Jump to content
Dogomania

Melisa odebrana przez wlasciciela czy to dobrze czy zle? zostala Hera do ratunku

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, czuję ten sam ucisk w gardle, co przy Bezie, kiedy nie było w ogóle wiadomo, co można zrobić ze straszą i może chorą sunią. Wobec tego,że na karcie kredytowej mam trochę siana, to żeby dobrze zacząć ( u Bezy też tak było - zdążyłyśmy z marysią55 zapłacić tylko za 1/2 miesiąca w ulv, bo Beza poszła do adopcji ) na kilka miesięcy opłaty u megii lub jamora by mi wystarczyło. Gdyby kwota była tak ok. 350 zł. Wiem,że nie zostwicie mnie samą z tymi kosztami i na chleb dla mnie i moich 3 piesów któraś coś podeśle. Porozsyłamy wątek, to więcej będzie chętnych. A cegiełki mogą robić osoby prywatne, bo co wątek to inne opinie?

GoskaGoska - ja też uwielbiam owczarki :loveu:

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bambino']Dziewczyny, czuję ten sam ucisk w gardle, co przy Bezie, kiedy nie było w ogóle wiadomo, co można zrobić ze straszą i może chorą sunią. Wobec tego,że na karcie kredytowej mam trochę siana, to żeby dobrze zacząć ( u Bezy też tak było - zdążyłyśmy z marysią55 zapłacić tylko za 1/2 miesiąca w ulv, bo Beza poszła do adopcji ) na kilka miesięcy opłaty u megii lub jamora by mi wystarczyło. Gdyby kwota była tak ok. 350 zł. Wiem,że nie zostwicie mnie samą z tymi kosztami i na chleb dla mnie i moich 3 piesów któraś coś podeśle. Porozsyłamy wątek, to więcej będzie chętnych. A cegiełki mogą robić osoby prywatne, bo co wątek to inne opinie?

GoskaGoska - ja też uwielbiam owczarki :loveu:
Bambino moj ty kochany aniele :loveu: tylko napisz jak traktowac twoją deklaracje? czy całe 350zł czy 1/2 co miesiąc?
Ja porobię jak znajdę chwilkę mega bazarek , i mam nadzieję, ze jeszcze ktoś pomoze Melisie , a i Hera do pomocy:placz: ale nic trzeba się sprężać a nie płakać i w między czasie robię ogłoszenia - 2 wyróznione ma allegra Melisa - ale telefonow 0 :mad:

Posted

[quote name='olga7']http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/index3.html

Jamor.pl ~ hotel i szkolenie psów - Strona Glowna

U jamora miał zarezerwowane miejsce Ajaks z Boguszyc, miał jechać w najbliższy weekend. Ale Ajaks znalazł DS, więc miejsce się zwolniło. Skontaktujcie się może z Zofia&Sasza - ona pilotowała sprawę Ajaksa. Może jakieś wyjście się znajdzie. Ja niestety finansowo nie dam radu pomóc, ale może jakiś bazarek wymyślę.

Posted

I po co ja tu zajrzałam? Znów spać nie będe mogła...
Jaka ona cudna, jaka biedna!:-(

Ludzie, na których liczyłam wczoraj szczeniaczka owczarka kupili :angryy:
Oni pożegnali swojego staruszka parę dni temu i miałam nadzieję... niestety...:shake:

Posted

Czy Melisę można umieścić od zaraz w jakimś hotelu lub płatnym dt??
Jeśli coś jest wolne od zaraz i da się ją ze schronu wydobyć, to ja daję 200 zł.

Na stala deklarcje mnie nie stac:oops:
Jakby co, to konto na pw poprosze i info gdzie sunia by jechala;)