ciekawy temacik na wieczór :cool3: co? kto rzuci hasło? :cool3:

Hej hej coś z temacikami kiepsko:(, przez ta pogodę siedzę jakaś taka przymulona i w głowie pustka:evil_lol: ale może dziweczynki powiecie co robicie na obiady, bo mnie już brak pomysłów i w kółko najczęściej jest mielone, gulasz, kotlety schabowe, kurczak czasem jakieś placki a z zup to moi jedynie tolerują pomidorową, rosół, żurek no i ostatecznie ogórkowa i na tym koniec a ja bym zjadła cosik innego. no i czasem robie gołąbki i spagetti:)

FREDZIU napisał(a):
Witamy wa serdecznie po dłuzszej nieobecności, :multi:i nadrabiamy zaleglości:oops:.
Yokula jak zwykle piekniutka, buntowniczka całkiem z niej piękniutka:loveu:
Pozdrawiamy;)

Bunt jej bardzo dobrze ostatnio wychodzi hihi

Posted

Co do obiadów to u mnie różnie bywa zazwyczaj ja jem co innego mój chłop co innego bo mnie przez cukrzycę sporo ograniczeń przyszło ale z takich co lubię najbardziej i czasem "grzeszę" to duszone ziemniaczki z marchewką, cebulką, czosnkiem, i jak ktoś lubi to mięsko do tego:roll:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Co do obiadów to u mnie różnie bywa zazwyczaj ja jem co innego mój chłop co innego bo mnie przez cukrzycę sporo ograniczeń przyszło ale z takich co lubię najbardziej i czasem "grzeszę" to duszone ziemniaczki z marchewką, cebulką, czosnkiem, i jak ktoś lubi to mięsko do tego:roll:

CZOSNEK łłłłeee to na wampiry

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Hej hej coś z temacikami kiepsko:(, przez ta pogodę siedzę jakaś taka przymulona i w głowie pustka:evil_lol: ale może dziweczynki powiecie co robicie na obiady, bo mnie już brak pomysłów i w kółko najczęściej jest mielone, gulasz, kotlety schabowe, kurczak czasem jakieś placki a z zup to moi jedynie tolerują pomidorową, rosół, żurek no i ostatecznie ogórkowa i na tym koniec a ja bym zjadła cosik innego. no i czasem robie gołąbki i spagetti:)

Jakbym swoje menu czytała:evil_lol: A teraz, przy tej pogodzie, żadnej inwencji twórczej tym bardziej.

Yoko śliczniusia i pani przylepka jak mój Ivo.
Miłego dnia mimo wszystko życzymy. U nas słońce się pokazuje:multi:

Posted

[quote name='karkakarka']http://i38.tinypic.com/14x2mtu.jpg
ale się wyciągła :evil_lol:

Skrable - tez w to gramy :loveu: mój starszy lubi i strasznie op nie męczy :p

A czosnek też lubię :loveu: a najbardziej to tzatzyki - mniam- tak do kiełbaski zgrilla :)

Mnie też chłopaki męczą ciągle o te scrabble,że aż czasem ma dosyć a jak nie scrabble to monopol:)

[quote name='dysia-u']http://i37.tinypic.com/2rnwztv.jpg

nadajecie się do kasyna :evil_lol::evil_lol: pozdrawiamy z deszczowej Małopolski

o tak, ja bym grała a mała by wszystkim przez ramie zaglądała:)
[quote name='Karolina&Lucky']http://i33.tinypic.com/14o6tmd.jpg
Ale fajną ma miejscówkę :lol:

Witamy czwartkowo :multi:

ona na biurku uwielbia ale tylko wtedy gdy ja siedzę przy kompie:)
[quote name='Truska34']Jakbym swoje menu czytała:evil_lol: A teraz, przy tej pogodzie, żadnej inwencji twórczej tym bardziej.

Yoko śliczniusia i pani przylepka jak mój Ivo.
Miłego dnia mimo wszystko życzymy. U nas słońce się pokazuje:multi:
Przylepa kochaniutka moja:)