Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

=amikat;Śpi spłodki mały. Taki troche jest przyćmiony, Leki dostał o 20:00 żeby noc spokojnie przespał

:loveu::loveu:No niech spi kruszynka slodka, spokojnie i duzo...[B]sen to zdrowie[/B] szczegolnie po takieeeej operacji..:-(:-(Dzielna psiurka :lol::lol:...on mlody to sie wylize z tych klopotow...:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='magorek']Czy liki będzie chodził? Czy potem wrócić będzie musiał do schroniska? :shake:[/quote]
Zrobimy wszystko,żeby nie wracał nigdzie tam gdzie mu będzie źle. Nasza w tym głowa.

Posted

Amikat na to nie pozwoli choćby miała i 10 psów w mieszkaniu żadnego do schronu nie odda jednak to nie znaczy że te 7 psów które ma muszą u niej siedzieć, trzeba by poszukać jakiegoś tymczasu by ją odciążyć bo ma 4 własne psy i 3 tymczasy w tym Franka wariata któremu ciężko będzie dom znaleźć, Szeri suczkę bojącą się ludzi no i Likiego biedaka:shake:

Posted

Gisic-ko kto jak kto ale ty najlepiej wiesz jak ciężko znaleźć dobry tymczas o domku adopcyjnym nie wspomnę. Musimy mocno się rozglądać i trzymać rękę na pulsie. jak możesz to zadzwoń do mnie to Ci coś powiem, chyba dobrego?!;)

Posted

To [B]szeri [/B] jest Katowicach??? :multi: i wciaż nikt jej nie adoptował?
Znalazłam ogłoszenie o niej wczoraj na innym portalu, ale myślałam że już nieaktualne. Można się z nią spotkać? Gdzie?
(Szeri spełnia wszystkie wymogii innych moich domowników:cool3:: jest młoda, mała i ma krótką sierść... ([SIZE="1"]Likiego też bym chciała, ale oni są niewzruszeni:shake:[/SIZE])
do kogo się zgłosić w sprawie ewntualnej adopcji? do tamtej fundacji, czy można do kogoś z was?

I BARDZO PRZEPRASZAM ZA OFF TOP - NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ

Posted

[B]Magorek[/B], zerknij na pierwszą stronę wątku Szeri: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/szeri-male-rude-nieszczescie-wyrzucona-z-samochodu-142566/[/URL] i sprawdź czy to aby na pewno ta Szeri... Ta Szeri została znaleziona kilka dni temu na ulicy i od początku jest pod opieką Amikat, czyli Fundacji SOS. Kontakt w sprawie adopcji z Amikat: 722 394 982.

Posted

Tak to dokładnie ta Szeri i ta Fundacja:p. Przepraszam, ale dla mnie to wszystko jest bardzo nowe - nie orientuję się kto z was w jakiej organizacji działa:oops:
Dzięki za telefon (Jak myślisz, czy Amikat nie będzie miała nic przeciwko by zatelefonowac w weekend?)

Posted

Znów się spóźniłam :( właśnie dziś wieczorem Szeri pojechała do nowego domku:multi: podobno jest nim zachwycona (z wzajemnością:eviltong:)

Za to teraz mam miesiąc na przekonanie reszty rodziny do likiego:eviltong:

Posted

[quote name='magorek']Za to teraz mam miesiąc na przekonanie reszty rodziny do likiego:eviltong:[/QUOTE]

No to działaj Magorek:p

[quote name='magorek']Liki podobno nie może już usiedzieć w klatce :p a za dwa tygodnie ma mieć rentgen :cool3: - Tyle wiem z tel. rozmowy z amikat[/QUOTE]

Jak nie może usiedzieć to pewnie dość dobrze się czuje:loveu:dzielny maluszek:p

Posted

[quote name='Gisic87']Margolek zaadoptowała dzisiaj psiaka ze schroniska więc Liki dalej czeka na swój wymarzony dom:loveu: Dziewczyny pewnie na wystawie w Bytomiu siedzą[/QUOTE]
Tak. Adoptowałam mailo (mirka):loveu: z TOZ Ruda Śląska, więc Liki już nie do mnie pojedzie:placz: ,ale mam nadzieję że i on znajdzie kochający dom, nawet jeśli nie będzie on w Polsce.

Posted

[quote name='Gisic87']Margolek zaadoptowała dzisiaj psiaka ze schroniska więc Liki dalej czeka na swój wymarzony dom:loveu: Dziewczyny pewnie na wystawie w Bytomiu siedzą[/quote]

O, ciekawe którego :lol: