magorek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Czy liki będzie chodził? Czy potem wrócić będzie musiał do schroniska? :shake: Quote
Billie Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Zuch chłopak! Widać, że psiak dzielnie znosi to wszystko:) Quote
coronaaj Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 =amikat;Śpi spłodki mały. Taki troche jest przyćmiony, Leki dostał o 20:00 żeby noc spokojnie przespał :loveu::loveu:No niech spi kruszynka slodka, spokojnie i duzo...[B]sen to zdrowie[/B] szczegolnie po takieeeej operacji..:-(:-(Dzielna psiurka :lol::lol:...on mlody to sie wylize z tych klopotow...:razz::razz::razz: Quote
czarna01 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Kurcze jaka ta bida podobna do mojej Muchy :( wręcz identyczny... Za parę dni jak pojawią się pieniążki wspomogę małego Quote
wikuwiku Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='magorek']Czy liki będzie chodził? Czy potem wrócić będzie musiał do schroniska? :shake:[/quote] Zrobimy wszystko,żeby nie wracał nigdzie tam gdzie mu będzie źle. Nasza w tym głowa. Quote
Gisic87 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Amikat na to nie pozwoli choćby miała i 10 psów w mieszkaniu żadnego do schronu nie odda jednak to nie znaczy że te 7 psów które ma muszą u niej siedzieć, trzeba by poszukać jakiegoś tymczasu by ją odciążyć bo ma 4 własne psy i 3 tymczasy w tym Franka wariata któremu ciężko będzie dom znaleźć, Szeri suczkę bojącą się ludzi no i Likiego biedaka:shake: Quote
wikuwiku Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Gisic-ko kto jak kto ale ty najlepiej wiesz jak ciężko znaleźć dobry tymczas o domku adopcyjnym nie wspomnę. Musimy mocno się rozglądać i trzymać rękę na pulsie. jak możesz to zadzwoń do mnie to Ci coś powiem, chyba dobrego?!;) Quote
magorek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 To [B]szeri [/B] jest Katowicach??? :multi: i wciaż nikt jej nie adoptował? Znalazłam ogłoszenie o niej wczoraj na innym portalu, ale myślałam że już nieaktualne. Można się z nią spotkać? Gdzie? (Szeri spełnia wszystkie wymogii innych moich domowników:cool3:: jest młoda, mała i ma krótką sierść... ([SIZE="1"]Likiego też bym chciała, ale oni są niewzruszeni:shake:[/SIZE]) do kogo się zgłosić w sprawie ewntualnej adopcji? do tamtej fundacji, czy można do kogoś z was? I BARDZO PRZEPRASZAM ZA OFF TOP - NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ Quote
maciaszek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [B]Magorek[/B], zerknij na pierwszą stronę wątku Szeri: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/szeri-male-rude-nieszczescie-wyrzucona-z-samochodu-142566/[/URL] i sprawdź czy to aby na pewno ta Szeri... Ta Szeri została znaleziona kilka dni temu na ulicy i od początku jest pod opieką Amikat, czyli Fundacji SOS. Kontakt w sprawie adopcji z Amikat: 722 394 982. Quote
magorek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Tak to dokładnie ta Szeri i ta Fundacja:p. Przepraszam, ale dla mnie to wszystko jest bardzo nowe - nie orientuję się kto z was w jakiej organizacji działa:oops: Dzięki za telefon (Jak myślisz, czy Amikat nie będzie miała nic przeciwko by zatelefonowac w weekend?) Quote
Glutofia Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Myśle ze ma tylu tymczasowiczów ze będzie uszczęśliwiona jeśli jeden z nich znajdzie dobry dom :) dzwon! Quote
Energy Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Oj chyba się domek dla suńki szykuje:thumbs: A jak się czuje Liki? Quote
magorek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Znów się spóźniłam :( właśnie dziś wieczorem Szeri pojechała do nowego domku:multi: podobno jest nim zachwycona (z wzajemnością:eviltong:) Za to teraz mam miesiąc na przekonanie reszty rodziny do likiego:eviltong: Quote
magorek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Liki podobno nie może już usiedzieć w klatce :p a za dwa tygodnie ma mieć rentgen :cool3: - Tyle wiem z tel. rozmowy z amikat Quote
Energy Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='magorek']Za to teraz mam miesiąc na przekonanie reszty rodziny do likiego:eviltong:[/QUOTE] No to działaj Magorek:p [quote name='magorek']Liki podobno nie może już usiedzieć w klatce :p a za dwa tygodnie ma mieć rentgen :cool3: - Tyle wiem z tel. rozmowy z amikat[/QUOTE] Jak nie może usiedzieć to pewnie dość dobrze się czuje:loveu:dzielny maluszek:p Quote
Piromanka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 No ba! Rozpiera go energia i nie może usiedzieć. To dobrze rokuje. Kciukam. Quote
Gisic87 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Margolek zaadoptowała dzisiaj psiaka ze schroniska więc Liki dalej czeka na swój wymarzony dom:loveu: Dziewczyny pewnie na wystawie w Bytomiu siedzą Quote
Piromanka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Z mojego bazarku będzie[B] 242 zł[/B]! :multi: Quote
magorek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Gisic87']Margolek zaadoptowała dzisiaj psiaka ze schroniska więc Liki dalej czeka na swój wymarzony dom:loveu: Dziewczyny pewnie na wystawie w Bytomiu siedzą[/QUOTE] Tak. Adoptowałam mailo (mirka):loveu: z TOZ Ruda Śląska, więc Liki już nie do mnie pojedzie:placz: ,ale mam nadzieję że i on znajdzie kochający dom, nawet jeśli nie będzie on w Polsce. Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Gisic87']Margolek zaadoptowała dzisiaj psiaka ze schroniska więc Liki dalej czeka na swój wymarzony dom:loveu: Dziewczyny pewnie na wystawie w Bytomiu siedzą[/quote] O, ciekawe którego :lol: Quote
Ra_dunia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 z mojego bazarku nic się nie uzbierało :shake: niestety nie było amatorek na buciki i torebki... Cóż... postaram się wystawić jakiś następny. Quote
maciaszek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [B]Amikat[/B], jak wyglądają finanse Likiego? Quote
Recommended Posts