Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Morelkaa napisał(a):

Aga-koń bomba, ale coś nie pasuje mi z przednia lewą noga u kopyta. chyba za bardzo wygieta w bok

Niee, mi się wydaje, że wszystko z nogą okej. ;) Bardziej zadek wydaje mi się zbyt malutki, ale jeszcze nie skończony to nic nie mówię. ;)

Posted

[quote name='Vitka']Niee, mi się wydaje, że wszystko z nogą okej. ;) Bardziej zadek wydaje mi się zbyt malutki, ale jeszcze nie skończony to nic nie mówię. ;)[/QUOTE]
A może? Nie znam sie jeszcze tak dobrze na anatomii kónia[:evil_lol:] więc moge źle mówić ;) Przepraszam :p
westie-justa-podkreśl bardziej podłoże[trawa to chyba, nie?] bo widać, tak, jakby wilk zawisł w powietrzu :-) Na czym to robisz?

Posted

[quote name='Bolsbokser']Asia, bardzo podobają mi się światła - jak się robi takie fajne poświaty ?
Przyczepiłabym się jedynie do tabl. rejestracyjnej - bardziej dokładnie bym narysowała cyferki, wręcz wykaligrafowała.

Nie widziałam zdjęcia, ale wg mnie powinno być widać przednie górn lusterko przez szybę i kawałek kierownicy, choć odrobinkę, bo teraz sprawia na mnie wrażenie bezpłciowego, ani to z prawej , ani z lewej kierownica.
Sory, że dopiero teraz odpisuję ;)
światła w bardzo prosty sposób takie zrobić- wytarłam gumką :)
Dzięki, cyfry rzeczywiście takie "sztuczne" się wydają, poprawię to. A kierownica już zrobiona :)
borysova, bardzo ładny spanielek :)
Aga, koń jest cudowny :) Po prostu jak żywy!
Westie-justa, nie wiem jak Ty robisz te wilki, ale wychodzą Ci świetnie

Posted

Naprawdę :o? to bardzo bardzo mi miło!:loveu:
No... robie... rysuje po prostu później kolor troche cieni ale wciąż pracuje na nimi, bo doskonałe nie są ;< Ale miło że sie podobajuą, nie widziałam że są ok:)? Dostałam jeszcze wiekszej motywacji i weny:D! dziękuję!

Posted

Dzięki wielkie :) Rzeczywiście, mam problem z tym kontrastem, i tak próbowałam przyciskać mocno ołówek do kartki a dalej jest zbyt blado...
westie_justa - mnie też bardzo podoba się Twój wilczek, dla mnie grafika komputerowa to czarna magia, chociaż bardzo chciałabym się jej nauczyć :)
Aga3006 - fajnie się zapowiada, czekam na końcowy efekt ;)
P.S. Mopsik :P

Posted

Vitka, masz rację, zadek za mały, już jak szkic robiłam to to zauważyłam, ale stwierdziłam, że potem poprawię:eviltong:

borysova super mopsik, zaznaczyłabym jeszcze nieco podłoże, żeby nie lewitował w przestrzeni:lol:

westie-justa tez sądzę, że za chudy

Ciekawe czy się w końcu zmobilizuję, żeby włożyć baterie to aparatu
Takiego psiaka zaczęłam

A tu konisko rysowane myszką:lol:
http://sketch.odopod.com/sketches/454048/

Posted

Dzięki ; )
Domiśka - fajny yorczek, tylko może spróbuj trochę popracować nad sierścią bo mało ją widać ;)
Asia&Luna - rysuję różnymi, takimi grubymi też, ale chyba nie potrafię wykorzystać ich możliwości ;)
westie_justa - ja tam nie wiem czy jest za chudy, mi się jakiś długi wydaje, ale może wilki takie są, nie wiem :) kończ kończ :P
Aga3006 - racja nie zauważyłam że wisi w powietrzu ;D a Twoja psinka jak na razie śliczna ;D

Posted

1 cz. była jeszcze za czasów starej dogo, dlatego link nie działa. Teraz już się raczej tego nie znajdzie, chyba, że komuś chciałoby się cały offtop przerzucać.

Posted

Mi też się podoba wilczek, fajna sierść ;D
Co tu się ostatnio taki mały ruch zrobił? :(
Jak wrócę do domu, bo jestem w szkole na informatyce, to dodam goldenka ;P Chyba dzisiaj zdąże go skończyć :)

EDIT:
Jak mówiłam, skończyłam Goldusia.

I jeszcze Rihanna