Cerber Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Kamila! szczęka mi odpadła!!!!!!!!!!!!! ja pierdziele, jak Ty kobieto to zrobiłaś!:crazyeye::-o:-o:crazyeye: normalnie jak żywa!!!!!!!!!!!! cudowna jest!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ogromnie dziękuję :loveu: dziewczyny jesteście przekochane, ja całe życie marzyłam, żeby mi ktoś narysował moje słoneczka :loveu: i szukałam tak daleko tego co jest blisko, ogromnie wam dziękuję!!!!!!!!!!! Quote
basia bonnie Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 AgaMasel napisał(a):Basia: świetna kreska, ładny dynamiczny rysunekCerber napisał(a): basia - ten koń jest niesamowity jak dla mnie, ta dynamika i w ogóle... sama osobiście podobnie rysuję, bo inaczej nie potrafię... ale myślę, ze Do Twoich prac też się nie umywam ;) Dziękuje :oops: zakochałam się w ołówku 3B i grubych krechach :evil_lol::loveu: Quote
marta23t Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 wątek trochę w temacie więc może nieśmiało napiszę; szukam osoby, która namaluje/ narysuje mi portrety moich 4 psiaków. technika dowolna: pastele, ołówek....jak kto woli:oops: czy znajdzie się jakaś chętna artystyczna dusza i jaki byłby koszt:oops: Quote
betty_labrador Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Basiuuu suuper Ci wyszedl kunik :loveu: Cerber-widze ze tez mialas swe poczatki malarskie z tej samej ksiazki co ja :evil_lol: wow, cudowne rysunki Kamila i Aga Masel.:loveu: a Ciebie Onomato-Peja podziwiam bo iemnie Ci wyszlo tymi akwarelami-taka glebia i te oczy. w ogole ze z pamieci -to dodatkowy plus! Quote
Cerber Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Betty - w zasadzie to nie są moje początki... początki miałam w podstawówce kiedy załapałam, ze nie rysuje się człowieka w kształcie piłka jako głowa i ręce, nogi i tułów jako zapałki :P i taka prawda, no ale cóż, jeśli diamentu się nie szlifuje to nie ma on prawa błyszczeć prawda :P:P:P a ja z pamięci w ogóle nie potrafię rysować więc no :eviltong: no i jak widać jeśli już cokolwiek to psy myśliwskie :eviltong: Quote
Bewarka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Magda, narysowałam Axelowatego. :placz: Wyszedł okropnie tak jak się spodziewałam. Poddaje sie... :cool3: I już ja się postaram, żeby tenże rysunek nigdy nie ujrzał światła dziennego... :diabloti: Quote
Feigned Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Bewarka napisał(a):Magda, narysowałam Axelowatego. :placz: Wyszedł okropnie tak jak się spodziewałam. Poddaje sie... :cool3: I już ja się postaram, żeby tenże rysunek nigdy nie ujrzał światła dziennego... :diabloti: pokaaż! :cool3::loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Bardzo dziekuję, ze zgodziłaś się narysowac Larę.! :loveu: W takim razie czekam... ;) A rysunek Axelka też bym chetnie zobaczyła :razz: Pzdr. Quote
Vitka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Wy tworzycie piękne prace w kilka minut / godzin, a ja wczoraj przez cały wieczór narysowałam tylko ucho :evil_lol: Quote
Nikolaaa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Vitka ja rysowałam przez cały film . I wiesz co narysowałam ?-oczy :p Quote
Bewarka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ja rysowałam też cały film i mam już prawie pół psa :evil_lol: Quote
Kamila_ Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 ;) za jasno wyszło tam gdzie ma być czarna sierść .. .. :roll: Quote
Aga3006 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Kamila świetnie nie marudź, ale rzeczywiście miejscami mogłoby być ciemniej. Piękne uszyska. Vitka: czekamy, czekamy... :diabloti::razz: Quote
Cerber Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 BOSKO :loveu: Kurcze Kamila ogromnie dziękuję :* :p Aga jeszcze na Twój boski rysuneczek czekam i będzie komplet :) Quote
cymbianka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 świetny temat;) i świetne rysunki, macie dziewczyny talent:loveu: to może i ja dodam jakieś swoje wypociny:eviltong: Dżeki :) Quote
cymbianka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 wygrzebane dwa stare rysunki:) dziękuję, mi się bardzo podobają wasze prace:) Quote
Unbelievable Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Cymbałka, typowo graficzne rysunki ;) dżeki mi się nie podoba, bo grzywa i uszy a pysk to dwie różne historie, koń całkiem fajny, sczególnie grzywa, ale oczy trochę martwe;) pamiętaj, że zwierzęta nie maja czarnych dziur a gałki oczne jak wszyscy :cool3: ostatni piesek jest fajny, taki mięciutki :loveu: tylko ten sam problem co u mnie- długa krótka sierść :cool3: wiem jak ciężko się w tym walczy :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 czesc! Cymbianka a mi sie wlasnie bardzo podoba Twoj sposob cieniowania-szczególnie ujął mnie pudelek :loveu: oczka moze faktycznie-brakuje im źrenic. ale w ogole suuper . dawaj wiecej :loveu: a ja dzis skonczylam w koncu Beaglusia. tyle ze zdjecie marnej jakosci bo skanera nie mam etraz. i zdjecie robione aparatem-wiec troche rozmazania jest. Quote
Unbelievable Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='betty_labrador']czesc! Cymbianka a mi sie wlasnie bardzo podoba Twoj sposob cieniowania-szczególnie ujął mnie pudelek :loveu: oczka moze faktycznie-brakuje im źrenic. ale w ogole suuper . dawaj wiecej :loveu: a ja dzis skonczylam w koncu Beaglusia. tyle ze zdjecie marnej jakosci bo skanera nie mam etraz. i zdjecie robione aparatem-wiec troche rozmazania jest. http://img148.imageshack.us/img148/7322/dscf6133.jpg co kto lubi :cool3: bigluś ma szyję i grzbiet na odwal :mad: Quote
saba98 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Narysowałam Leonbergera: http://img16.imageshack.us/img16/9720/chomikimageaspxp.jpg Ołówkiem http://img241.imageshack.us/img241/42/sssvsg.jpg Tu już pokolorowany. (Wiem, że palce mi się odcisnęły, ale pokoloruję tło i może nie będzie widać) Może być? Quote
NightQueen Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 cymbianka - pudel fajny, sireśc mi się podoba, cieniowanie też, ale mam zastrzeżenia co do oczu i nosa, są płaskie, jakby tak więcej światła o wiele lepiej by się prezętowały ;) koń wygląda dość sztucznie, brakuje mi wyraźnej sierści bądź lepszego cieniowania, za mało szczegółów ma, co do oczu to podobnie jak u pudla Drugi pies całkiem fajny, bardziej animowany niż realistyczny ale mi się podoba, tu oczy wyszły całkiem fajnie Betty super :loveu: Quote
cymbianka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 koń i drugi pies to stare rysunki i faktycznie sporo im brakuje;) a co do pudla to takie ostre kontrasty i ostre kreski na pysku wyszły przez skaner, postaram się wrzucić zdjęcie tego rysunku:) wiem, że sporo błędów robię bo uczyłam się rysunku typowo architektonicznego a zwierzęta rysuję dla rozrywki:eviltong: Quote
Recommended Posts