dysia-u Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Yoko2009 napisał(a):podgolę podgolę jak sama nie odważę siezabrać to musszę do fryzjera podjechać:) . zastanawiam sieczy mogę maszynką do włosów:) ja podbieram mojemu masszynke do wąsów /nic chłopina się nie domyśla bo ją starannie pucuje hihih/ i uszka są extra :multi: Quote
Arabeska^^ Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witamy się wieczorem i buziaki przesyłamy :lol: :loveu: P.S. Piękne ma Yoko włoski :loveu: Quote
Doti1986 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 dysia-u napisał(a):ja podbieram mojemu masszynke do wąsów /nic chłopina się nie domyśla bo ją starannie pucuje hihih/ i uszka są extra :multi: Hihihihih:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To żeby się nie wydało bo by się chop zdenerwował:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Jot* Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witamy wieczorowo. Yokula przecudna :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Pomalutku sie tutaj przykulalam..;) cze pancia i Yoko:loveu: pysio do calowania http://i35.tinypic.com/25gxdaa.jpg Quote
Doti1986 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witamy śliczną Yoko i jej Pańcię w sobotni poranek:loveu: Quote
Nati28 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witamy i slemy sasiadka serdeczne pozdrowienia :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witamy się rankiem i miłego dnia życzymy :) Quote
Yoko2009 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 dysia-u napisał(a):ja podbieram mojemu masszynke do wąsów /nic chłopina się nie domyśla bo ją starannie pucuje hihih/ i uszka są extra :multi: ewa2909 napisał(a):Jeżeli piesek jest przyzwyczajony do hałasu wydobywającego sie z suszarki do włosów to z maszynką ludzką nie powinno byc problemów.:p A tak wogóle to cze:multi: No więc tak.....jako że mała nie boi siesuszarki to wzięłam do ręki maszynkę do wąsów mojego mężczyzny, Yoko na kolana a ona....myk i już jej nie ma:( nawet porzadnie uszka nie dała sobie złapać a co dopiero golic:(:(. Nie umiem i nie będę się sama za ro zabierała a oprócz uszek jeszcze trzeba się za dupeczkę zabrać:) AAAA dziękujejeszcze wszystkim za komplemenciki dla Yokuli:):):) Quote
Skibka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witamy! http://i38.tinypic.com/2qw312v.jpg Śliczna Yokulka:loveu::loveu: Quote
iwa63 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witam sobotnio Ja gole uchole Toffisiowi golę zwykłą jednorazówką a brzegi obcinam nożyczkami ale ostatnio bardzo się umęczyłam bo nie pozwolił sobie nawet uszka dotknąć czekałam aż będzie śpiący i zaśnie na kolanach (tak robiłam wcześniej i było ok)ale gdy tylko poczuł że dotykam ucholi szybko się wybudzał,udało mi się po wielkich trudach ale co się namęczyłam...Teraz zbliża się termin następnego golenia ale na samą myśl dostaje gęsiej skórki,jak się nie uda to pójdziemy do fryzjera;) Quote
dysia-u Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 jakiś przysmaczek z lodóweczki i będzie ok. :eviltong: Quote
ewa2909 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 dysia-u napisał(a):jakiś przysmaczek z lodóweczki i będzie ok. :eviltong: Pieski nie jedzą przysmaków z lodówki:mad::mad::mad: Witamy się wieczornie.Nie wiem jak u Was ale u nas taki zabieg u psiowego fryzjera kosztuje 5 zł.szkoda się męczyć za takie pieniądze,jeżeli piesek nie daje się zrobić samemu;) Quote
dysia-u Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 nie jedzą?! a właśnie że jedzą aż im się uszy trzęśą :evil_lol: ale im nie wolno , to fakt. Tylko że po wizycie w SPA taka nagroda jest wskazana :eviltong: Quote
*Jot* Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Hej :hand: witamy w niedzielny poranek :multi: Quote
Yoko2009 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 dysia-u napisał(a):jakiś przysmaczek z lodóweczki i będzie ok. :eviltong: ewa2909 napisał(a):Pieski nie jedzą przysmaków z lodówki:mad::mad::mad: Witamy się wieczornie.Nie wiem jak u Was ale u nas taki zabieg u psiowego fryzjera kosztuje 5 zł.szkoda się męczyć za takie pieniądze,jeżeli piesek nie daje się zrobić samemu;) dysia-u napisał(a):nie jedzą?! a właśnie że jedzą aż im się uszy trzęśą :evil_lol: ale im nie wolno , to fakt. Tylko że po wizycie w SPA taka nagroda jest wskazana :eviltong: Hej hej :) przysmaczek z lodóĆwki byłby ok gdyby panna nie strzelała foch na sam widok maszynki:) pozdrawiamy serdeczne:) Quote
Nati28 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witamy Yoko i jej Pania :loveu: jezeli Yoko ucieka od maszynki to pokaz jej ze to nic straszego, niech powacha i zobaczy, moze niech kto ja lekko przytrzyma, jakos napewno dasz rade ;) Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witamy niedzielnie:multi: Yoko śliczniutka:loveu::loveu::loveu: A co do ucholków to ja Kati też maszynką przycinam;) Może jeśli się jej boi to tak jak Iwona przycinaj jej jednorazową maszynką;) Quote
iwa63 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Niedzielnie witamy i na fotki zapraszamy:p Quote
FREDZIU Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witamy piękniutką Yoko, pozdrawiamy was serdecznie:multi::multi: Quote
suzi74 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ja Suzi uszka też maszynką elektryczną przycinam, ale jakoś specjalnie sie jej nie boi kładzie się na podłodze i leży do póki nie skończę:eviltong:. Zapraszamy do nas:razz: Quote
karkakarka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 A moja się boi :roll: i dlatego fryzjer jej to robi:p Pozdrawiam :D Quote
Nati28 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witamy i przesylamy poranne pozdrowienia dla Yoko i jej pani :loveu: Quote
*Jot* Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Hej :multi: Witamy w poniedziałek :multi: Quote
Recommended Posts