Bewarka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ejj, OP ty na pewno jesteś ode mnie młodsza? :evil_lol: Śliczny kuń. :) Quote
Onomato-Peja Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 smallpati napisał(a):heh dziękuje :loveu: Fajnie, jedynie co, to mogę się przyczepić do grzywy :cool3: Nie ma za co :diabloti: Wiem, nienaturalna i nie umiem zrobić na niej światłocienia :roll: no i zlewa się z koniem :angryy: Bewarka napisał(a):Ejj, OP ty na pewno jesteś ode mnie młodsza? :evil_lol: Śliczny kuń. :) A co> nie widać :diabloti: Dzięki ;) Quote
Aga3006 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Dawno mnie nie było więc zacznę od początku. Smallpati: jesteś moim mistrzem:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu: Kamila: podziwiam za umiejętność rysowania kilka psów tej samej rasy pod rząd. Ja nawet jednego rysunku psa nie mogę dokończyć bo pod koniec już mi się nudzi:evil_lol: Cerber: cieszę się, że się podoba;) Quote
Onomato-Peja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 koń skończony, jestem nawet zadowolona, ale cienie na szyi nienaturalne, grzywa również i nie potrafię jej wycieniować, oko nie za wyraźne, rozmazywałam palcami:roll: ehh... no nic, oby następnym razem wyszło lepiej i proszę was o uwagi ;) wytknijcie mi wszystko co się da :lol: Quote
Aga3006 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 To co sama powiedziałaś cienie na szyi i grzywa. Poza tym cienie na pysku mogłyby być delikatniejsze. Gnasz zbyt duży Quote
Unbelievable Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Mówiłam że cos robię :diabloti: wolno ale idzie- nadaj nie podoba mi się ucho i nos, ale co poza tym do poprawki? Crocky du Balmelock :loveu: i oryginał http://www.jackrussellterrier.waw.pl/images/dda.jpg Quote
Unbelievable Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Vectra napisał(a):to oko zaczęte , za małe obrysowane jest tylko wnętrze oka, bez powieki, dla mnie jest ok- jdynie minimalnie muszę kształt poprawić, i blika światła;) Quote
betty_labrador Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 pieknie :) a to drugie oko nie jest za wysoko? Quote
Unbelievable Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 betty_labrador napisał(a):pieknie :) a to drugie oko nie jest za wysoko? jest, o jakieś pół milimetra : P Quote
betty_labrador Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Unbelievable napisał(a):jest, o jakieś pół milimetra : P jaka jestem spostrzegawcza :eviltong: dawaj dalej ;) Quote
łolkiee Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Witam mam takie pytanko czy mogła by któraś z was wykonać rysunek z takiego zdjęcia. ja chociaż próbuję nie wychodzi mi jakoś...:-( Quote
Arden Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Wieki mnie nie było... witam pierwszy raz w nowym wątku, zdaje się :D Quote
Feigned Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Welsh corgi co myslicie? prosze o opinie ;) ps. sory za sposob pisania bezprzdwodowa klawiatura znovu nawalila anie moge znalezc ekranowej wiec pozostala mi "tablica znakow"... Quote
Bewarka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Magda: I ty chciałaś, żebym ci Axela zmalowała... :mad: Quote
betty_labrador Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 http://img87.imageshack.us/img87/4499/tigers.jpg WOW!!!!!! jaka to technika? :-o:-o:-o:-o :loveu::loveu::loveu::loveu: łolkiee ale co dokaldniej chcesz zeby Ci pomoc z tym obrazkiem? calego narysowac? czy szkic tylko? Quote
łolkiee Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='betty_labrador']http://img87.imageshack.us/img87/4499/tigers.jpg WOW!!!!!! jaka to technika? :-o:-o:-o:-o :loveu::loveu::loveu::loveu: łolkiee ale co dokaldniej chcesz zeby Ci pomoc z tym obrazkiem? calego narysowac? czy szkic tylko? Cały jeśli można... mój talęt do malowania zakończył sie już w zerówce Quote
betty_labrador Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 łolkiee napisał(a):Cały jeśli można... mój talęt do malowania zakończył sie już w zerówce a moze poprostu nie cwiczysz? Quote
łolkiee Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 betty_labrador napisał(a):a moze poprostu nie cwiczysz? uwierz mi po tym jak nie dawno zrobiłam portret mojej kolezance to sie do dzisiaj do mnie nie odzywa Quote
Arden Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='betty_labrador']http://img87.imageshack.us/img87/4499/tigers.jpg WOW!!!!!! jaka to technika? :-o:-o:-o:-o :loveu::loveu::loveu::loveu:Nie mam pojęcia, jaka to technika :lol: Na wakacjach będąc, udało mi się kupić takie kartki - tektura jakby powleczona cieniutką metaliczną warstwą, na tym czarna farba - do tego stalówka, i skrobiemy :cool3: Jak byłam młodsza, to uczyli mnie czegoś podobnego - pokrywało się papier wielką plamą barwną pastelami olejnymi, na to farba (trzeba było malować kilka razy, bo tłuste) a potem się wyskrobywało - działa generalnie tak samo :) Quote
Unbelievable Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Arden napisał(a):Nie mam pojęcia, jaka to technika :lol: Na wakacjach będąc, udało mi się kupić takie kartki - tektura jakby powleczona cieniutką metaliczną warstwą, na tym czarna farba - do tego stalówka, i skrobiemy :cool3: Jak byłam młodsza, to uczyli mnie czegoś podobnego - pokrywało się papier wielką plamą barwną pastelami olejnymi, na to farba (trzeba było malować kilka razy, bo tłuste) a potem się wyskrobywało - działa generalnie tak samo :) farba była z płynem do naczyń ;) Quote
basia bonnie Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Unbelievable napisał(a):farba była z płynem do naczyń ;) mnie uczyli z tuszem kreślarskim :eviltong: Quote
Recommended Posts