Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yoko2009 napisał(a):
podgolę podgolę jak sama nie odważę siezabrać to musszę do fryzjera podjechać:) . zastanawiam sieczy mogę maszynką do włosów:)

ja podbieram mojemu masszynke do wąsów /nic chłopina się nie domyśla bo ją starannie pucuje hihih/ i uszka są extra :multi:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
ja podbieram mojemu masszynke do wąsów /nic chłopina się nie domyśla bo ją starannie pucuje hihih/ i uszka są extra :multi:

Hihihihih:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To żeby się nie wydało bo by się chop zdenerwował:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):

ewa2909 napisał(a):
Jeżeli piesek jest przyzwyczajony do hałasu wydobywającego sie z suszarki do włosów to z maszynką ludzką nie powinno byc problemów.:p
A tak wogóle to cze:multi:

No więc tak.....jako że mała nie boi siesuszarki to wzięłam do ręki maszynkę do wąsów mojego mężczyzny, Yoko na kolana a ona....myk i już jej nie ma:( nawet porzadnie uszka nie dała sobie złapać a co dopiero golic:(:(. Nie umiem i nie będę się sama za ro zabierała a oprócz uszek jeszcze trzeba się za dupeczkę zabrać:)

AAAA dziękujejeszcze wszystkim za komplemenciki dla Yokuli:):):)

Posted

Witam sobotnio
Ja gole uchole Toffisiowi golę zwykłą jednorazówką a brzegi obcinam nożyczkami ale ostatnio bardzo się umęczyłam bo nie pozwolił sobie nawet uszka dotknąć
czekałam aż będzie śpiący i zaśnie na kolanach (tak robiłam wcześniej i było ok)ale gdy tylko poczuł że dotykam ucholi szybko się wybudzał,udało mi się po wielkich trudach ale co się namęczyłam...Teraz zbliża się termin następnego golenia ale na samą myśl dostaje gęsiej skórki,jak się nie uda to pójdziemy do fryzjera;)

Posted

dysia-u napisał(a):
jakiś przysmaczek z lodóweczki i będzie ok. :eviltong:

Pieski nie jedzą przysmaków z lodówki:mad::mad::mad:
Witamy się wieczornie.Nie wiem jak u Was ale u nas taki zabieg u psiowego fryzjera kosztuje 5 zł.szkoda się męczyć za takie pieniądze,jeżeli piesek nie daje się zrobić samemu;)

Posted

dysia-u napisał(a):
jakiś przysmaczek z lodóweczki i będzie ok. :eviltong:

ewa2909 napisał(a):
Pieski nie jedzą przysmaków z lodówki:mad::mad::mad:
Witamy się wieczornie.Nie wiem jak u Was ale u nas taki zabieg u psiowego fryzjera kosztuje 5 zł.szkoda się męczyć za takie pieniądze,jeżeli piesek nie daje się zrobić samemu;)

dysia-u napisał(a):
nie jedzą?! a właśnie że jedzą aż im się uszy trzęśą :evil_lol: ale im nie wolno , to fakt. Tylko że po wizycie w SPA taka nagroda jest wskazana :eviltong:

Hej hej :) przysmaczek z lodóĆwki byłby ok gdyby panna nie strzelała foch na sam widok maszynki:)
pozdrawiamy serdeczne:)

Posted

Witamy Yoko i jej Pania :loveu:

jezeli Yoko ucieka od maszynki to pokaz jej ze to nic straszego, niech powacha i zobaczy, moze niech kto ja lekko przytrzyma, jakos napewno dasz rade ;)

Posted

Ja Suzi uszka też maszynką elektryczną przycinam, ale jakoś specjalnie sie jej nie boi kładzie się na podłodze i leży do póki nie skończę:eviltong:.
Zapraszamy do nas:razz: