Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Witamy serdecznie :loveu:. Widzę, że mamy podobny problem - Viky też niedawno miala cieczkę i od jakiegoś czasu ma powiększone sutki, jest ospala, nie ma apetytu, ciągle by leżała w łóżku a jeszcze chętniej na kolanach :crazyeye::shake:. Nie ta sama sunia :-(. Po tym co napisała mi Skibka jestem niemal pewna, że to ciąża urojona. Jutro chyba pójdę do weta bo nie daje mi to spokoju :angryy:

Hej hej poczytałam sobie co Skibka napisała u Ciebie i wcale mnie sie to nie podoba:(, Też chyba podejdę dzisiaj do weta w ramach spacerku, szczególnie że mam 3 minutki drogi:)

Pozdrawiam wszystkoch moich gości serdecxnie:)

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Hej hej poczytałam sobie co Skibka napisała u Ciebie i wcale mnie sie to nie podoba:(, Też chyba podejdę dzisiaj do weta w ramach spacerku, szczególnie że mam 3 minutki drogi:)

Pozdrawiam wszystkoch moich gości serdecxnie:)

Ale mnie tu obgadują no...:mad::lol:
Yoko To jeszcze raczej nie ciąża urojona ona pojawia się mniejwięcej 54-62 dni po cieczce.
Nabrzmiałe sutki to nie zaraz ciąża, VIki tak ma po każdej cieczce, poprostu dziewczyna dojrzewa.:lol:

Posted

Hej hej a teraz dzisiejsze balkonowe foteczki, panienka wypatruje koleżanki na podwórku:)

U weta nie byliśmy, gdyż wczoraj wyjątkowo pojechał na jakieś sympozjum była tylko praktykantka wiec nawet nie weszłam ale Skibka mnie pocieszyła, ze to raczej nie ciąża urojona bo to za wcześnie tylko dojrzewa panna:) i troszkę jestem spokojniesza

Posted

Arabeska^^ napisał(a):
Witamy się porankiem :)
Yoko ma przepiękny włos, takie sreberko :loveu: :loveu:
Śliczna z niej panienka, pozdrawiamy :lol:

Zgadzam się w 100% Yokunia to prześliczna panienka :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiamy cieplutko :iloveyou::iloveyou::iloveyou: