Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamila! szczęka mi odpadła!!!!!!!!!!!!! ja pierdziele, jak Ty kobieto to zrobiłaś!:crazyeye::-o:-o:crazyeye: normalnie jak żywa!!!!!!!!!!!! cudowna jest!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ogromnie dziękuję :loveu: dziewczyny jesteście przekochane, ja całe życie marzyłam, żeby mi ktoś narysował moje słoneczka :loveu: i szukałam tak daleko tego co jest blisko, ogromnie wam dziękuję!!!!!!!!!!!

Posted

AgaMasel napisał(a):
Basia: świetna kreska, ładny dynamiczny rysunek
Cerber napisał(a):

basia - ten koń jest niesamowity jak dla mnie, ta dynamika i w ogóle... sama osobiście podobnie rysuję, bo inaczej nie potrafię... ale myślę, ze Do Twoich prac też się nie umywam ;)

Dziękuje :oops: zakochałam się w ołówku 3B i grubych krechach :evil_lol::loveu:

Posted

wątek trochę w temacie więc może nieśmiało napiszę; szukam osoby, która namaluje/ narysuje mi portrety moich 4 psiaków. technika dowolna: pastele, ołówek....jak kto woli:oops: czy znajdzie się jakaś chętna artystyczna dusza i jaki byłby koszt:oops:

Posted

Basiuuu suuper Ci wyszedl kunik :loveu:

Cerber-widze ze tez mialas swe poczatki malarskie z tej samej ksiazki co ja :evil_lol:

wow, cudowne rysunki Kamila i Aga Masel.:loveu:

a Ciebie Onomato-Peja podziwiam bo iemnie Ci wyszlo tymi akwarelami-taka glebia i te oczy. w ogole ze z pamieci -to dodatkowy plus!

Posted

Betty - w zasadzie to nie są moje początki... początki miałam w podstawówce kiedy załapałam, ze nie rysuje się człowieka w kształcie piłka jako głowa i ręce, nogi i tułów jako zapałki :P i taka prawda, no ale cóż, jeśli diamentu się nie szlifuje to nie ma on prawa błyszczeć prawda :P:P:P a ja z pamięci w ogóle nie potrafię rysować więc no :eviltong: no i jak widać jeśli już cokolwiek to psy myśliwskie :eviltong:

Posted

Magda, narysowałam Axelowatego. :placz: Wyszedł okropnie tak jak się spodziewałam. Poddaje sie... :cool3:
I już ja się postaram, żeby tenże rysunek nigdy nie ujrzał światła dziennego... :diabloti:

Posted

Bewarka napisał(a):
Magda, narysowałam Axelowatego. :placz: Wyszedł okropnie tak jak się spodziewałam. Poddaje sie... :cool3:
I już ja się postaram, żeby tenże rysunek nigdy nie ujrzał światła dziennego... :diabloti:

pokaaż! :cool3::loveu:

Posted

Cymbałka, typowo graficzne rysunki ;) dżeki mi się nie podoba, bo grzywa i uszy a pysk to dwie różne historie, koń całkiem fajny, sczególnie grzywa, ale oczy trochę martwe;) pamiętaj, że zwierzęta nie maja czarnych dziur a gałki oczne jak wszyscy :cool3: ostatni piesek jest fajny, taki mięciutki :loveu: tylko ten sam problem co u mnie- długa krótka sierść :cool3: wiem jak ciężko się w tym walczy :evil_lol:

Posted

czesc!
Cymbianka a mi sie wlasnie bardzo podoba Twoj sposob cieniowania-szczególnie ujął mnie pudelek :loveu: oczka moze faktycznie-brakuje im źrenic. ale w ogole suuper . dawaj wiecej :loveu:

a ja dzis skonczylam w koncu Beaglusia. tyle ze zdjecie marnej jakosci bo skanera nie mam etraz. i zdjecie robione aparatem-wiec troche rozmazania jest.

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc!
Cymbianka a mi sie wlasnie bardzo podoba Twoj sposob cieniowania-szczególnie ujął mnie pudelek :loveu: oczka moze faktycznie-brakuje im źrenic. ale w ogole suuper . dawaj wiecej :loveu:

a ja dzis skonczylam w koncu Beaglusia. tyle ze zdjecie marnej jakosci bo skanera nie mam etraz. i zdjecie robione aparatem-wiec troche rozmazania jest.

http://img148.imageshack.us/img148/7322/dscf6133.jpg

co kto lubi :cool3:

bigluś ma szyję i grzbiet na odwal :mad:

Posted

cymbianka - pudel fajny, sireśc mi się podoba, cieniowanie też, ale mam zastrzeżenia co do oczu i nosa, są płaskie, jakby tak więcej światła o wiele lepiej by się prezętowały ;)

koń wygląda dość sztucznie, brakuje mi wyraźnej sierści bądź lepszego cieniowania, za mało szczegółów ma, co do oczu to podobnie jak u pudla

Drugi pies całkiem fajny, bardziej animowany niż realistyczny ale mi się podoba, tu oczy wyszły całkiem fajnie

Betty super :loveu:

Posted

koń i drugi pies to stare rysunki i faktycznie sporo im brakuje;)

a co do pudla to takie ostre kontrasty i ostre kreski na pysku wyszły przez skaner, postaram się wrzucić zdjęcie tego rysunku:) wiem, że sporo błędów robię bo uczyłam się rysunku typowo architektonicznego a zwierzęta rysuję dla rozrywki:eviltong: