Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich serdecznie porannie czwartkowo i dziękuje za odwiedzinki w naszej galerii:)

Byłam wczoraj z Yoko u fryzjera ogolić uszka i troszkę podciąć włoski na łapkach na dole. Musiałam ja zostawić na 20 min bo strasznie sie do mnie wyrywała...a jak przyszłam to przeżyłam szok.......pani opitoliła jej cały pyszczek, skróciła i obcięła na równo włoski na moim kochanym pycholku pozbawiajac ja jej czarnych końcówek, które mnie się tak podobały...dobrze, ze kitki nie ruszyła bo nie wiem co bym jej zrobiła. I teraz zamiast włochatego pyszczka jet malutka mordeczka...ale równie kochana co nie zmienia faktu, ze wczoraj byłam wściekła i siedziałam i ryczałąm a mój mąż z politowaniem na mnie patrzył:):)
Po południu zrobię jakieś fotki może.....

Pozdrawiam serdecznie

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jot11 napisał(a):
Witam serdecznie :multi::multi::multi:

Ja na pewno bym nie zapłaciła tej fryzjerce.Jak można bez zgody właściciela obciąć włosy psu ?:crazyeye:

Powiem szczerze, że Yokula tak sie cieszyła jak wróciłam i szybko kierowałą sie do wyjścia, ze ja nawet nie zauważyłam tego pyszczka, zerknęłam tylko ze uszka ma pięknie zrobione i poszłam a dopiero potem był szok

karkakarka napisał(a):
O kurde... to przynajmniej wiesz gdzie nie pójdziesz już do fryzjera :shake:
Czekam na zdjęcia z niecierpliwością.

oj tak, do niej już nie pójdę, chociaż duzo moich znajomych tam chodzi i zawsze są zadowoleni

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Witam wszystkich serdecznie porannie czwartkowo i dziękuje za odwiedzinki w naszej galerii:)

Byłam wczoraj z Yoko u fryzjera ogolić uszka i troszkę podciąć włoski na łapkach na dole. Musiałam ja zostawić na 20 min bo strasznie sie do mnie wyrywała...a jak przyszłam to przeżyłam szok.......pani opitoliła jej cały pyszczek, skróciła i obcięła na równo włoski na moim kochanym pycholku pozbawiajac ja jej czarnych końcówek, które mnie się tak podobały...dobrze, ze kitki nie ruszyła bo nie wiem co bym jej zrobiła. I teraz zamiast włochatego pyszczka jet malutka mordeczka...ale równie kochana co nie zmienia faktu, ze wczoraj byłam wściekła i siedziałam i ryczałąm a mój mąż z politowaniem na mnie patrzył:):)
Po południu zrobię jakieś fotki może.....

Pozdrawiam serdecznie

Nie denerwuj się pewnie Yoko ślicznie wygląda:loveu: A co do fryzjera to ja zawsze siedzę i nadzoruje czy tnie tak jak bym chciała:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy nasze sasiadki :loveu:

na temat fryzjera nie bede sie wypowiadac bo tak troche glupio, ale nastepnym razem radze wybrac innego :diabloti:

Pozdrawiamy, a Yoko i tak wyglada pieknie :loveu:

Posted

teraz taka troszkę kwadratowa:)

Nati...głupio mi przyznać ale chciałam Ciebie poprosić lecz......moje lenistwo zwyciężyło, ta babka mieszka na ulicy obok a do Ciebie na drugi koniec miasta daleczko:)
Teraz już mam nauczkę

Posted

Doti1986 napisał(a):
No widać że przycięty pyszczek ale przecież Yokulka śliczna jest:loveu:

dla mnie zawsze bedzie piękna:loveu::loveu:ale wolałam ja z dłuższymi włoskami na pycholku
teraz jeszcze zapuszczamy na nosku :)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
teraz taka troszkę kwadratowa:)

Nati...głupio mi przyznać ale chciałam Ciebie poprosić lecz......moje lenistwo zwyciężyło, ta babka mieszka na ulicy obok a do Ciebie na drugi koniec miasta daleczko:)
Teraz już mam nauczkę

Moglas napisac, ja i tak jestem codziennie na miescie to bym przyjechala do was do domu i tam ja obciela (tak jak robie z Monia i Fibi) ;)

Posted

Nati28 napisał(a):
Moglas napisac, ja i tak jestem codziennie na miescie to bym przyjechala do was do domu i tam ja obciela (tak jak robie z Monia i Fibi) ;)

następnym razem będę wiedziała:) dziękuję Nati
Fibka jest ślicznie obcięta:)

Posted

karkakarka napisał(a):
Hej - nie jest aż tak źle :D
Yoko śliczna :)

Pewnie, że śliczna :loveu:. Ja tu się nastawiałam na jakąś prawdziwą tragedię a Yokula jak była śliczna tak jest :loveu:. A jak ma uszka cudnie przycięte :loveu:
I tak nic nie pobije mojej Viky jak chodziła z łysym kółkiem na główce :evil_lol:. Wyglądała jak mnich :diabloti:. I tylko dlatego, że ma panią mądrą inaczej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Pozdrawiamy cieplutko :loveu:

Posted

Dziekuję bardzo dziewczynki kochane za miłe słowa pocieszenia:):) Ja to jestem panikara i jak przyszłam wieczorem od fryzjera to byłam przerażona tym, że ja tak opitoliła ale jak wczoraj na spokojnie ja pooglądałam to doszłam do wniosku, że nie jest aż tak źle:):) ale i tak zapuszczamy pyszczek:)

pozdrawiam juz prawie weekendowo i zabieram sie do pracki:)