dysia-u Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 FREDZIU napisał(a):Pozdrawiamy gorąco, nie chcę was załamywać ale wiek dzeci 14,11,10 to pryszcz, poczekajcie jeszcze troszkę dopiero zobaczycie co to dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja nareszcie mam to za sobą więc wiem co mówię:eviltong::eviltong: eno , weż nie strasz :mad: ja co kilka miesięcy pocieszam sie że widoczny słabszy atak hormonów a ty tak ...:shake: Quote
iwa63 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy wieczorową porą piękną Mejsunie i jej panią;) Quote
Yoko2009 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='pycia']Witamy wtorkowo i przesyłamy pozdrowienia dla ślicznej Yokuli i jej Pani:) Bardzo podobają mi się kolorki Yoko:D http://img7.imageshack.us/img7/5969/y006o.jpg ale słodki pycholek [quote name='jot11']Witamy popołudniowo! Śliczności :loveu::loveu: Widać,że kostka smakowała ;) [quote name='Nati28']Sesja Yoko i kosteczka jest super, widac ze smakowalo :cool3::loveu: A tak w ogole to witamy wieczorkiem :loveu: [quote name='karkakarka']http://img7.imageshack.us/img7/2622/y008.jpg Jak se słodko łapkami przytrzymuje :razz: Witamy, kosteczka bardzo smakowała a raczej smakuje juz od kilku dni, mąż dał jej kość od golonki i poprostu oszalała z radości, długo już ją obrabia a końca nie widać:):) [quote name='FREDZIU']Pozdrawiamy gorąco, nie chcę was załamywać ale wiek dzeci 14,11,10 to pryszcz, poczekajcie jeszcze troszkę dopiero zobaczycie co to dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja nareszcie mam to za sobą więc wiem co mówię:eviltong::eviltong: Nie strasz proszę:):) ja miałąm nadzieję że już niedługo wszystko wróci do normy a synuś "zmądrzeje" hihihi a tu nic z tego???? [quote name='Doti1986']Witamy wieczorowo śliczną Yokulkę:loveu: U nas w domu przewaga kobiet 2 do 1:loveu::loveu::loveu: witamy i pozdrawiamy [quote name='dysia-u']eno , weż nie strasz ja co kilka miesięcy pocieszam sie że widoczny słabszy atak hormonów a ty tak ... Hmm to tak jak ja, ale mam świadomość że jak jednemu prawie przejdzie to u drugiego się zacznie, oby tylko nie ze zdwojoną siłą [quote name='iwa63']Witamy wieczorową porą piękną Mejsunie i jej panią Raz jeszcze witamy z Yokuką wszystkich naszych miłych gości i życzymy spokojnej środy...jeszcze 2 dni i weekend:):):) Quote
Doti1986 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy naszą śliczną Yokulkę środowo:loveu: Quote
pycia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy serdecznie popołudniowo :multi::multi: :multi: Quote
Nati28 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy nasze piekne sasiadeczki i pozdrawiamy :loveu: Quote
FREDZIU Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witam serdecznie, ja was nie straszę, ale szkoła średnia to przełom i nie dam sobie powiedzieć, z autopsji i opowieści znajomych, kazdego dopada szaleństwo prędzej czy później to kwestia czasu, a jeżeli zdarzy sie wyjątek to matka, na kolana i do Częstochowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
iwa63 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 FREDZIU napisał(a):Witam serdecznie, ja was nie straszę, ale szkoła średnia to przełom i nie dam sobie powiedzieć, z autopsji i opowieści znajomych, kazdego dopada szaleństwo prędzej czy później to kwestia czasu, a jeżeli zdarzy sie wyjątek to matka, na kolana i do Częstochowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co racja to racja wiem coś o tym sama to przeżyłam A tak w ogóle to Witamy środowo Piekną Yokunie i jej panią Quote
