Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vege* napisał(a):
ja koleżance takie kredki na urodziny kupiłam, ale sama jak nimi kiedyś malowałam to mi nie podpasowały, dziwnie mi się nimi pracowało :|

To zależy jakie kto woli:) Ja np. nie lubię z Bic Evolution-są plastikowe i mają brzydkie kolory
A ostatnio to się śmiałam w sklepie, jak zobaczyłam kredki firmy "zębozaurus":evil_lol:

Posted

westie_justa napisał(a):
Ja z Faber-castella mam ołówki i są fajne;)

O, ja też mam ołówki z tej serii. :)
Poza tym ołówki derwent graphic, derwetn sketching, koh-i-noor hardtmuth i progresso...

A z kredek mam kredki progresso, ale zdecydowanie wolę zwykłe bambino ;)

Posted

Matko, ale mnie tu dawno nie było. :oops: Aż mi się wstyd pokazywać, szczególnie, że nie mam żadnych prac do pokazania. Bynajmniej nie dlatego, że nie rysowałam, bo wykonałam ich masę od ostatniego razu, ale nie chce mi się zrzucać zdjęć na kompa, a nie mam skanera :oops:
Śliczne te Wasze ostatnie prace. :loveu: Aż mnie przez Was wena wzięła! :P

Posted

Co myślicie o moich bazgrołkach? Myślę że powoli idzie mi coraz lepiej :)

Ten rysowany wczoraj:

Tu zapomniałam odwrócić :D Rysowany jakieś pół roku temu:

A tutaj czwartkowy szkic:

Posted

Asia&Luna napisał(a):

A szkicowanym pieskiem jest corgi?

to aussie, Logan ;)

podoba mi się ten środkowy rysunek, ładnie cieniowane, chociaż trochę za grzecznie. W pierwszym w oczach dzieje się coś dziwnego, mogło być tak na zdjęciu ale w rysunku to nie robi dobrze ;) i raczej obydwie źrenice powinny być takie same

Posted

Ojej dzięki wielkie, od razu lepiej mi wiedząc że jest całkiem dobrze

Asia&LunaNie to aussik :D jak mówi betty :) jakoś tak odbijając się o drzewo tak się skulił że wygląda na masywnego z krótkimi łapkami :) Może po pomalowaniu byłoby lepiej widać ;)

Nie wiem czy kończyć szkic w sumie, był robiony na zupełnie inne potrzeby :D
Ale jestem dumna bo dość ładniej proporcje wyszły. Tylko że już inaczej nogi są, na życzenie przerobione na prosto, choć ja osobiście wolałam te ;)

Posted

Tak Logan :D

No, na zdjęciu takie dziwne były, nie wiedziałam jak je oddać, kurczę ;)

A drugi portret to niby był czekoladowy border i nie wiedziałam czy tu tak cudować

Posted

to ja wstawie kilka swoich komputerowych prac..:

tablet:
CSIKASZ FIRMA

Teściowie :D

Malutka Sophie

CSIKASZ FIRMA

touch pad :P

Billy:

ołówkiem dawno sie juz nie bawiłąm ale gdzie mam Szczerbatka z tej bajki Jak Wytresowac Smoka, jak znajde to cykne foto i wstawie ;-)