malawaszka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='asiunia'] :o :o :o WOWWWW ale wypas :laola: Asik znaczy, że i u mnie to możliwe jest :o :angel: od dawna tak?? ile czasu Rockiemu zajęło przekoannie się, że przytulanki są fajne??
asiunia Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Hej!! Wasiu,zobaczysz jeszcze Lunka nie bedzie odstepowac Bolusia na krok :D Od kiedy ?hhmmmmm no juz ze 2 tyg :lol: Rocky zaczal wierzyc w Metke kiedy sprawila lanie psiurowi ktory napadl Łaciatego :D
malawaszka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 o qrcze u mnie to rzaczej Luna jest tą co sprawia lanie innym :lol:
olekg89 Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 ojjj pies obronny z tej pasztetowej ;) waszka-luna by dopingowała tego psa który by na padł na boleczka;) :D
Ka-ka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 ihhaaaaaaa !!!!!!! jeszcze, jeszcze :multi: :multi: :multi: ja mam nadzieję, że na żywo tez dostanę :lol: :lol: :lol: :wink:
Dalma&Maja Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Przejrzałam całą galerię Metki i jestem pod wrażeniem :) Suni i tego jakie macie dobre serduszka :angel:
asiunia Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Hej!! Bardzo dziekujemy :D Coraz lepiej wychodza(w trakcie zabaw) mi juz zdjecia ale to jeszcze nie "to" :lol: Prosze o cierpliwosc(moim psom juz jej brak :lol: ) :D Z Bokserka Cherry Cherry poszla do domku ale przyszli... Wektor i Koma
asher Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Biedna Metka, ta podstępna boksia chce jej zeżreć migdałki :o
anetta Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 :loveu: :loveu: ale zakochana para :lol: Az poczulam ten jezorek na sobie http://upload.miau.pl/1/20160.jpg :lol:
Ka-ka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 a co to na pyziorku jest, można jakieś zbliżenie cyknąć ?? :hmmmm: kaganiec taki, szeroki kantarek?? bo ja ślepa jestem i nie widzę, a bardzo mnie zaciekawiłaś 8)
asiunia Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 [quote name='Ka-ka'] a co to na pyziorku jest, można jakieś zbliżenie cyknąć ?? :hmmmm: kaganiec taki, szeroki kantarek?? bo ja ślepa jestem i nie widzę, a bardzo mnie zaciekawiłaś 8) Hej!! Cos pomiedzy,a mianowicie "kaganiec typu halti" :angel: Cos cudownego :D Piech ma swobodnie otwarty pysiek,moze aportowac nawet duza pilke(Meta czesto nosi flak po pilce noznej)a i ludzie sie nie czepiaja Mam zblizenia-przed chwilka(special for you :wink: )robione,tyle ze modelka nie zbyt chetna do wspolpracy http://upload.miau.pl/1/20394.jpg -z boku ma dwie regulacje-jedna na obwod łebka a druga na pys :D -zblizenie pysiowej regulacji :wink:
Agga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Asiu czy mamusia ci nie mówiła, że pies nie ma chodzic w domu w namordniku...co ty biednemu pieskowi robisz....nu nu nie wolno... :lol: SLiczna ta metka....a gdzie drugi potfór...?
asiunia Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Hej!! Mowila mowila...Metucha dzisiaj jakas taka smutna,nawet nie miala ochoty meczyc swoja kolezanke Kome :( Rocky wybyl na koniki-szczesciarz :roll: Smutna Metucia :cry:
KaRa_ Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Bardzo fajny ten "kaganiec", Metka zawsze jęzorek trzyma na zewnotrzą? :lol: Ale Rocky jest the best!
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Jakie zbliżenia :wink: jak w katalogu 8) no u nas akurat jak kaganiec, to kaganiec. tylko metalowy wchodzi w rachubę, bo on nawet przez skórzany aportuje :evilbat:
asiunia Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 KaRa_TC napisał(a):Bardzo fajny ten "kaganiec", Metka zawsze jęzorek trzyma na zewnotrzą? :lol: Ale Rocky jest the best! Hej!! Pewnie zwiazane jest to z wada zgryzu,ale tak :D
asiunia Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Hej!! Była Metka plazowa to i musi byc (do)wodna :lol:
anetta Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 :lol: zauwazcie ze na obydwu fotac Metka brzydko sie zachowuje :evilbat: :nono: Ciekawe gdzie to podejrzala :lol: :lol: Bardzo fajne te halti, takiego nie widzialam zeby byl obszyty skorka czy czym tam jest 8) A bestja w lsie jest super :angel: co to jest, staw?
asher Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 anetta napisał(a)::lol: zauwazcie ze na obydwu fotac Metka brzydko sie zachowuje :evilbat: :nono: Gdzie brzydko? Ja nic nie widzę :o :niewiem:
Recommended Posts