Ka-ka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 nareszcie dotarłam do galerii....i pierwsza zaliczona, to oczywiście rottkowa-galeria Metki śliczna sunia, ma piękne oczy-uwielbiam tak ciemne oczy u rottów WIĘCEJ FOTEK, PLISSSSSSS :D P.S. ale faktycznie-oczywiście bez obrazy-odchudzanko jej się przyda :wink:
Weron_ciau Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Co wy gadacie? Ona moim zdaniem jest w sam raz! Chuda to też nei dobrze...Metka tak jest dobrze o! Asik nei odchudzaj bo nei ma z czaego i nowe zdjecia :evilbat:
Agga Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Niestety Metka troszke przy kosci jest....ALe Asik zrobi z niej laske :lol:
Maga100 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='Agga'] i na koniec taki o to psiak :D a cio to?
napciaa Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Śliczna Metka :angel: Ona nie jest gruba ona jest po prostu dobrze zbudowana :wink:
asiunia Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Agga'] i na koniec taki o to psiak :D a cio to? Hej!! A to yyyy maly bulgot :wink: Mecia faktycznie troszke tłusciutka-ale jej z tym do pychora :lol: Musimy ja odchudzic ze wzgledu na sterylizacje-wet tak zalecil :roll:
Ka-ka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 tzn. będziesz jej robić sterylkę? bieeeeeedna Metka, odchudzanko ją czeka....... :lol: kto nie widział błagalnego wzroku psa-mordercy :evilbat: , któremu kiszki marsza grają, ten nie wie, co znaczy cierpiący "z głodu" pies :fadein: pozdrów ją ode mnie i wyściskaj z całych sił :D:D:D
adda Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Asiunia, jak zobaczyłam to zdjęcie to od razu o Tobie i Metce pomyślałam :D
asiunia Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 Hej!! Swiezutkie :wink: Z gory przepraszam za jakos zdjec ,ale dopiero sie oswajam z tym aparatem...dziecko techniki to nie ja :oops:
asiunia Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 Hej!! Kolejne tym razem z golden retriever'ka Komcią :wink:
Ka-ka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 śliczniasta suńka :D nie mówię, żebys ją wyściskała, bo zrobię to osobiście na locie 8)
KaRa_ Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ale spaślaczek :lol: :o :lol: , Asiunia dawaj więcej fot JRT :wink:
asiunia Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 [quote name='Ka-ka'] nie mówię, żebys ją wyściskała, bo zrobię to osobiście na locie 8) Hej!! Jak juz raz poglaszczesz to wpadka, nie da Ci spokoju :lol: Dzisiejsze :D -Metu, wstajemy! -wynocha ja jeszcze spie! A z reszta...spacer bedzie? -Koma juz na nas (sz)czeka -Koma? -Wole spac! Na spacerku :wink: ON-ek Jango(Jango z Imielińskiego Wzgórza) Koma(Golden),Meta,Rocky,Jango(ON)] Rocky,Koma,Meta i Cherry(bokser) Od lewej Jango,Meta,Koma i Rocky
Koma Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Super foty :D Zdaje sie, że goldenka jest imienniczką mojej suńki :lol:
asiunia Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Hej!! Zgadza sie goldenka tez Komcia :D Jej ale mam zabawe tym aparatem :lol: Rocky&Metka(a pomyslec ze kiedys nie bylo mowy zeby razem w jednym pokoju byli :roll: ) Rocky wybywa na koniki A Metka...
Ka-ka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 asiunia-ja się nie boję 8) no chyba nie sądzisz, że ześwirowana na punkcie rottków osoba mogłaby przepuścic okazję do powyżywania się na Twojej pieknej suńce :D jeszcze będzie Mecia ode mnie uciekała :evilbat: :evilbat: :evilbat:
asiunia Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Ka-ka napisał(a):asiunia-ja się nie boję 8) no chyba nie sądzisz, że ześwirowana na punkcie rottków osoba mogłaby przepuścic okazję do powyżywania się na Twojej pieknej suńce :D jeszcze będzie Mecia ode mnie uciekała :evilbat: :evilbat: :evilbat: Hej!! Metu mowi ze juz nie moze sie doczekac :lol: 8)
Ka-ka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: już ja ją wytarmosze za wszystkie czasy hehehehehehehe 8) 8) 8) i coraz głosniej płaczę na myśl, że nie zabiorę ze sobą Prestonka buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Miga Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Więc Asunia uważaj, bo jeszcze Ka-Ka na śmierć Ci Metkową zagłaszcze ;) A tak swoją drogą to nie ma nic słodszego niż widok leżacego do góry kołami rottka lub innego "mordercy" ;) Wczoraj prowadziłam rower przechodząc obok zakładu wulkanizacyjnego. W pewnej chwili powoli, ale żwawo zaczęła iść w moim kierunku egzystująca podczas pracy zakładu sunia ASTa. Chwilę później pręguska skakała po mnie z otworzoną z radości pełną paszczą :D.
asiunia Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Hej!! Ka-ka Metu zyczy sobie wiecej takich grozb...W zamian da Ci buziaka z jezorkiem :lol: A teraz miłe panie Metu dla odmiany idzie spac :lol:
Recommended Posts