ewelinabuck Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada.:x-mas:
asiunia Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Hej!! Kochani bardzo dziekujemy za życzonka :calus: Wesołych Świąt! Asia&Rocky&Metka
BoJa2 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Gwiazdki najjaśniejszej Choinki najpiekniejszej Prezentów wymarzonuch Świąt mile spedzonych :x-mas: :x-mas:
Alka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada.
Koma Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości.
Lucy* Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 To jeszcze ja , jeszcze ja :angel: :angel: :angel: !!!! Spóżniłam się trochę ale jestem !!!! :x-mas::x-mas: Wesołego renifera , szczęścia , kasy jak cholera, w karpiu niech nie będzie ości , Lucy (& Sara) życzą pomyślności !!! Wszystkiego najlepszego życzę Tobie , Metce , Rockiemu i wszystkim Twoim bliskim :buzi: :x-mas: Lucy & Sara
asiunia Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Hej!! Jeszcze raz baaardzo dziekujemy za zyczonka :D "Prezenciki" ;) Metka z prezentem który wykonczyla w dwie godziny I Rocky z porem
agabass Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Jeszcze raz baaardzo dziekujemy za zyczonka :D "Prezenciki" ;) Metka z prezentem który wykonczyla w dwie godziny I Rocky z porem szuper prezenty hahaha
mrowka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 suuper fotki :angel: hahaa a ten prezent od Metulki -widocznie jej sie nie podobal :roflt: buziaki w nochal dla Mteczki i Rocky'egoo
Kati Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Swietne świateczne fotki. I widze takie same zabawki jak ma moj pies - piszczący por. :multi:
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Kati napisał(a):Swietne świateczne fotki. I widze takie same zabawki jak ma moj pies - piszczący por. :multi:cosik por miał w tym roku duże wziecie :multi:
KaRa_ Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Jakie sliczne zdjecie Metki!!! Wiecej takich:loveu:
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='asiunia'] cudnie jej w sephi :loveu:
Mi. Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 jaki z niej cudny pulpecik :loveu: wprost do schrupania :loveu: :lol:
Recommended Posts