Marzena* Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy serdecznie piękne Panie :loveu::loveu::loveu: FREDZIU napisał(a):Pozdrawiamy gorąco, nie chcę was załamywać ale wiek dzeci 14,11,10 to pryszcz, poczekajcie jeszcze troszkę dopiero zobaczycie co to dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja nareszcie mam to za sobą więc wiem co mówię:eviltong::eviltong: Ja już nie chcę tego doświadczać :shake::shake::shake: Doti1986 napisał(a):Witamy wieczorowo śliczną Yokulkę:loveu: U nas w domu przewaga kobiet 2 do 1:loveu::loveu::loveu: U nas też kobiety górą 3 do 1 :diabloti: FREDZIU napisał(a):Witam serdecznie, ja was nie straszę, ale szkoła średnia to przełom i nie dam sobie powiedzieć, z autopsji i opowieści znajomych, kazdego dopada szaleństwo prędzej czy później to kwestia czasu, a jeżeli zdarzy sie wyjątek to matka, na kolana i do Częstochowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moją córkę szaleństwo dopadło w 2 gimn. i trzyma do dziś :angryy::angryy::angryy:. A ty mówisz, że będzie jeszcze gorzej ?! :placz::placz::placz: Quote
*Jot* Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dzień dobry :multi: Pozdrawiamy serdecznie :multi: Quote
Yoko2009 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Witamy wieczornie Może winogronko????? A może jednak kasztanka??? Quote
FREDZIU Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Moją córkę szaleństwo dopadło w 2 gimn. i trzyma do dziś :angryy::angryy::angryy:. A ty mówisz, że będzie jeszcze gorzej ?! :placz::placz::placz:[/quote] A może masz to już za sobą:evil_lol: Widzisz takie porąbane czasy, mój ma 22 a czasami też mam wrażenie ze go trzyma- tak jak dziś:angryy::angryy::angryy: Matki całego świata nie dajmy się!!!!!!!!!!!!1ha,ha,ha, Quote
dysia-u Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 hej bliżniaczko :loveu: Mejsi to za winogronami przepada. Nie mozna przy niej spokojnie zjeść bo siedzi i albo łyka głosno śline , albo skuczy żeby jej dać http://img127.imageshack.us/img127/4147/yo012.jpg Quote
iwa63 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Witamy się czwartkowo Jaka ona ładna a winogronek lubi? Quote
FREDZIU Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Yokula poprostu cudowna,:loveu: a ile teraz wazy, bo wcześniej pisałaś że już przeszło3 kg, a wygląda na takiego mluszka. ;) Obcinasz jej włoski na pyszczu?:lol: Quote
dysia-u Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 FREDZIU napisał(a):Moją córkę szaleństwo dopadło w 2 gimn. i trzyma do dziś :angryy::angryy::angryy:. A ty mówisz, że będzie jeszcze gorzej ?! :placz::placz::placz: A może masz to już za sobą:evil_lol: Widzisz takie porąbane czasy, mój ma 22 a czasami też mam wrażenie ze go trzyma- tak jak dziś:angryy::angryy::angryy: Matki całego świata nie dajmy się!!!!!!!!!!!!1ha,ha,ha, mam 2 braci /40 i 39 lat/ ale nie pamiętam żeby w tamtych młodych czasach komuś tak biło. Owszem , byli hipisi ale to wszystko. Tzn moi braci nie hipisi ale starzy nigdy ich ze ściera nie gonili :roll: Quote
