Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jot11 napisał(a):
Witam we wtorek ślicznotkę :loveu:

Oj,coś o tym wbijaniu do głowy to ja wiem........:angryy:
Moja córka na wszystko zawsze ma czas,a później są efekty:mad:

FREDZIU napisał(a):
Witamy wtorkowo, wbijanie do głowy wartości, ja też coś o tym wiem i ciesze się że mój syn jest na studiach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Yoko2009 napisał(a):
Mojemu łopatą do głowy trzeba wkładać i i efekty są marne:) Pozdrawiam wieczorowo

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakie to pocieszające, że nie tylko moja córka potrzebuje specjalnego wbijania, chociaż muszę przyznać, że w tym roku szkolnym jakby zmądrzała - czyżby powoli zaczynała dorośleć :evil_lol::multi:
A tak w ogóle to witamy serdecznie i zapraszamy do nas na nowe fotki.

jot11 nie wiem czemu, ale myślałam że jesteś bardzo mlodziutka, jakieś 15-16 lat :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Hej :loveu:

Viky i Ja napisał(a):
jot11 nie wiem czemu, ale myślałam że jesteś bardzo mlodziutka, jakieś 15-16 lat :diabloti::diabloti::diabloti:

A ja myslalam, ze wy obie jestescie w takim wieku :eviltong:

Posted

:oops::roll: mam w przedziale 20-30, i skłaniam się już końcowi tego przedziału..., a w przyszłym roku już przedział mnie ten nie obejmie:placz::placz::placz:
Teraz już wiecie ile mam lat :evil_lol:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakie to pocieszające, że nie tylko moja córka potrzebuje specjalnego wbijania, chociaż muszę przyznać, że w tym roku szkolnym jakby zmądrzała - czyżby powoli zaczynała dorośleć :evil_lol::multi:
A tak w ogóle to witamy serdecznie i zapraszamy do nas na nowe fotki.

Ależ ja jestem bardzo młodziutka :eviltong:
Moja córka jest stara :evil_lol:

Katie napisał(a):
Ja tak w przedziale 18-20 :diabloti:
To teraz sie pochwal ile masz :diabloti:

Też miałam kiedyś tyle lat,hi hi hi :diabloti:

karkakarka napisał(a):
:oops::roll: mam w przedziale 20-30, i skłaniam się już końcowi tego przedziału..., a w przyszłym roku już przedział mnie ten nie obejmie:placz::placz::placz:
Teraz już wiecie ile mam lat :evil_lol:

Sama młodzież na Dogo :multi:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Dzięki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, byłam ... 20 lat temu :diabloti:

No ja też już zaliczam się do przedziału 20-30 a cały czas czuję się jakbym miała 18lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

Witam witam serdecznie:):):) ja do młodzieży się też nie zaliczam:) ale jest oki::) też mnie się wydawało, ze tu prawie sama młodzież:):)
zmykam do waszych galeryjek pozaglądać:):):)
pozdrawiam