Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie znalazłam jeszcze:
[url=http://allegro.pl/item730345619_chappi_sucha_karma_2x15kg_wolowina_drob.html]CHAPPI sucha karma 2x15kg WOŁOWINA + DRÓB (730345619) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
wychodzi 3,60 za kilo, przesyłka kurierska gratis i jeszcze jakieś przysmaki. Mam nadzieję że za tydzień też ta oferta będzie bo dopiero wtedy będę mogła kupić.

Posted

"Azyl u Majki"
Maria Borowiec
Wysoka Strzyżowska 559,
35-123 Rzeszów

Taki adres napisałam na paczce, jeśli coś się nie zgadza to poprawcie - do 17 jeszcze jestem w pracy (i na necie) a potem mykam na pocztę.

Posted

[quote name='ewatr']

Jezeli Czarnula jestes zainteresowana kontaktem ze mną to moge podac na Pw telefon i sie zdzwonimy :lol: bo do soboty jeszcze pare dni i moze sie cos jeszcze zmienic w planach ;)

.[/quote]

To bardzo prosze o numer. Zadzwonie w piatek i sie dogadamy:p

Posted

Super :loveu:
No to do soboty ! :multi:

[SIZE=1]OT: Poszukuję transportu do Krakowa dla mojej tymczasowiczki Fiony i pod Chorzów dla małego Wampirka. Gdyby ktos cos wiedział na ten temat- baardzo proszę o info..[/SIZE]

Posted

[quote name='Marlena:)']Super :loveu:
No to do soboty ! :multi:

[SIZE=1]OT: Poszukuję transportu do Krakowa dla mojej tymczasowiczki Fiony i pod Chorzów dla małego Wampirka. Gdyby ktos cos wiedział na ten temat- baardzo proszę o info..[/SIZE][/quote]
No i tak ma być!

Ważne żeby nie padało, ale chyba się nie wycofamy nawet jak będzie padać?

Posted

[quote name='Paulina_mickey']

Ważne żeby nie padało, ale chyba się nie wycofamy nawet jak będzie padać?[/quote]

Wycofac my? no cos Ty ;) Tylko komfort jakby mniejszy :eviltong:

Posted

Jutro a właściwie już dziś, mnie nie będzie.
Wszystko ustalone.
Najpierw zabieramy Basię(o tej co się umówiliśmy), potem jedziemy po Marlenę, ładujemy ją i to co ma ze sobą wziąć :evil_lol:, potem zahaczymy o stację benzynową i wyruszamy do Rzeszowa.
Jakby coś się zmieniło to piszcie na kom.

Posted

dziewczyny napiszcie kto z kim i skąd jedzie.....mam tez trochę rzeczy do podania ale widze że juz jesteście zapakowane po dach....a nawet ktos na dachu chce jechać....:eviltong::evil_lol: O której macie wyjazd ? i kto z Rzeszowa jedzie bo może wziąłby troche rzeczy ode mnie, a jeśli nie - to może jeszcze swoim pojazdem bym do was dołączyła...

Posted

[quote name='becia66']dziewczyny napiszcie kto z kim i skąd jedzie.....mam tez trochę rzeczy do podania ale widze że juz jesteście zapakowane po dach....a nawet ktos na dachu chce jechać....:eviltong::evil_lol: O której macie wyjazd ? i kto z Rzeszowa jedzie bo może wziąłby troche rzeczy ode mnie, a jeśli nie - to może jeszcze swoim pojazdem bym do was dołączyła...[/quote]

Jade ja :lol: i Gosia /znasz ze schroniska /
no i oczywiscie moj Tz i Armanii ale oni nie beda czynnie uczestniczyc w odwiedzinach ;)
Z TBG jada jak widzisz 3 dziewczyny i Tz jako kierowca ale ich samochód jest zapakowany po dach i Marlenka chyba bedzie biegła za samochodem :evil_lol:;)
Mam tez sie umawiac z Czarnula - ma dzwonic i albo cos jej bedziemy brac albo tez pojedzie z nami ...

Beciu jak masz nieduzo do wziecia to moge podjechac teraz po pracy do Ciebie - ewentualnie jak wiecej to trzebaby zebys jechała swoim srodkiem transportu - wybieraj ?:lol:

Zbiorke robimy pod schroniskiem Kundelek koło 11 jutro .
Daj znac jaka decyzja .

Posted

To chyba jednak sama podjadę bo mam rzeczy wieksze gabarytowo.
Tym bardziej, że na godz.16 muszę byc z powrotem w Rzeszowie.
No to oki, bedę o jedenastej pod ,,Kundelkiem ''.:lol:

Posted

[quote name='becia66']No to oki, bedę o jedenastej pod ,,Kundelkiem ''.:lol:[/quote]

Ale sie wyprawa szykuje :p wielosamochodowa :evil_lol:

Beciu telefonu nie zmieniałas ? Bo jak tak to mi przeslij na PW