Kika Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [LEFT]Czy ma ktoś z Was ostatni nr PSA .Jest w nim ponoc artykul o badaniach słuchu naszych pupili.Potrzebuje stamtąd nazwę kliniki wet., która przeprowadza te testy - podobno we Wrocławiu. [/LEFT] Quote
nice_girl Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Kika napisał(a):Czy ma ktoś z Was ostatni nr PSA .Jest w nim ponoc artykul o badaniach słuchu naszych pupili.Potrzebuje stamtąd nazwę kliniki wet., która przeprowadza te testy - podobno we Wrocławiu. Ja mam namiary na tę klinikę. Mogę zdobyć też informację nt. tego, jak te badania są wykonywane. Wysłać mailem? Quote
Kika Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 nice_girl napisał(a):Ja mam namiary na tę klinikę. Mogę zdobyć też informację nt. tego, jak te badania są wykonywane. Wysłać mailem? Tak!!!! Wyślij mi!!!! Quote
JustynaJK Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 ma być nadzwyczajny nr PSA na Światówkę wydany Quote
gabryska Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 OOO :lol: a od kiedy ma byc w kioskach? Quote
Elitesse Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 dostalam dzis nowy - 5 numer psa :multi: Quote
Agnieszka K. Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Elitesse napisał(a):dostalam dzis nowy - 5 numer psa :multi: Ja dostałam juz w piątek.:cool3: Quote
gabryska Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Oj jak wam fajnie :cool3: a z reguły wcześniej przychodzi prenumerata czy wczesniej pojawia sie w sklepach? Co ciekawego jest w nomym numerze? Quote
gabryska Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Ci ktorzy kupuja w sklepach ( nie w prenumeracie) tez juz maja 5 numer? Bo ja ciagle nie moge znalesc..:[ Quote
JustynaJK Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 kupiłam już tydzień temu ale w oddziale związku Quote
filonek_bezogonek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 u mnie zawsze z poslizgiem przychodzi. ale warto poczekac :) pozdrawiam Quote
IraKa Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jeszcze nie. Też czekam z niecierpliwością. W między czasie dostałam wydanie specjalne o rasach polskich. Quote
Elitesse Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 hmm i trzeba by prenmerate na nowy rok oplacic :razz: Quote
Arlene Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A ja na początku miesiąca zaprenumerowałam :) I mam pytanko: jak już pisałam, zaprenumerowałam na początku stycznia. Dostanę dopiero nr 2 czy 1 też mi wyślą? Quote
Elitesse Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Psiara&Nusia napisał(a):A ja na początku miesiąca zaprenumerowałam :) I mam pytanko: jak już pisałam, zaprenumerowałam na początku stycznia. Dostanę dopiero nr 2 czy 1 też mi wyślą? dostaniesz od 1 nr bo jeszcze nr 6 nie ma :evil_lol: radze podeslac im meilem dood wplaty to szybciej cie wniosa na list prenmeratorow Quote
JustynaJK Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ponoć nr 6 już przed świętami poszedł do druku Quote
Elitesse Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ja dzis dostalam :multi: oczywiscie jest sprawozdanie ze swiatowki a tak pozatym to nic interesujacego :evil_lol: Quote
JustynaJK Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 jeszcze nie kupiłam myślałam,że może będzie cały o światówce Quote
AiMiN Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Elitesse napisał(a):ja dzis dostalam :multi: oczywiscie jest sprawozdanie ze swiatowki a tak pozatym to nic interesujacego :evil_lol: A ten piesek na okładce, to powinien mieć listek figowy doczepiony, bo całe przyrodzenie pokazał światu :shiny: Quote
Elitesse Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 AiMiN napisał(a):A ten piesek na okładce, to powinien mieć listek figowy doczepiony, bo całe przyrodzenie pokazał światu :shiny: buahahah tez na to zwrocilam uwage :evil_lol: Quote
Recommended Posts