Bolsbokser Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Justa, wprawiasz się ;) Te chmury [URL]http://img269.imageshack.us/img269/7108/beznazwy4vg.jpg[/URL] są genialne, jak żywe. Quote
Illusion Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Te chmury i trawa wyglądają raczej na gotowe brushe do photoshopa (tudzież innego programu) ;). Mi się podoba ten westik z Twojego nagłówka. Quote
Bolsbokser Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='Illusion']Te chmury i trawa wyglądają raczej na gotowe brushe do photoshopa (tudzież innego programu) ;). Mi się podoba ten westik z Twojego nagłówka.[/QUOTE] Łeeee, to ja się nabrałam, bo nie siedzę w temacie. Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='Bolsbokser']Justa, wprawiasz się ;) Te chmury [URL]http://img269.imageshack.us/img269/7108/beznazwy4vg.jpg[/URL] są genialne, jak żywe.[/QUOTE] Niee niestety o 3 w nocy juz poszłam na łatwizne :lol: [quote name='Illusion']Te chmury i trawa wyglądają raczej na gotowe brushe do photoshopa (tudzież innego programu) ;). Mi się podoba ten westik z Twojego nagłówka.[/QUOTE] brushe z ps'a;) dzieki:) [quote name='Bolsbokser']Łeeee, to ja się nabrałam, bo nie siedzę w temacie.[/QUOTE] postaram sie zrobić prawdziwe chury :P [quote name='pina_collie']Cudne ;) to na tablecie? :)[/QUOTE] tak na tablecie;) Quote
pina_collie Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='westie_justa'] tak na tablecie;)[/QUOTE] A konkretnie.. jakiej firmy masz tablet? Ja akurat mam już stary tablet siostry i zamierzam kupić nowy, i może z takiej firmy co ty zakupię :) I kto wie w jakich cenach może być tablet? ;) Przepraszam za OFFA Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ja mam tablet Genius;) dostałam go na gwiazdke... hmmm 3-4 lata temu ale rysik mam juz cały połamany :lol: mój kosztował 300zł Quote
betty_labrador Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='westie_justa']ja mam tablet Genius;) dostałam go na gwiazdke... hmmm 3-4 lata temu ale rysik mam juz cały połamany :lol: mój kosztował 300zł[/QUOTE] to co ty z tym rysikiem robiłaś ? :lol: Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 w sumie to sama nie wiem :P normalnie pękał mi w palcach :lol: nie zebym jakos drastycznie rysowała:P ale raz sobie rysuje rysuje.. pyk! kawałek pękł:evil_lol: jest teraz posklejany:P grunt ze działa :D:lol: Quote
pina_collie Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='westie_justa']w sumie to sama nie wiem :P normalnie pękał mi w palcach :lol: nie zebym jakos drastycznie rysowała:P ale raz sobie rysuje rysuje.. pyk! kawałek pękł:evil_lol: jest teraz posklejany:P grunt ze działa :D:lol:[/QUOTE] Dzięki za odpowiedź :) hehe, GRUNT ze umiesz rysowac piekną Doti posklejanym rysikiem :D Quote
MoccaChoccka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Heeeej!!! dawniutko mnie nie było :) :) :):) JAK MINĘŁY ŚWIĘTA????? SORY ZA SPAM :D HAHAHAHH....... fajne macie galerie tych psiakóóóóów < 3 Quote
Vectra Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Betty na innym wątku , się odgrażała , że ma dużo rysunków :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 U mnie się w tym momencie na kolanach bokser tworzy ;) aczkolwiek nie gwarantuje że pokaże Quote
pina_collie Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='NightQueen']U mnie się w tym momencie na kolanach bokser tworzy ;) aczkolwiek nie gwarantuje że pokaże[/QUOTE] To doskonale że znów bierzesz w rękę ołówek i tworzysz! :) MoccaChoccka ,przepraszamy ,ale to jest temat o rysunkach. Vectra, a jaki to wątek? :D Quote
Bolsbokser Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Vectra']Betty na innym wątku , się odgrażała , że ma dużo rysunków :diabloti:[/QUOTE] Betty ma swoje rysunki na foto blogu Tosci, tak jak i ja na fb Albina. [quote name='NightQueen']U mnie się w tym momencie na kolanach bokser tworzy ;) aczkolwiek nie gwarantuje że pokaże[/QUOTE] Koniecznie pokazuj, obowiązkowo i bez gadania. Powiedziałaś A, to musisz powiedzieć B. Quote
