dysia-u Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 życze miłego tygodnia. :lol: u nas słonko wygląda nieśmiało co prawda ale wygląda Quote
Marzena* Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witamy po krótkiej przerwie i już nadrabiamy zaległości :evil_lol::evil_lol: U nas słonko dziś pięknie świeci aż się chce iść na spacerek :evil_lol: Pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu: Quote
Nati28 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witamy wieczornie nasze sasiadeczki :loveu: Quote
megi82 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 witam się i ja i upominam się o jakąs foteczkę Quote
Nati28 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witamy slemy wam sloneczne pozdrowienia :loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Witam wszystkich serdecznie:) Nie było mnie dwa dni i nie dosć ze przeoczyłam urodzinki Mejsi to zapomniałam, ze Yokula moja kochana w niedzielę skończyła 9 miesięcy:):) Fotki będą jutro, gdyż jutro idziemy na ogolenie uszek:) Mam pytanko czy Wasze yorkasy jedzą tylko suchego royalka czy cosik jeszcze??? Moja do tej pory jadłą tylko suche ale od czasu jak cos mnie podkusiło i zaczęłam jej mieszać z innym jedzonkiem i suche olewa:( cwaniara jedna Quote
Doti1986 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Yoko2009 napisał(a):Witam wszystkich serdecznie:) Nie było mnie dwa dni i nie dosć ze przeoczyłam urodzinki Mejsi to zapomniałam, ze Yokula moja kochana w niedzielę skończyła 9 miesięcy:):) Fotki będą jutro, gdyż jutro idziemy na ogolenie uszek:) Mam pytanko czy Wasze yorkasy jedzą tylko suchego royalka czy cosik jeszcze??? Moja do tej pory jadłą tylko suche ale od czasu jak cos mnie podkusiło i zaczęłam jej mieszać z innym jedzonkiem i suche olewa:( cwaniara jedna Moja wyłącznie suche od czasu do czasu dostaje też kawałek mięska z kurczaka z ryżem i marchewką:loveu: Quote
Marzena* Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Yoko2009 napisał(a):Witam wszystkich serdecznie:) Nie było mnie dwa dni i nie dosć ze przeoczyłam urodzinki Mejsi to zapomniałam, ze Yokula moja kochana w niedzielę skończyła 9 miesięcy:):) Fotki będą jutro, gdyż jutro idziemy na ogolenie uszek:) Mam pytanko czy Wasze yorkasy jedzą tylko suchego royalka czy cosik jeszcze??? Moja do tej pory jadłą tylko suche ale od czasu jak cos mnie podkusiło i zaczęłam jej mieszać z innym jedzonkiem i suche olewa:( cwaniara jedna Witamy śliczną Yokunię w zimny wtorkowy wieczór :loveu::loveu::loveu: Viky o kiedy po raz pierwszy dostała ryż z mięskiem to zupełnie olewa royalka, inne suche też :angryy:. Dostaje teraz trochę royala wymieszanego z cesarem, animondą lub rinti i oczywiście mokre wsuwa a royalek wylizany zostaje :shake: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Cze Yokula:multi: moje jedza royala, kuraka i co im podam to zjedzą, zaden problem dla nich:cool1::evil_lol: Quote
Nati28 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy z rana i pozdrawiamy nasze sasiadki :loveu: Quote
*Jot* Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witam serdecznie :multi: Bello tak jak zawsze diety sobie robi.Gdyby nie to,że daje mu z reki to by chyba umarł z głodu :placz: Były dni,że do miski sam poszedł i jadł ale to jest sporadyczne. Też dostaje royala i gotuję ryż z mięskiem i warzywami. Quote
karkakarka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Hej :) Wszystkiego najlepszego dla Yoko - spóźnione, ale szczere :loveu: Moja je 3 x ale chyba zmienię na 2x dziennie :) Quote
Juustii Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy śliczną Yoko i jej panią :p:multi: Quote
Doti1986 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 karkakarka napisał(a):Hej :) Wszystkiego najlepszego dla Yoko - spóźnione, ale szczere :loveu: Moja je 3 x ale chyba zmienię na 2x dziennie :) A moja je tylko raz dziennie i wydaje mi się że to za mało:roll: ale jak próbowałam częściej to wogóle nie chciała ruszyć:roll: Je codziennie o stałej porze jak wracamy do domku to kolo 18 i zastanawiam się czy nie czuje głodu :roll::roll::roll: Quote
Marzena* Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy się serdecznie piękną Yoko :loveu:. Quote
pycia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy wieczorkiem i pozdrawiamy cieplutko:) Quote
Marzena* Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Wpadłyśmy jak zwykle życzyć spokojnej nocki :loveu::sleep2: Quote
Doti1986 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy się serdecznie z Yoko w czwartkowy poranek:loveu: Quote
Recommended Posts