Cockermaniaczka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Tam na ostatniej stronie chyba jest podane?Gdzies mi sie to rzucilo w oczy jak przegladalam gazete:eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Kochaniutka jest ale na pierwszej :evil_lol: Tak przegladalam od tylu i szukam, szukam szukam... nie ma patrze na pierwsza- jak byk pisze :eviltong::evil_lol: Quote
grrrond Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ej! przez was czuje się jak idiotka, bo czytam "psie życie na gorąco" czyli MP i PP :mad::eviltong: e tam no jednak nie sądze żeby były zaraz laickie... np dzięki tym gazetom dowiedziałam się o canicrossach kiedyś i innych możliwościach fajnego sportowienia psa :cool1: poza tym fajnie jest też sobie poczytać reportaże :p do PSA dodano kiedyś ten numer specjalny o Poznaniu, on był świetny, muszę go odkopać :loveu: a w ogóle to się muszę pochwalić, że w przedostatnim psie w temacie o hodowli bismarckquelle jest moj piesek jako szczeniaczek obok suczki Fresh :loveu: zauważyłam to całkiem przypadkiem, bo weszłam do empiku kupić PSA, ale odruchowo musiałam przejrzeć i patrzę, że o foksach a tu proszę ;) Quote
grrrond Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 a jeszcze o prenumeracie, pamiętam dużo osób narzekało, że bardzo wolno przychodzą... może jednak lepiej w kiosku? Quote
JustynaJK Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 z prenumeraty zrezygnowałam kilka lat temu-przychodziła póżniej niż do kiosku gazetka,ale może ktoś się wypowie co aktualnie ma prenumeratę? Quote
Coffee&Nera Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 JustynaJK napisał(a):z prenumeraty zrezygnowałam kilka lat temu-przychodziła póżniej niż do kiosku gazetka,ale może ktoś się wypowie co aktualnie ma prenumeratę? Az tak zle? Cos mi sie tez o uszy obilo ale myslalam ze to ze wzgledu na dostawe.... :roll: Quote
katik Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 do mnie gazeta dochodzi szybko, w tym samym czasie co w kioskach, ew. 2-3 dni później. Quote
JustynaJK Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 dlatego mówię,że może się coś zmieniło obecnie kupuję w kiosku i nr 5 mam już od tygodnia!!!! Quote
Elitesse Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ja nr 5 prenumerata dostalam z tydzien temu :roll: do mnie ' od zawsze' gazet przychodzila szybciej niz do kioskow lub w tym samym czasie a zawsze duzo szybciej niz do mojego oddzialu Zk gdzie psa tez mozna kupic Quote
lothar77 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Mam prośbę do kogoś kto zbiera Psa. Jeśli to możliwe to chciałbym się dowiedzieć w których nr. były opisywane sznaucery (bez znaczenia wielkość)? A może ktoś ma do sprzedania archiwalne nr z ww rasą? Quote
lothar77 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Kupie całe roczniki Psa, jesli ktos ma to proszę o kontakt na PW Quote
shangri_la Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 do mnie wczoraj przyszla prenumerata :cool3: pozdrawiam Quote
Coffee&Nera Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ja jutro kupuje i od przyszlego roku prenumerata :multi: Quote
joanika Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Nera- napisał(a):Ja jutro kupuje i od przyszlego roku prenumerata :multi: zrobie dokładnie to samo co Ty :lol: Quote
Coffee&Nera Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 joanika napisał(a):zrobie dokładnie to samo co Ty :lol: 15zł za caly rok za tak świetna gazete to niewielki wydatek a gazeta cudowna :multi::multi::multi: Quote
joanika Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 moge sobie tylko pomarzyć o nowym numerze PSA, dziś jeszcze u mnie w kioskach nie ma nowego nr :shake: A czekam na dalszy ciąg artykułu o Tazy :placz: Quote
Coffee&Nera Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 joanika napisał(a):moge sobie tylko pomarzyć o nowym numerze PSA, dziś jeszcze u mnie w kioskach nie ma nowego nr :shake: A czekam na dalszy ciąg artykułu o Tazy :placz: U mnie w każdym kiosku leży tego tone :roll: Nikt tego niekupuje praktycznie Quote
joanika Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Nera- napisał(a):U mnie w każdym kiosku leży tego tone :roll: Nikt tego niekupuje praktycznie Nie denerwuj mnie ;) :lol: U mnie jest ale... stary numer :placz: Quote
Pieseczkowo Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 A może ktos wie w jakim był pies rasy West Highland White Terrier?A co ciekawego jest w tym numerze?:lol: Quote
AngelikaXD Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 A u mnie w ogóle nie można kupić :shake: Może bym zaprenumerowała. 15 zł za rok :crazyeye:A można wiedzieć czy do prenumeraty są jakieś prezenty :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 AngelikaXD napisał(a):A u mnie w ogóle nie można kupić :shake: Może bym zaprenumerowała. 15 zł za rok :crazyeye:A można wiedzieć czy do prenumeraty są jakieś prezenty :cool3: To nie idiotyczna kolorwa gazetka gdzie dostajesz coś za prenumerate- jak ktos sie tym interesuje to i bez prezencikow zamawia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Edit: Czasopismo to teraz bedzie sie wydawalo co 3 miesiace :roll: I tak zamowie bo go uwielbiam ale troche szkoda :roll::roll::roll: Quote
AngelikaXD Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ja go nigdy nie widziałam nawet :roll: Ale wszystko co o psach to mnie interesuje :lol: Quote
Coffee&Nera Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 AngelikaXD napisał(a):Ja go nigdy nie widziałam nawet :roll: Ale wszystko co o psach to mnie interesuje :lol: To jest miesiecznik kynologiczny gdzie pisze kynologicznym językiem, opisy ras nieistniejacych, choroby itp. Niewyglądasz mi na osobe dosc obeznana w tematach podstawowych o psach po wypowiedzi z prezencikiem wiec niewiem czy polecac czy odradzac taki miesiecznik bo trudnie jest napisany ;) przynajmniej dla osoby ktora sie w to niebawi ;) Quote
AngelikaXD Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Psami sie interesuje już sporo czasu a o prezent pytałam tak z ciekawości. Zawsze można na jakiś liczyć ;) Ja bardziej zainteresowana jestem tematami typu wychowanie itd. ale zawsze można poczytać i się dokształcać też w temacie ras ;) Quote
Recommended Posts