Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ej! przez was czuje się jak idiotka, bo czytam "psie życie na gorąco" czyli MP i PP :mad::eviltong: e tam no jednak nie sądze żeby były zaraz laickie... np dzięki tym gazetom dowiedziałam się o canicrossach kiedyś i innych możliwościach fajnego sportowienia psa :cool1: poza tym fajnie jest też sobie poczytać reportaże :p do PSA dodano kiedyś ten numer specjalny o Poznaniu, on był świetny, muszę go odkopać :loveu:

a w ogóle to się muszę pochwalić, że w przedostatnim psie w temacie o hodowli bismarckquelle jest moj piesek jako szczeniaczek obok suczki Fresh :loveu: zauważyłam to całkiem przypadkiem, bo weszłam do empiku kupić PSA, ale odruchowo musiałam przejrzeć i patrzę, że o foksach a tu proszę ;)

Posted

JustynaJK napisał(a):
z prenumeraty zrezygnowałam kilka lat temu-przychodziła póżniej niż do kiosku gazetka,ale może ktoś się wypowie co aktualnie ma prenumeratę?

Az tak zle? Cos mi sie tez o uszy obilo ale myslalam ze to ze wzgledu na dostawe.... :roll:

Posted

ja nr 5 prenumerata dostalam z tydzien temu :roll:

do mnie ' od zawsze' gazet przychodzila szybciej niz do kioskow lub w tym samym czasie a zawsze duzo szybciej niz do mojego oddzialu Zk gdzie psa tez mozna kupic

• 4 weeks later...
Posted

Mam prośbę do kogoś kto zbiera Psa. Jeśli to możliwe to chciałbym się dowiedzieć w których nr. były opisywane sznaucery (bez znaczenia wielkość)?
A może ktoś ma do sprzedania archiwalne nr z ww rasą?

• 4 weeks later...
Posted

joanika napisał(a):
moge sobie tylko pomarzyć o nowym numerze PSA, dziś jeszcze u mnie w kioskach nie ma nowego nr :shake: A czekam na dalszy ciąg artykułu o Tazy :placz:

U mnie w każdym kiosku leży tego tone :roll: Nikt tego niekupuje praktycznie

Posted

AngelikaXD napisał(a):
A u mnie w ogóle nie można kupić :shake: Może bym zaprenumerowała. 15 zł za rok :crazyeye:A można wiedzieć czy do prenumeraty są jakieś prezenty :cool3:

To nie idiotyczna kolorwa gazetka gdzie dostajesz coś za prenumerate- jak ktos sie tym interesuje to i bez prezencikow zamawia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Edit: Czasopismo to teraz bedzie sie wydawalo co 3 miesiace :roll: I tak zamowie bo go uwielbiam ale troche szkoda :roll::roll::roll:

Posted

AngelikaXD napisał(a):
Ja go nigdy nie widziałam nawet :roll: Ale wszystko co o psach to mnie interesuje :lol:

To jest miesiecznik kynologiczny gdzie pisze kynologicznym językiem, opisy ras nieistniejacych, choroby itp.

Niewyglądasz mi na osobe dosc obeznana w tematach podstawowych o psach po wypowiedzi z prezencikiem wiec niewiem czy polecac czy odradzac taki miesiecznik bo trudnie jest napisany ;) przynajmniej dla osoby ktora sie w to niebawi ;)

Posted

Psami sie interesuje już sporo czasu a o prezent pytałam tak z ciekawości. Zawsze można na jakiś liczyć ;) Ja bardziej zainteresowana jestem tematami typu wychowanie itd. ale zawsze można poczytać i się dokształcać też w temacie ras ;)