Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yoko wygląda naprawdę fajnie po fryzjerze
ale jeśli wyszłaś a fryzjerka olała twoje sugestje-więcej nie idz tam,ja kiedyś z Luną miałam tak-musiałam odebrac tel z pracy,a pani w tym czasei zostawiła grzbiet i wzieła na pycholku opitoliła kucyka,na bokach i nad oczkami-pózniej jak odrastały to do oczek wchodziły,oczka łzawiły i robiły się przebarwienia..więcej mnie tam nie zobaczyli,mało tego zapłaciłam tylko50%
prosimy o więcej foteczek
a-i przez banerek nie mogę wejsc do twej galerii

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Dziekuję bardzo dziewczynki kochane za miłe słowa pocieszenia:):) Ja to jestem panikara i jak przyszłam wieczorem od fryzjera to byłam przerażona tym, że ja tak opitoliła ale jak wczoraj na spokojnie ja pooglądałam to doszłam do wniosku, że nie jest aż tak źle:):) ale i tak zapuszczamy pyszczek:)

pozdrawiam juz prawie weekendowo i zabieram sie do pracki:)

Yokulka piękniutka czy w długich czy w krótkich włoskach.:loveu::loveu::loveu:
A co do fryzjera to ja jeżeli żeczywiście ide do innego niż zazwyczai od razu tłumacze co i jak ma być zrobione a jeżeli nie wie to niech sie pyta bo ja stoje za drzwiamnmi i bserwuje.Moją w ścianach takie fajne szybki zniekrztałcone co ja widze pieska a on mnie nie.

Posted

Witam wszystkich popołudniowo

o czym ja tak myślę....

troszku mało wyraźne

a tak siedzę i patrzęna panią na dogo

a to moja nieudolna próba uczesana Yoko przedziałka, jej jeden ruch i przedziałeczka nie ma

sorki za jakość fotek ale są z tel.

pozdrawiam

Posted

Hej :) Yokula śliczna, a jak ją czeszesz to spryskujesz czymś włos? Bo wtedy włosy się lepiej rozczesuje i są cięższe :)

Tolka też że mną siedzi jak jestem na DGM, tylko nie patrzy a śpi na kolanach :)

Posted

karkakarka napisał(a):
Hej :) Yokula śliczna, a jak ją czeszesz to spryskujesz czymś włos? Bo wtedy włosy się lepiej rozczesuje i są cięższe :)

Tolka też że mną siedzi jak jestem na DGM, tylko nie patrzy a śpi na kolanach :)

U mnie dokładnie tak samo przychodzi i łapka tracą żeby wziąć ja na kolanka i sobie drzemkę ucina:loveu:

Posted

Witam wszystkich moich gośĆci bardzo serdecznie:)

dysia-u napisał(a):
http://i37.tinypic.com/2444eir.jpg

ooo cały zwierzyniec :crazyeye: mysz i pies :lol:
śliczna jest.Te jej kolory zawsze mnie zachwycają.
Zyczymy miłego weekendowania :lol:

cały zwierzyniec, jeszcze obok jest kanarek ale uciekł z kadru:) Również miłego weekendu życzymy:) Yokula na grzbiecie ma jakiś centymetr odrostu i kurcze ciemniejsze jej rosną takie jasno stalowe, zobaczymy co będzie dalej z jej kolorkami:)

iwa63 napisał(a):
Witamy piatkowo-wieczorowo
Yokunia przeurocza widzę że towarzyszy Ci wszędzie;)

witam, Yoko za mną chodzi krok w krok nawet jak prasuję to pcha sie na deskę....ale w tym wypadku jestem nieugięta:)

karkakarka napisał(a):
Hej :) Yokula śliczna, a jak ją czeszesz to spryskujesz czymś włos? Bo wtedy włosy się lepiej rozczesuje i są cięższe
:)
trochę spryskuję, ale mam wrażenie że wtedy jej włosy wyglądaja jak tłuste:) a tak wogóle to ona boi się takich kosmetyków w spryskiwaczu i najpierw muszę sobie spryskać ręce i dopiero w tedy nanieść na włoski

tofikyork napisał(a):
Witamy pięknie ;)

Fotki prześliczne :loveu::loveu:

http://i37.tinypic.com/2444eir.jpg

Jak długo tam wysiedziała??:lol:

Oj długo tak może siedzieć, i albo śpi na biurku albo patrzy przez okno:)

Posted

Jeszcze jakieś dwie foteczki mi sie zaplątały:)
ale dobre ciasteczko.....

a tu jeszce znalazła dwie foteczki z pierwszego dnia Yokulki u nas taka malutka słodka kuleczka była....kiedy to było:)

a tu uszka jak samolicik:)

Posted

Witamy sobotnio
Yokula wyrosła na śliczną panienkę z takiej czarnej uroczej kulki :loveu:
Podlinkuj banerek będzie łatwiej wchodzić do waszej galerii

Posted

Nati28 napisał(a):
Jaka slodzutka http://i38.tinypic.com/15qyps1.jpg a teraz taka panienka z niej wyrosla :loveu::loveu:

jot11 napisał(a):
Witamy serdecznie.
Jaki mały słodki bobasek byl z Yokuli a teraz pękna dama :loveu::loveu:

Karolina&Lucky napisał(a):
Witamy ;)

No tak... czas lecii jak zwariowany :p Słodkie maleństwo z niej było :loveu: A teraz jakie piękności wyrosło :cool3: :loveu:

iwa63 napisał(a):
Witamy sobotnio
Yokula wyrosła na śliczną panienkę z takiej czarnej uroczej kulki :loveu:
Podlinkuj banerek będzie łatwiej wchodzić do waszej galerii

dysia-u napisał(a):
http://i38.tinypic.com/15qyps1.jpg

no uszeczka mega urocze:razz:

Dziękujemy bardzo za komplementa:) oj szybko ten czas leci

Kiedyś sobie podlinkowałam banerek ale już zapomniałam jak to zrobiłam:(

Pozdrawiamy wieczornie