Yoko2009 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='FREDZIU']Moją córkę szaleństwo dopadło w 2 gimn. i trzyma do dziś :angryy::angryy::angryy:. A ty mówisz, że będzie jeszcze gorzej ?! :placz::placz::placz: A może masz to już za sobą:evil_lol: Widzisz takie porąbane czasy, mój ma 22 a czasami też mam wrażenie ze go trzyma- tak jak dziś:angryy::angryy::angryy: Matki całego świata nie dajmy się!!!!!!!!!!!!1ha,ha,ha, [quote name='dysia-u']A może masz to już za sobą:evil_lol: Widzisz takie porąbane czasy, mój ma 22 a czasami też mam wrażenie ze go trzyma- tak jak dziś:angryy::angryy::angryy: Matki całego świata nie dajmy się!!!!!!!!!!!!1ha,ha,ha, mam 2 braci /40 i 39 lat/ ale nie pamiętam żeby w tamtych młodych czasach komuś tak biło. Owszem , byli hipisi ale to wszystko. Tzn moi braci nie hipisi ale starzy nigdy ich ze ściera nie gonili :roll: nie damy sie na bank!!!!! małolaty z nami nie wygrają, w końcu jesteśmy mądrzejsze i znamy te ich numery:):) [quote name='dysia-u']hej bliżniaczko :loveu: Mejsi to za winogronami przepada. Nie mozna przy niej spokojnie zjeść bo siedzi i albo łyka głosno śline , albo skuczy żeby jej dać http://img127.imageshack.us/img127/4147/yo012.jpg [quote name='iwa63']Witamy się czwartkowo Jaka ona ładna a winogronek lubi? yokula lubi te sołdkie kuleczki hihih ale też nie zje do końca, najpierw sie pobawi potem przegryzie wyssie sok i porzuci A przy stole to jest taki żebrak, że brak słów i jeszcze głośno się domaga czegoś z talerza....... niewychowana jest w tym względzie niestety:( [quote name='FREDZIU']Yokula poprostu cudowna,:loveu: a ile teraz wazy, bo wcześniej pisałaś że już przeszło3 kg, a wygląda na takiego mluszka. ;) Obcinasz jej włoski na pyszczu?:lol: Dzisiaj ją właśnie ważyłam, waży ok 3,300kg, nie jest z tych malutkich yorczków:):) A co do pyszczka to jak chodziłam z nią do fryzjera to jej skrócił włoski przy pyszczku i tak od nosa do oczu jej wyciął, teraz sama przyciełam przy oczkach a na nosku i pyszczku moze zapuścimy trochę jak się uda:):) Jak już tyle piszę to mam pytanko dziewczyny, yoko parę dni temu skończyła się cieczka, zauważyłam że ma bardzo powiększone cyusie i jakieś takie nabrzmiałe wokół sutków.....czy to normalne???? Kurcze tyle się naczytałam i boję się żeby przypadkiem nie miała ciąży urojonej:(:( Quote
dysia-u Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ooo kochana ciąża urojona to dopiero jazda :razz: moja miała dwa razy i ...powiezieliśmy basta!!! rok mija od sterylki. Jak cos takie zauważyłaś to skończ z czułościami , ogranicz jedzenie i zapewnij dużo ruchu. ziś jestem mądra , ale wtedy wszyscy domownicy płakali nad jej depresjami :-( aha moja waży dokładnie tyle samo.W pażdierniku minęły jej 3 latka Quote
Yoko2009 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 dysia-u napisał(a):ooo kochana ciąża urojona to dopiero jazda :razz: moja miała dwa razy i ...powiezieliśmy basta!!! rok mija od sterylki. Jak cos takie zauważyłaś to skończ z czułościami , ogranicz jedzenie i zapewnij dużo ruchu. ziś jestem mądra , ale wtedy wszyscy domownicy płakali nad jej depresjami :-( aha moja waży dokładnie tyle samo.W pażdierniku minęły jej 3 latka Bo to przecież bliźniaczki to i waga ta sama:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jakie są jeszcze inne objawy??? Jak tu ograniczyć czułości jeśli taki pieszczoch sam pcha się pod rękę????:):):) Quote
Marzena* Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Witamy serdecznie :loveu:. Widzę, że mamy podobny problem - Viky też niedawno miala cieczkę i od jakiegoś czasu ma powiększone sutki, jest ospala, nie ma apetytu, ciągle by leżała w łóżku a jeszcze chętniej na kolanach :crazyeye::shake:. Nie ta sama sunia :-(. Po tym co napisała mi Skibka jestem niemal pewna, że to ciąża urojona. Jutro chyba pójdę do weta bo nie daje mi to spokoju :angryy: Quote
Recommended Posts