Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tilia napisał(a):
ja ładnie proszę- niech mi ktoś powie tak w skrócie co jest o deerhoundach????

Ja w kiosku kupiłam parę dni temu nr 1/07.
O deerhoundach są dwie strony + jedno zdjęcie w temacie Portret rasy. P. Małgorzata Caprari opisała historię rasy + omówiła wzorzec.
Pzdr

• 1 month later...
Posted

;) ja przezyłam szok jak zobaczyłam zafoliowanego psa, ale numer ( a własciwie numery) fajne, szczególnie podoba mi się artykuł o przygotowaniach do wystawy poznaniowej :loveu:

Posted

My już zakupiliśmy nowy numer, oto okładka:

W gazecie znalesc można portret rasy seter irlandzki czerwono-biały, kalorie w żywieniu psa, bardzo ciekawy artykuł na temat dogoterapii i Jayne Wilson-Stringer. Wyżły w Polsce, zmiany we wzorcach grupy 9 FCI, Paris Dog Show 2007, Wystawy psów na 2007r, Krajowa Wystawa Szpiców sekcji 5, grupy V FCI, III Zimowa Walentynkowa Wystawa Psów w Bydgoszczy, Agility.
Bardzo ciekawy numer. Dodali także wydanie specjalne o Wystawie Światowej w Poznaniu. :)

Posted

Ta myślisz pewnie o portrecie rasy...
Powiedzialałam ciekawy numer bo m.in bardzo spodobał mi sie artykuł o Jayne Wilson-Stringer a także "wyżły w Polsce" - przede wszystkim dlatego.

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
u mnie też :/

Rowniez...
W sumie tak sie zastanawiam czy warto bylo zamawiac prenumerate... Juz zaczelo sie u mnie zle od pierwszego numeru - przyslali mi na inny adres niz prosilam chociaz zaznaczalam 2 razy, ze chce miec na inny niz zameldowanie... :placz:

Posted

Ja dzisiaj dostałam gazete, tym razem nie było żadnych błędów. :)

Shangri, ja nie pamiętam ile czekałam, ale wiem, ze byłam miło zaskoczona, ze tak szybko przyszedł pierwszy numer.

• 2 weeks later...
Posted

Sonix napisał(a):
Opłaca sie prenumerować psa?? Tzn czy są ciekawe artykuły i przyzwoita ilosc stron :)

Za taka cene pewno ze sie oplaca nawet na makulature :evil_lol: