Doti1986 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Witamy wieczorową porą:loveu: zazdroszczę wam dzieciaków sama jeszcze nie mam ale bardzo chiałabym już mieć:loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 FREDZIU napisał(a):Witamy witamy i pozdrawiamy serdecznie i prosimy o fotki,których nigdy nie za wiele:evil_lol: Witam:) wczorajsze foteczki są na str. 66 a nowych jeszcze nie zdążyłam zrobić:):) Doti1986 napisał(a):Witamy wieczorową porą:loveu: zazdroszczę wam dzieciaków sama jeszcze nie mam ale bardzo chiałabym już mieć:loveu: hmmm dzieciaczki fajne są tylko szkoda, że czym starsze tym badziej pyskate hehehe Pozdrawiam serdecznie Quote
dysia-u Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Yoko2009 napisał(a):Witam:) wczorajsze foteczki są na str. 66 a nowych jeszcze nie zdążyłam zrobić:):) hmmm dzieciaczki fajne są tylko szkoda, że czym starsze tym badziej pyskate hehehe Pozdrawiam serdecznie dzieci jak są małe to takie słodkie że można by je zjeść , a jak starsze to człek żałuje że tego nie zrobił :angryy: Quote
Yoko2009 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 A juz ja myślałam, że to ja jestem wyrodna matka hihihi...bo miałam podobne mysli...teraz są słodkie jak śpią łobuziaki jedne Quote
*Jot* Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 dysia-u napisał(a):dzieci jak są małe to takie słodkie że można by je zjeść , a jak starsze to człek żałuje że tego nie zrobił :angryy: Yoko2009 napisał(a):A juz ja myślałam, że to ja jestem wyrodna matka hihihi...bo miałam podobne mysli...teraz są słodkie jak śpią łobuziaki jedne Podpisuję się pod tym...... No i witam się nocnie już :multi: Quote
sandra291 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witamy po długiej przerwie!Przesyłamy pozdrowienia dla Was:) Quote
FREDZIU Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ja mojego syna nie zjadłam i teraz mam za swoje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wogule witam serdecznie Quote
karkakarka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 dysia-u napisał(a):dzieci jak są małe to takie słodkie że można by je zjeść , a jak starsze to człek żałuje że tego nie zrobił :angryy: :roflt:święta prawda :D Quote
Nati28 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witamy nasze sasiadeczki i pozdrawiamy goraco :loveu: Quote
Marzena* Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 dysia-u napisał(a):dzieci jak są małe to takie słodkie że można by je zjeść , a jak starsze to człek żałuje że tego nie zrobił :angryy: Yoko2009 napisał(a):A juz ja myślałam, że to ja jestem wyrodna matka hihihi...bo miałam podobne mysli...teraz są słodkie jak śpią łobuziaki jedne Oj, ja nie raz miałam takie myśli :-(:angryy:. Nie wiem w jakim wieku są Wasze dzieciaki, ale moja 15-to latka nie raz dała mi tak w kość, że aż się dziwię że jeszcze jakiegoś "wariatkowa" nie zaliczyłam. :angryy::angryy::angryy: A tak w ogóle to witamy i pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Witam porannie, brr ciemno i zimno za oknem:) Ja mam dwóch synów Maćka lat 15 i Bartka lat 10. Jeden i drugi daje mi się we znaki...ale cóż takie zycie:):) Pozdrawiam serdecznie naszych gości:):) Quote
dysia-u Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Viky i Ja napisał(a):Oj, ja nie raz miałam takie myśli :-(:angryy:. Nie wiem w jakim wieku są Wasze dzieciaki, ale moja 15-to latka nie raz dała mi tak w kość, że aż się dziwię że jeszcze jakiegoś "wariatkowa" nie zaliczyłam. :angryy::angryy::angryy: A tak w ogóle to witamy i pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu: Yoko2009 napisał(a):Witam porannie, brr ciemno i zimno za oknem:) Ja mam dwóch synów Maćka lat 15 i Bartka lat 10. Jeden i drugi daje mi się we znaki...ale cóż takie zycie:):) :) no to witajcie w klubie :razz: moi chłopcy to 15 i 11 latek ciężko czasem , nie? Quote
Yoko2009 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Postarzyłam troszkę mojego starszego on ma 14 a nie 15 lat, bardzo śpiaca musiałam być jak to pisałam hihih Bywa ciężko, ale też ile radości:):):) jeden miał być dziewczynką ale nie wyszło i jest Yokula hehehe, żebym nie była jedyną kobietą w tym towarzystwie (mamy jeszcze kanarka - też faceta:) ) wiec jest u nas 4 do 2 :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Yoko2009 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 WCZORAJSZE, WIECZORNE, ROZCZOCHRANE FOTECZKI KOŚCIOWEGO POTWORA:) nienajlepsze bo z telefonu nasz kochany nochalek i jęzorek:diabloti: Quote
pycia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy wtorkowo i przesyłamy pozdrowienia dla ślicznej Yokuli i jej Pani:) Bardzo podobają mi się kolorki Yoko:D http://img7.imageshack.us/img7/5969/y006o.jpg ale słodki pycholek Quote
*Jot* Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy popołudniowo! Śliczności :loveu::loveu: Widać,że kostka smakowała ;) Quote
Nati28 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Sesja Yoko i kosteczka jest super, widac ze smakowalo :cool3::loveu: A tak w ogole to witamy wieczorkiem :loveu: Quote
karkakarka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 http://img7.imageshack.us/img7/2622/y008.jpg Jak se słodko łapkami przytrzymuje :razz: Quote
FREDZIU Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Pozdrawiamy gorąco, nie chcę was załamywać ale wiek dzeci 14,11,10 to pryszcz, poczekajcie jeszcze troszkę dopiero zobaczycie co to dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja nareszcie mam to za sobą więc wiem co mówię:eviltong::eviltong: Quote
Doti1986 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy wieczorowo śliczną Yokulkę:loveu: U nas w domu przewaga kobiet 2 do 1:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts