Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

lothar77 napisał(a):
hej, dostał ktos jeszcze Psa? Kurde juz od miesiaca w empiku nie wiem czy kupować czy dojdzie wreszcie.

Ja dostałam tak jakoś w ostatnim tygodniu marca.
Pzdr

• 8 months later...
Posted

Z każdym rokiem czasopismo zkwp "PIES" cieszyło się coraz mniejszym powodzeniem. Biorąc pod uwagę żenująco niski poziom merytoryczny i edytorski, właściwie trudno się dziwić, że niewiele osób to kupowało. Stanowczo nie godząc się z taką opieszałością, dwa lata temu, zarząd wpadł na iście diabelski pomysł, przerobił "PSA" na kwartalnik, podniósł obowiązkową składkę o dychę i na siłę wcisnął go każdemu z członków. Nie ma wyboru. Mają płacić i czytać oficjalny organ.

I wydawałoby się, że gorzej być już nie może, a jednak w aktualnym Świąteczno Noworocznym numerze 4/2010 r. "PSA", redakcja czasopisma, swoisty "teatrzyk geriatrzyk", wypięła się na czytelników jeszcze bardziej, bo na okładce zamieszczono syberiany skąpane w słońcu, na tle soczystej majowej zieleni traw i jałowców. Zero zimy. Totalny olew.
Co w tej sytuacji mogą zrobić zniewoleni czytelnicy? Mogą pocałować członków redakcyjnej trupy teatralnej http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=pie_red tam, gdzie redakcyjna trupa ich ma.
Brawo dla trupy. :p

Posted

Czy "Pies" jest jeszcze w ogóle rozsyłany, bo ja do domu dostałam tylko numer 1/2010?

Posted

Syllepsis napisał(a):
Rozsyłają. Należy Ci się po zapłaceniu składki. Musisz pogonić leni. Niech ruszą tyłki.

A nie jest czasem tak, że to odział macierzysty rozsyła to czasopismo, czy bezpośrednio Warszawa?

• 7 months later...
Posted

Mam małe pytanie, czy wyszedł już może PIES nr 3 (343)/2011 ? Szukam po Empikach i nie mogę znaleźć, chcę się upewnić, czy przegapiłam i wszystkie egzemplarze zostały już wykupione, czy po prostu jeszcze nie trafił do sprzedaży.

Posted

[quote name='estrela']Mam małe pytanie, czy wyszedł już może PIES nr 3 (343)/2011 ? Szukam po Empikach i nie mogę znaleźć, chcę się upewnić, czy przegapiłam i wszystkie egzemplarze zostały już wykupione, czy po prostu jeszcze nie trafił do sprzedaży.[/QUOTE]
Niestety przegapiłaś. To jest nr 3 a obecnie jest 8/2011

Posted

estrela napisał(a):
Mam małe pytanie, czy wyszedł już może PIES nr 3 (343)/2011 ? Szukam po Empikach i nie mogę znaleźć, chcę się upewnić, czy przegapiłam i wszystkie egzemplarze zostały już wykupione, czy po prostu jeszcze nie trafił do sprzedaży.

Ja jeszcze nie dostałam nr 3 - a dostaję go regularnie z ZKwP.

Puszek napisał(a):
Niestety przegapiłaś. To jest nr 3 a obecnie jest 8/2011

Przecież "PIES" jest kwartalnikiem to skąd się wziął ten nr 8/2011???

Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Ja jeszcze nie dostałam nr 3 - a dostaję go regularnie z ZKwP.

Dzięki za odpowiedź.
Puszek, chyba masz na myśli Przyjaciel Pies lub Mój pies. Ja pytałam właśnie o kwartalnik wydawany przez związek kynologiczny.

• 3 weeks later...
Posted

Ja dostaję każdy numer, ale często ze sporym opóźnieniem (często miesiąc wcześniej sobie po prostu kupuję, jako że nie jest to b. droga gazeta...):). Myślę, że dużo zależy od oddziału i jego sprawnej obsługi...:roll:

edit: Po wczorajszym napisaniu postu przejrzałam moje gazetki... I ze zdziwieniem zauważyłam, że w tym roku nie dostałam nr 2-go...:roll: Mam nadzieję, że jeszcze będzie w oddziale...

• 2 months later...
Posted

Czy ktoś już dostał numer 4/2011, bo do mnie jeszcze nie dotarł.

Posted

Ja musiałam się upomnieć i dopiero wtedy mi przysłali wszystkie trzy tegoroczne numery w jednej przesyłce.