vege* Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ja koleżance takie kredki na urodziny kupiłam, ale sama jak nimi kiedyś malowałam to mi nie podpasowały, dziwnie mi się nimi pracowało :| Quote
Asia&Kleo Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Są jeszcze dobre z firmy Patio-seria "Coloring kids", ale jak dla mnie to za drogo(ok.35zł za komplet 24szt.) Justa, jak coś stworzysz to czekam na foty!;) Quote
Asia&Kleo Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 vege* napisał(a):ja koleżance takie kredki na urodziny kupiłam, ale sama jak nimi kiedyś malowałam to mi nie podpasowały, dziwnie mi się nimi pracowało :| To zależy jakie kto woli:) Ja np. nie lubię z Bic Evolution-są plastikowe i mają brzydkie kolory A ostatnio to się śmiałam w sklepie, jak zobaczyłam kredki firmy "zębozaurus":evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 westie_justa napisał(a):Ja z Faber-castella mam ołówki i są fajne;) O, ja też mam ołówki z tej serii. :) Poza tym ołówki derwent graphic, derwetn sketching, koh-i-noor hardtmuth i progresso... A z kredek mam kredki progresso, ale zdecydowanie wolę zwykłe bambino ;) Quote
Yuveza Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Moje najnowsze "wilkczki" (wiem dziadowe) Quote
Asia&Kleo Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ładne są:) A jakie bujne kity mają;) Quote
wilczanda Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Matko, ale mnie tu dawno nie było. :oops: Aż mi się wstyd pokazywać, szczególnie, że nie mam żadnych prac do pokazania. Bynajmniej nie dlatego, że nie rysowałam, bo wykonałam ich masę od ostatniego razu, ale nie chce mi się zrzucać zdjęć na kompa, a nie mam skanera :oops: Śliczne te Wasze ostatnie prace. :loveu: Aż mnie przez Was wena wzięła! :P Quote
Asia&Kleo Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Chciałam dzisiaj cuś porysować, ale nie miałam pomysłu:roll: Wilczanda- czekamy na foty;) Quote
wilczanda Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Asia&Luna, może jutro zrobię, ale nie wiem, jak będzie z wystawieniem, bo cię szkoła znowu zaczyna :roll:. Niemniej, jest przecież weekend ;) Quote
Asia&Kleo Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Okey;) No niestety, do szkoły:placz: Ja nie chcę, aby ten weekend się skończył... Quote
vege* Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ja też nie chcę <ryczy> ale ja idę tylko pon, wtorek, śr, bo czwartek i piątek mam wolne :-D Quote
Asia&Kleo Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Akurat czwartek każdy ma wolne- święto Trzech Króli;) A co do piątku- hmm...nie wiem czy będę miała lekcję czy odpuszczą, bo chodzę do goopiej szkoły:/ Quote
Yuveza Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 My mamy wolne w Czwartek i w Piątek! :multi: Quote
wilczanda Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 A my tylko w czwartek :( Nie cierpię zaczynać szkoły po takiej długiej przerwie :roll: Quote
Asia&Kleo Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Zacznie się szkoła to i czasu nie będzie na rysowanie:/ Tylko do szkoły muszę codziennie rysować kwiatki... Taka praca domowa heh Quote
Nikita89 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Co myślicie o moich bazgrołkach? Myślę że powoli idzie mi coraz lepiej :) Ten rysowany wczoraj: Tu zapomniałam odwrócić :D Rysowany jakieś pół roku temu: A tutaj czwartkowy szkic: Quote
Asia&Kleo Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 O bazgrołkach?! Ten border jak żywy wygląda, cudo! ;) A szkicowanym pieskiem jest corgi? Quote
betty_labrador Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 NO no no .... świetne rysunki borderów i fajnie zapowiadający sie rysunek aussie :) i ta głębia oczu Ci wyszła :) Quote
Unbelievable Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Asia&Luna napisał(a): A szkicowanym pieskiem jest corgi? to aussie, Logan ;) podoba mi się ten środkowy rysunek, ładnie cieniowane, chociaż trochę za grzecznie. W pierwszym w oczach dzieje się coś dziwnego, mogło być tak na zdjęciu ale w rysunku to nie robi dobrze ;) i raczej obydwie źrenice powinny być takie same Quote
Nikita89 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ojej dzięki wielkie, od razu lepiej mi wiedząc że jest całkiem dobrze Asia&LunaNie to aussik :D jak mówi betty :) jakoś tak odbijając się o drzewo tak się skulił że wygląda na masywnego z krótkimi łapkami :) Może po pomalowaniu byłoby lepiej widać ;) Nie wiem czy kończyć szkic w sumie, był robiony na zupełnie inne potrzeby :D Ale jestem dumna bo dość ładniej proporcje wyszły. Tylko że już inaczej nogi są, na życzenie przerobione na prosto, choć ja osobiście wolałam te ;) Quote
Nikita89 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Tak Logan :D No, na zdjęciu takie dziwne były, nie wiedziałam jak je oddać, kurczę ;) A drugi portret to niby był czekoladowy border i nie wiedziałam czy tu tak cudować Quote
Asia&Kleo Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Szczerze mówiąc nie domyśliłabym się, że to jest aussik Dla mnie właśnie z łapami coś nie tak wyszło Quote
emdziolek Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 to ja wstawie kilka swoich komputerowych prac..: tablet: CSIKASZ FIRMA Teściowie :D Malutka Sophie CSIKASZ FIRMA touch pad :P Billy: ołówkiem dawno sie juz nie bawiłąm ale gdzie mam Szczerbatka z tej bajki Jak Wytresowac Smoka, jak znajde to cykne foto i wstawie ;-) Quote
betty_labrador Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 wow pieknie :) zwlaszcza te buldozki, i ta ich siersc ;) a nie ams zwikeszego formatu tego rysunku CTR? czy co to tam jest? Quote
Recommended Posts