NightQueen Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Bolsbokser'] Koniecznie pokazuj, obowiązkowo i bez gadania. Powiedziałaś A, to musisz powiedzieć B.[/QUOTE] wypadałoby przejść od razu do C, bo nie fajnie wyszedł W sumie nie skończony ale nie podoba mi się [IMG]http://img824.imageshack.us/img824/7550/64127919.jpg[/IMG] Quote
Bolsbokser Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='NightQueen']wypadałoby przejść od razu do C, bo nie fajnie wyszedł W sumie nie skończony ale nie podoba mi się [URL]http://img824.imageshack.us/img824/7550/64127919.jpg[/URL][/QUOTE] A mnie on bardzo się podoba. Na kolorowym papierze rysujesz ? Czy tam zdjęcie wyszło ? To czekam na efekt końcowy :) Ja też rysuję boksera, znowu z gównianego zdjęcia z komórki. Porażka. Ale u mnie jeszcze nic nie widać. Quote
Asia&Kleo Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [B]NightQueen[/B], wg mnie wyłania się świetny boksio:loveu: Jedynie, co możesz poprawić, to "zmarszczki" na czole:lol: Może bardziej je wycieniować? Ogółem czekam na efekt końcowy ;) Ja jestem w trakcie rysowania człowieka;jeśli w ogóle wyjdzie:roll:, to wstawię fotę na wątek. Na razie tylko szkic, ale czuję, że będę miała problemy z cieniowaniem kremowego garnituru :/ Quote
NightQueen Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Bolsbokser']A mnie on bardzo się podoba. Na kolorowym papierze rysujesz ? Czy tam zdjęcie wyszło ? To czekam na efekt końcowy :) Ja też rysuję boksera, znowu z gównianego zdjęcia z komórki. Porażka. Ale u mnie jeszcze nic nie widać.[/QUOTE] nie, papier jest biały, ale zdjęcie kijowe Mi się nie podoba jakoś, ogromnie mnie uszy denerwują, zwłaszcza lewe [quote name='Asia&Luna'][B]NightQueen[/B], wg mnie wyłania się świetny boksio:loveu: Jedynie, co możesz poprawić, to "zmarszczki" na czole:lol: Może bardziej je wycieniować? Ogółem czekam na efekt końcowy ;) [/QUOTE] nie wiem czy się do końca wyłoni, bo ja lubię nie kończyć rysunków ;) zmarszczki jak teraz tak patrzę to całkiem inaczej na żywo wyglądają, zdjęcie zniekształca cienie Quote
Bolsbokser Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='NightQueen']nie, papier jest biały, ale zdjęcie kijowe Mi się nie podoba jakoś, ogromnie mnie uszy denerwują, zwłaszcza lewe [/QUOTE] Nasze lewe ucho ? Ja mam podobny problem, rysuję zawinięte ucho Quote
NightQueen Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Bolsbokser']Nasze lewe ucho ? Ja mam podobny problem, rysuję zawinięte ucho[/QUOTE] tak lewe Ja w ogóle środka ucha rysować nie potrafię, nie wiem jak włos na rysować i w ogóle tragedia Quote
Bolsbokser Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='NightQueen']tak lewe Ja w ogóle środka ucha rysować nie potrafię, nie wiem jak włos na rysować i w ogóle tragedia[/QUOTE] No to mamy taki sam problem. Ale ... świat do odważnych należy. Jak teraz nie wyjdzie, to następnym razem będzie lepiej. Quote
betty_labrador Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='Bolsbokser']Betty ma swoje rysunki na foto blogu Tosci, tak jak i ja na fb Albina. Koniecznie pokazuj, obowiązkowo i bez gadania. Powiedziałaś A, to musisz powiedzieć B.[/QUOTE] wiecej mam na swojej stronie :eviltong: small super ten boksio :loveu: dawaj dalej :) Quote
Bolsbokser Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='betty_labrador']wiecej mam na swojej stronie :eviltong: small super ten boksio :loveu: dawaj dalej :)[/QUOTE] Właśnie, Betty, doszedł kalendarz ? Wysłany był pocztą jakiś czas temu. Quote
betty_labrador Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='Bolsbokser']Właśnie, Betty, doszedł kalendarz ? Wysłany był pocztą jakiś czas temu.[/QUOTE] ojej no tak-zapomnialam napisac ze oczywiscie doszedł! wielkie dzięki :) :loveu: Quote
Recommended Posts