Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiunia']

:o :o :o WOWWWW ale wypas :laola: Asik znaczy, że i u mnie to możliwe jest :o :angel: od dawna tak?? ile czasu Rockiemu zajęło przekoannie się, że przytulanki są fajne??

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!!

Wasiu,zobaczysz jeszcze Lunka nie bedzie odstepowac Bolusia na krok :D Od kiedy ?hhmmmmm no juz ze 2 tyg :lol: Rocky zaczal wierzyc w Metke kiedy sprawila lanie psiurowi ktory napadl Łaciatego :D

Posted

ihhaaaaaaa !!!!!!!

jeszcze, jeszcze :multi: :multi: :multi:

ja mam nadzieję, że na żywo tez dostanę :lol: :lol: :lol: :wink:

Guest bernulka
Posted

ssuupppeerrr

paździoszki :iloveyou:

Posted

Hej!!

Bardzo dziekujemy :D Coraz lepiej wychodza(w trakcie zabaw) mi juz zdjecia ale to jeszcze nie "to" :lol: Prosze o cierpliwosc(moim psom juz jej brak :lol: ) :D

Z Bokserka Cherry

Cherry poszla do domku ale przyszli...
Wektor

i Koma

Posted

a co to na pyziorku jest, można jakieś zbliżenie cyknąć ?? :hmmmm: kaganiec taki, szeroki kantarek?? bo ja ślepa jestem i nie widzę, a bardzo mnie zaciekawiłaś 8)

Posted

[quote name='Ka-ka']

a co to na pyziorku jest, można jakieś zbliżenie cyknąć ?? :hmmmm: kaganiec taki, szeroki kantarek?? bo ja ślepa jestem i nie widzę, a bardzo mnie zaciekawiłaś 8)

Hej!!

Cos pomiedzy,a mianowicie "kaganiec typu halti" :angel: Cos cudownego :D Piech ma swobodnie otwarty pysiek,moze aportowac nawet duza pilke(Meta czesto nosi flak po pilce noznej)a i ludzie sie nie czepiaja

Mam zblizenia-przed chwilka(special for you :wink: )robione,tyle ze modelka nie zbyt chetna do wspolpracy

http://upload.miau.pl/1/20394.jpg

-z boku ma dwie regulacje-jedna na obwod łebka a druga na pys :D

-zblizenie pysiowej regulacji :wink:

Posted

Asiu czy mamusia ci nie mówiła, że pies nie ma chodzic w domu w namordniku...co ty biednemu pieskowi robisz....nu nu nie wolno... :lol:

SLiczna ta metka....a gdzie drugi potfór...?

Posted

Hej!!

Mowila mowila...Metucha dzisiaj jakas taka smutna,nawet nie miala ochoty meczyc swoja kolezanke Kome :(

Rocky wybyl na koniki-szczesciarz :roll:

Smutna Metucia :cry:

Posted

Jakie zbliżenia :wink: jak w katalogu 8)

no u nas akurat jak kaganiec, to kaganiec. tylko metalowy wchodzi w rachubę, bo on nawet przez skórzany aportuje :evilbat:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Bardzo fajny ten "kaganiec", Metka zawsze jęzorek trzyma na zewnotrzą? :lol: Ale Rocky jest the best!

Hej!!

Pewnie zwiazane jest to z wada zgryzu,ale tak :D

Posted

:lol: zauwazcie ze na obydwu fotac Metka brzydko sie zachowuje :evilbat: :nono: Ciekawe gdzie to podejrzala :lol: :lol:
Bardzo fajne te halti, takiego nie widzialam zeby byl obszyty skorka czy czym tam jest 8)

A bestja w lsie jest super :angel: co to jest, staw?

Posted

anetta napisał(a):
:lol: zauwazcie ze na obydwu fotac Metka brzydko sie zachowuje :evilbat: :nono:

Gdzie brzydko? Ja nic nie widzę :o :niewiem:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...