Bambino Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Dziewczyny, czuję ten sam ucisk w gardle, co przy Bezie, kiedy nie było w ogóle wiadomo, co można zrobić ze straszą i może chorą sunią. Wobec tego,że na karcie kredytowej mam trochę siana, to żeby dobrze zacząć ( u Bezy też tak było - zdążyłyśmy z marysią55 zapłacić tylko za 1/2 miesiąca w ulv, bo Beza poszła do adopcji ) na kilka miesięcy opłaty u megii lub jamora by mi wystarczyło. Gdyby kwota była tak ok. 350 zł. Wiem,że nie zostwicie mnie samą z tymi kosztami i na chleb dla mnie i moich 3 piesów któraś coś podeśle. Porozsyłamy wątek, to więcej będzie chętnych. A cegiełki mogą robić osoby prywatne, bo co wątek to inne opinie? GoskaGoska - ja też uwielbiam owczarki :loveu: Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='Bambino']Dziewczyny, czuję ten sam ucisk w gardle, co przy Bezie, kiedy nie było w ogóle wiadomo, co można zrobić ze straszą i może chorą sunią. Wobec tego,że na karcie kredytowej mam trochę siana, to żeby dobrze zacząć ( u Bezy też tak było - zdążyłyśmy z marysią55 zapłacić tylko za 1/2 miesiąca w ulv, bo Beza poszła do adopcji ) na kilka miesięcy opłaty u megii lub jamora by mi wystarczyło. Gdyby kwota była tak ok. 350 zł. Wiem,że nie zostwicie mnie samą z tymi kosztami i na chleb dla mnie i moich 3 piesów któraś coś podeśle. Porozsyłamy wątek, to więcej będzie chętnych. A cegiełki mogą robić osoby prywatne, bo co wątek to inne opinie? GoskaGoska - ja też uwielbiam owczarki :loveu: Bambino moj ty kochany aniele :loveu: tylko napisz jak traktowac twoją deklaracje? czy całe 350zł czy 1/2 co miesiąc? Ja porobię jak znajdę chwilkę mega bazarek , i mam nadzieję, ze jeszcze ktoś pomoze Melisie , a i Hera do pomocy:placz: ale nic trzeba się sprężać a nie płakać i w między czasie robię ogłoszenia - 2 wyróznione ma allegra Melisa - ale telefonow 0 :mad: Quote
Selenga Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='olga7']http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/index3.html Jamor.pl ~ hotel i szkolenie psów - Strona Glowna U jamora miał zarezerwowane miejsce Ajaks z Boguszyc, miał jechać w najbliższy weekend. Ale Ajaks znalazł DS, więc miejsce się zwolniło. Skontaktujcie się może z Zofia&Sasza - ona pilotowała sprawę Ajaksa. Może jakieś wyjście się znajdzie. Ja niestety finansowo nie dam radu pomóc, ale może jakiś bazarek wymyślę. Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 tak czy siak pieniążki są potrzebne , bo jesli ich nie będzie to domków nie będzie :shake: Quote
monika083 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 zapisuje sie na watku ..zaraz poczytam wszystko Quote
giselle4 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 podniose Gosia pozniej moze cos wymysle:crazyeye: Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 dziękuje za wizyty na wątku im więcej głow tym większe szanse na ratunek Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Melisa do gory by nie odeszła w zapomnienie Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 niekompletyn bazarek ale juz mozna kupowac : http://www.dogomania.pl/forum/f99/ocal-psa-przed-smiercia-hera-melisa-blaga-rzeczy-nowe-z-uk-do-26-07-godz-22-a-142536/ Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 nic mi obecnie nie zostalo jak podnoszenie suni Quote
Julie Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ja mogę dać rzeczy na bazarek?jakby ktoś wystawił... Quote
mari23 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 I po co ja tu zajrzałam? Znów spać nie będe mogła... Jaka ona cudna, jaka biedna!:-( Ludzie, na których liczyłam wczoraj szczeniaczka owczarka kupili :angryy: Oni pożegnali swojego staruszka parę dni temu i miałam nadzieję... niestety...:shake: Quote
2010 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Nie ma sprawy zrobię jej bazarek . Julie czy wysłaś już komuś te rzeczy? Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 super ze zajmiecie się bazarkiem - bardzo dziękuję w imieniu suni Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 opowiadalam kolezance o Melisie i mam obiecane 30zl miesięcznie:loveu: Quote
iwa77 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Widzę ,że sunieczka dostała imię :p Melisko pokazuj się pomoc ci potrzebna na już ! Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 wpisuję sloneczko twoją deklaracje w pierwszy poscie - oczywiscie bardzi dziękuję Quote
sloneczko76 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 nie ma za co kocham wszystkie psiaczki ale najbardziej owczarki sama mam donka ze schronu jest jeszcze w dt w polsce ale niedlugo bedzie ze mna Quote
bico Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Czy Melisę można umieścić od zaraz w jakimś hotelu lub płatnym dt?? Jeśli coś jest wolne od zaraz i da się ją ze schronu wydobyć, to ja daję 200 zł. Na stala deklarcje mnie nie stac:oops: Jakby co, to konto na pw poprosze i info gdzie sunia by jechala;) Quote
Recommended Posts