Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FREDZIU napisał(a):
Witamy witamy i pozdrawiamy serdecznie i prosimy o fotki,których nigdy nie za wiele:evil_lol:

Witam:) wczorajsze foteczki są na str. 66 a nowych jeszcze nie zdążyłam zrobić:):)

Doti1986 napisał(a):
Witamy wieczorową porą:loveu: zazdroszczę wam dzieciaków sama jeszcze nie mam ale bardzo chiałabym już mieć:loveu:

hmmm dzieciaczki fajne są tylko szkoda, że czym starsze tym badziej pyskate hehehe
Pozdrawiam serdecznie

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Witam:) wczorajsze foteczki są na str. 66 a nowych jeszcze nie zdążyłam zrobić:):)

hmmm dzieciaczki fajne są tylko szkoda, że czym starsze tym badziej pyskate hehehe
Pozdrawiam serdecznie

dzieci jak są małe to takie słodkie że można by je zjeść , a jak starsze to człek żałuje że tego nie zrobił :angryy:

Posted

dysia-u napisał(a):
dzieci jak są małe to takie słodkie że można by je zjeść , a jak starsze to człek żałuje że tego nie zrobił :angryy:

Yoko2009 napisał(a):
A juz ja myślałam, że to ja jestem wyrodna matka hihihi...bo miałam podobne mysli...teraz są słodkie jak śpią łobuziaki jedne

Podpisuję się pod tym......
No i witam się nocnie już :multi:

Posted

dysia-u napisał(a):

Yoko2009 napisał(a):
A juz ja myślałam, że to ja jestem wyrodna matka hihihi...bo miałam podobne mysli...teraz są słodkie jak śpią łobuziaki jedne

Oj, ja nie raz miałam takie myśli :-(:angryy:. Nie wiem w jakim wieku są Wasze dzieciaki, ale moja 15-to latka nie raz dała mi tak w kość, że aż się dziwię że jeszcze jakiegoś "wariatkowa" nie zaliczyłam. :angryy::angryy::angryy:

A tak w ogóle to witamy i pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu:

Posted

Witam porannie, brr ciemno i zimno za oknem:)
Ja mam dwóch synów Maćka lat 15 i Bartka lat 10. Jeden i drugi daje mi się we znaki...ale cóż takie zycie:):)

Pozdrawiam serdecznie naszych gości:):)

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Oj, ja nie raz miałam takie myśli :-(:angryy:. Nie wiem w jakim wieku są Wasze dzieciaki, ale moja 15-to latka nie raz dała mi tak w kość, że aż się dziwię że jeszcze jakiegoś "wariatkowa" nie zaliczyłam. :angryy::angryy::angryy:

A tak w ogóle to witamy i pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu:

Yoko2009 napisał(a):
Witam porannie, brr ciemno i zimno za oknem:)
Ja mam dwóch synów Maćka lat 15 i Bartka lat 10. Jeden i drugi daje mi się we znaki...ale cóż takie zycie:):)

:)

no to witajcie w klubie :razz: moi chłopcy to 15 i 11 latek
ciężko czasem , nie?

Posted

Postarzyłam troszkę mojego starszego on ma 14 a nie 15 lat, bardzo śpiaca musiałam być jak to pisałam hihih

Bywa ciężko, ale też ile radości:):):) jeden miał być dziewczynką ale nie wyszło i jest Yokula hehehe, żebym nie była jedyną kobietą w tym towarzystwie (mamy jeszcze kanarka - też faceta:) ) wiec jest u nas 4 do 2 :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Pozdrawiamy gorąco, nie chcę was załamywać ale wiek dzeci 14,11,10 to pryszcz, poczekajcie jeszcze troszkę dopiero zobaczycie co to dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja nareszcie mam to za sobą więc wiem co mówię:eviltong::eviltong: