Yoko2009 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Witam wszystkich serdecznie porannie czwartkowo i dziękuje za odwiedzinki w naszej galerii:) Byłam wczoraj z Yoko u fryzjera ogolić uszka i troszkę podciąć włoski na łapkach na dole. Musiałam ja zostawić na 20 min bo strasznie sie do mnie wyrywała...a jak przyszłam to przeżyłam szok.......pani opitoliła jej cały pyszczek, skróciła i obcięła na równo włoski na moim kochanym pycholku pozbawiajac ja jej czarnych końcówek, które mnie się tak podobały...dobrze, ze kitki nie ruszyła bo nie wiem co bym jej zrobiła. I teraz zamiast włochatego pyszczka jet malutka mordeczka...ale równie kochana co nie zmienia faktu, ze wczoraj byłam wściekła i siedziałam i ryczałąm a mój mąż z politowaniem na mnie patrzył:):) Po południu zrobię jakieś fotki może..... Pozdrawiam serdecznie Quote
*Jot* Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witam serdecznie :multi::multi::multi: Ja na pewno bym nie zapłaciła tej fryzjerce.Jak można bez zgody właściciela obciąć włosy psu ?:crazyeye: Quote
karkakarka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 O kurde... to przynajmniej wiesz gdzie nie pójdziesz już do fryzjera :shake: Czekam na zdjęcia z niecierpliwością. Quote
Yoko2009 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 jot11 napisał(a):Witam serdecznie :multi::multi::multi: Ja na pewno bym nie zapłaciła tej fryzjerce.Jak można bez zgody właściciela obciąć włosy psu ?:crazyeye: Powiem szczerze, że Yokula tak sie cieszyła jak wróciłam i szybko kierowałą sie do wyjścia, ze ja nawet nie zauważyłam tego pyszczka, zerknęłam tylko ze uszka ma pięknie zrobione i poszłam a dopiero potem był szok karkakarka napisał(a):O kurde... to przynajmniej wiesz gdzie nie pójdziesz już do fryzjera :shake: Czekam na zdjęcia z niecierpliwością. oj tak, do niej już nie pójdę, chociaż duzo moich znajomych tam chodzi i zawsze są zadowoleni Quote
Marzena* Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy piękną Yokulę i czekamy niecierpliwie na fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Yoko2009 napisał(a):Witam wszystkich serdecznie porannie czwartkowo i dziękuje za odwiedzinki w naszej galerii:) Byłam wczoraj z Yoko u fryzjera ogolić uszka i troszkę podciąć włoski na łapkach na dole. Musiałam ja zostawić na 20 min bo strasznie sie do mnie wyrywała...a jak przyszłam to przeżyłam szok.......pani opitoliła jej cały pyszczek, skróciła i obcięła na równo włoski na moim kochanym pycholku pozbawiajac ja jej czarnych końcówek, które mnie się tak podobały...dobrze, ze kitki nie ruszyła bo nie wiem co bym jej zrobiła. I teraz zamiast włochatego pyszczka jet malutka mordeczka...ale równie kochana co nie zmienia faktu, ze wczoraj byłam wściekła i siedziałam i ryczałąm a mój mąż z politowaniem na mnie patrzył:):) Po południu zrobię jakieś fotki może..... Pozdrawiam serdecznie Nie denerwuj się pewnie Yoko ślicznie wygląda:loveu: A co do fryzjera to ja zawsze siedzę i nadzoruje czy tnie tak jak bym chciała:loveu::loveu::loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 A oto obiecane fotki najpierw przed fryzjerem i po...może na zdjeciach tak nie widać różnicy ale na zywo ja widzę Quote
Nati28 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy nasze sasiadki :loveu: na temat fryzjera nie bede sie wypowiadac bo tak troche glupio, ale nastepnym razem radze wybrac innego :diabloti: Pozdrawiamy, a Yoko i tak wyglada pieknie :loveu: Quote
Doti1986 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 No widać że przycięty pyszczek ale przecież Yokulka śliczna jest:loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 teraz taka troszkę kwadratowa:) Nati...głupio mi przyznać ale chciałam Ciebie poprosić lecz......moje lenistwo zwyciężyło, ta babka mieszka na ulicy obok a do Ciebie na drugi koniec miasta daleczko:) Teraz już mam nauczkę Quote
Yoko2009 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Doti1986 napisał(a):No widać że przycięty pyszczek ale przecież Yokulka śliczna jest:loveu: dla mnie zawsze bedzie piękna:loveu::loveu:ale wolałam ja z dłuższymi włoskami na pycholku teraz jeszcze zapuszczamy na nosku :) Quote
Nati28 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Yoko2009 napisał(a):teraz taka troszkę kwadratowa:) Nati...głupio mi przyznać ale chciałam Ciebie poprosić lecz......moje lenistwo zwyciężyło, ta babka mieszka na ulicy obok a do Ciebie na drugi koniec miasta daleczko:) Teraz już mam nauczkę Moglas napisac, ja i tak jestem codziennie na miescie to bym przyjechala do was do domu i tam ja obciela (tak jak robie z Monia i Fibi) ;) Quote
Yoko2009 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Nati28 napisał(a):Moglas napisac, ja i tak jestem codziennie na miescie to bym przyjechala do was do domu i tam ja obciela (tak jak robie z Monia i Fibi) ;) następnym razem będę wiedziała:) dziękuję Nati Fibka jest ślicznie obcięta:) Quote
moniczkaa86 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ładnej we wszystkim ładnie ;) Włoski odrosną więc się nie zamartwiaj :calus: A następnym razem dzwoń po Nati :loveu: Quote
Doti1986 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Nie za dobrze wam z tym domowym fryzjerem???:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
karkakarka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Hej - nie jest aż tak źle :D Yoko śliczna :) Quote
Nati28 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Doti1986 napisał(a):Nie za dobrze wam z tym domowym fryzjerem???:diabloti::diabloti::diabloti: Nie :evil_lol: Quote
Marzena* Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 karkakarka napisał(a):Hej - nie jest aż tak źle :D Yoko śliczna :) Pewnie, że śliczna :loveu:. Ja tu się nastawiałam na jakąś prawdziwą tragedię a Yokula jak była śliczna tak jest :loveu:. A jak ma uszka cudnie przycięte :loveu: I tak nic nie pobije mojej Viky jak chodziła z łysym kółkiem na główce :evil_lol:. Wyglądała jak mnich :diabloti:. I tylko dlatego, że ma panią mądrą inaczej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Pozdrawiamy cieplutko :loveu: Quote
tofikyork Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 http://i34.tinypic.com/210czea.jpg Yokusia ślicznie wygląda w tej fryzurce ( na prawde nie ma się do czego przyczepić;)) a tak w ogóle to ma piękny pyszczek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Jot* Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Piękniutka jest Yoko. Nie masz się o co martwić :loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 http://i35.tinypic.com/10eo3tz.jpg co ty mówisz????? śliczności nadal są :loveu::loveu::loveu: teraz taka większa kruszynka z niej się zrobiła Quote
iwa63 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy Moze się nie znam ale mnie i tak się Yokunia podoba:loveu::loveu::loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Dziekuję bardzo dziewczynki kochane za miłe słowa pocieszenia:):) Ja to jestem panikara i jak przyszłam wieczorem od fryzjera to byłam przerażona tym, że ja tak opitoliła ale jak wczoraj na spokojnie ja pooglądałam to doszłam do wniosku, że nie jest aż tak źle:):) ale i tak zapuszczamy pyszczek:) pozdrawiam juz prawie weekendowo i zabieram sie do pracki:) Quote
Recommended Posts