Poker Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 To ja czekam na relację z wizyty i wtedy podejmę decyzję co podesłać. Quote
Gibutkowa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Takie znalazłam jeszcze: [url=http://allegro.pl/item730345619_chappi_sucha_karma_2x15kg_wolowina_drob.html]CHAPPI sucha karma 2x15kg WOŁOWINA + DRÓB (730345619) - Aukcje internetowe Allegro[/url] wychodzi 3,60 za kilo, przesyłka kurierska gratis i jeszcze jakieś przysmaki. Mam nadzieję że za tydzień też ta oferta będzie bo dopiero wtedy będę mogła kupić. Quote
Gibutkowa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 "Azyl u Majki" Maria Borowiec Wysoka Strzyżowska 559, 35-123 Rzeszów Taki adres napisałam na paczce, jeśli coś się nie zgadza to poprawcie - do 17 jeszcze jestem w pracy (i na necie) a potem mykam na pocztę. Quote
czarnula Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='ewatr'] Jezeli Czarnula jestes zainteresowana kontaktem ze mną to moge podac na Pw telefon i sie zdzwonimy :lol: bo do soboty jeszcze pare dni i moze sie cos jeszcze zmienic w planach ;) .[/quote] To bardzo prosze o numer. Zadzwonie w piatek i sie dogadamy:p Quote
Gibutkowa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Poszło priorytetem, przy okazji odwiedzin spytajcie czy doszło coś z Wrocławia ;) i dajcie znać. Dzięki. Quote
Paulina_mickey Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ja dziś zakupiłam tą puszkę(z B) sobie do domu, a że zawartość jest mało atrakcyjna dla mojego psa to biorę ją dla psiaków Majki. Plus oczywiście inne rzeczy :D Quote
Paulina_mickey Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Przypominam , że mamy jeszcze jedno miejsce w aucie. Z Tarnobrzega do Rzeszowa. Quote
ewatr Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Majka juz powiadomiona o sobotnim "nalocie" :eviltong:;) Dogomaniaków :lol: oby nam pogoda dopisała ... Quote
Marlena:) Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Super :loveu: No to do soboty ! :multi: [SIZE=1]OT: Poszukuję transportu do Krakowa dla mojej tymczasowiczki Fiony i pod Chorzów dla małego Wampirka. Gdyby ktos cos wiedział na ten temat- baardzo proszę o info..[/SIZE] Quote
Paulina_mickey Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Marlena:)']Super :loveu: No to do soboty ! :multi: [SIZE=1]OT: Poszukuję transportu do Krakowa dla mojej tymczasowiczki Fiony i pod Chorzów dla małego Wampirka. Gdyby ktos cos wiedział na ten temat- baardzo proszę o info..[/SIZE][/quote] No i tak ma być! Ważne żeby nie padało, ale chyba się nie wycofamy nawet jak będzie padać? Quote
ewatr Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Paulina_mickey'] Ważne żeby nie padało, ale chyba się nie wycofamy nawet jak będzie padać?[/quote] Wycofac my? no cos Ty ;) Tylko komfort jakby mniejszy :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='ewatr']Wycofac my? no cos Ty ;) Tylko komfort jakby mniejszy :eviltong:[/quote] No to super. To już jesteśmy umówione co i jak :cool3: Weźcie aparaty :p Quote
Paulina_mickey Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Marlena:)']Tak jest! :evil_lol:[/quote] Tylko czy my to wszystko pomieścimy w naszym aucie :hmmmm: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Marlena:)']Najwyzej pojade na dachu ;)[/quote] MY sie zmieścimy na pewno :diabloti: Najwyżej to miejsce dla jednej osoby wypełni to co chcemy zabrać, to co TY chcesz zabrać :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Aparat fotograficzny - kazałaś :placz: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Jutro a właściwie już dziś, mnie nie będzie. Wszystko ustalone. Najpierw zabieramy Basię(o tej co się umówiliśmy), potem jedziemy po Marlenę, ładujemy ją i to co ma ze sobą wziąć :evil_lol:, potem zahaczymy o stację benzynową i wyruszamy do Rzeszowa. Jakby coś się zmieniło to piszcie na kom. Quote
Becia66 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 dziewczyny napiszcie kto z kim i skąd jedzie.....mam tez trochę rzeczy do podania ale widze że juz jesteście zapakowane po dach....a nawet ktos na dachu chce jechać....:eviltong::evil_lol: O której macie wyjazd ? i kto z Rzeszowa jedzie bo może wziąłby troche rzeczy ode mnie, a jeśli nie - to może jeszcze swoim pojazdem bym do was dołączyła... Quote
ewatr Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='becia66']dziewczyny napiszcie kto z kim i skąd jedzie.....mam tez trochę rzeczy do podania ale widze że juz jesteście zapakowane po dach....a nawet ktos na dachu chce jechać....:eviltong::evil_lol: O której macie wyjazd ? i kto z Rzeszowa jedzie bo może wziąłby troche rzeczy ode mnie, a jeśli nie - to może jeszcze swoim pojazdem bym do was dołączyła...[/quote] Jade ja :lol: i Gosia /znasz ze schroniska / no i oczywiscie moj Tz i Armanii ale oni nie beda czynnie uczestniczyc w odwiedzinach ;) Z TBG jada jak widzisz 3 dziewczyny i Tz jako kierowca ale ich samochód jest zapakowany po dach i Marlenka chyba bedzie biegła za samochodem :evil_lol:;) Mam tez sie umawiac z Czarnula - ma dzwonic i albo cos jej bedziemy brac albo tez pojedzie z nami ... Beciu jak masz nieduzo do wziecia to moge podjechac teraz po pracy do Ciebie - ewentualnie jak wiecej to trzebaby zebys jechała swoim srodkiem transportu - wybieraj ?:lol: Zbiorke robimy pod schroniskiem Kundelek koło 11 jutro . Daj znac jaka decyzja . Quote
Becia66 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 To chyba jednak sama podjadę bo mam rzeczy wieksze gabarytowo. Tym bardziej, że na godz.16 muszę byc z powrotem w Rzeszowie. No to oki, bedę o jedenastej pod ,,Kundelkiem ''.:lol: Quote
ewatr Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='becia66']No to oki, bedę o jedenastej pod ,,Kundelkiem ''.:lol:[/quote] Ale sie wyprawa szykuje :p wielosamochodowa :evil_lol: Beciu telefonu nie zmieniałas ? Bo jak tak to mi przeslij na PW Quote
Becia66 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='ewatr'] Beciu telefonu nie zmieniałas ? Bo jak tak to mi przeslij na PW[/quote] ciągle ten sam......i TZ też....:evil_lol: Quote
Basia1968 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 W SUMIE - JAKBY TAK POPATRZYŁ NA MNIE I NA MARLENE TO MY ZA WIELE MIEJSCA Z TYŁU NIE ZAJMIEMY :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts