Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

[LEFT]Czy ma ktoś z Was ostatni nr PSA .Jest w nim ponoc artykul o badaniach słuchu naszych pupili.Potrzebuje stamtąd nazwę kliniki wet., która przeprowadza te testy - podobno we Wrocławiu.
[/LEFT]

Posted

Kika napisał(a):
Czy ma ktoś z Was ostatni nr PSA .Jest w nim ponoc artykul o badaniach słuchu naszych pupili.Potrzebuje stamtąd nazwę kliniki wet., która przeprowadza te testy - podobno we Wrocławiu.

Ja mam namiary na tę klinikę. Mogę zdobyć też informację nt. tego, jak te badania są wykonywane. Wysłać mailem?

Posted

nice_girl napisał(a):
Ja mam namiary na tę klinikę. Mogę zdobyć też informację nt. tego, jak te badania są wykonywane. Wysłać mailem?

Tak!!!! Wyślij mi!!!!

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

A ja na początku miesiąca zaprenumerowałam :) I mam pytanko: jak już pisałam, zaprenumerowałam na początku stycznia. Dostanę dopiero nr 2 czy 1 też mi wyślą?

Posted

Psiara&Nusia napisał(a):
A ja na początku miesiąca zaprenumerowałam :) I mam pytanko: jak już pisałam, zaprenumerowałam na początku stycznia. Dostanę dopiero nr 2 czy 1 też mi wyślą?

dostaniesz od 1 nr bo jeszcze nr 6 nie ma :evil_lol:
radze podeslac im meilem dood wplaty to szybciej cie wniosa na list prenmeratorow

Posted

Elitesse napisał(a):
ja dzis dostalam :multi:
oczywiscie jest sprawozdanie ze swiatowki a tak pozatym to nic interesujacego :evil_lol:

A ten piesek na okładce, to powinien mieć listek figowy doczepiony, bo całe przyrodzenie pokazał światu :shiny:

Posted

AiMiN napisał(a):
A ten piesek na okładce, to powinien mieć listek figowy doczepiony, bo całe przyrodzenie pokazał światu :shiny:

buahahah tez na to zwrocilam uwage :evil_lol: