Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Arwena nic już dzisiaj nie zje .. Takie są te babcie no :angryy:
Dała małej "kurczaka" i się męczyła dzisiaj bo wymiotowała cały czas ..
A babcia "tylko kurczaka dała" :shake:

Ale sushi dobre było :) . Ba mojej roboty to dobre :diabloti:

Posted

Martyna mam to samo z dokarmianiem Jazz'a przez babcie, dlatego nie za często do niej chodzi.. i ja jej tłumaczyłam i mama, ale ona wie lepiej bo ona tylko "ciuczek" mu dała, a we mnie się gotuje w środku :roll:

Posted

Princess_York napisał(a):
Arwena nic już dzisiaj nie zje .. Takie są te babcie no :angryy:
Dała małej "kurczaka" i się męczyła dzisiaj bo wymiotowała cały czas ..
A babcia "tylko kurczaka dała" :shake:

Ale sushi dobre było :) . Ba mojej roboty to dobre :diabloti:

wygłaskaj bidulkę :loveu:od nas,
Martynka to i sushi potrafisz zrobić:crazyeye: no,no

Posted

Cześć :p

Ja właśnie nigdy nie mogłam zrozumieć, dlaczego dziadkowie przeważnie mają takie parcie na karmienie psów :roll: Po diecie jaką zafundował Buckowi mój dziadek musiałam ją odchudzać (na szczęście mi się udało i już wygląda normalnie). A kolejną zmorą jest właścicielka naszego osiedlowego sklepiku, która tak dziewczyny lubi, że zawsze im da po kilka kawałków sera - wielkich jak dla bernardyna :mad: Dziś jej powiedziałam tak pół żartem-pół serio, że jak laski sobie potem doopska os.ają to po nią zadzwonię żeby wyprała :diabloti:

Posted

Dla mojej babci najlepiej jakby York wyglądał jak spasiony labek :diabloti: ...

No cóż , już jest okej i do jutra musi styknąć jej woda ;)

Iwonka ano umiem sushi,tatuś mnie uczył. Uzdolniona dziewczyna jestem :eviltong:

Posted

Cześć laski :multi:
Moja mama też uwielbia dokarmiać moje psy - moim żarciem :evil_lol:
Już przywykłam i kupuję parówki w biedronce żeby miała je czym karmić bo potem ja nie mam co na chleb położyć :eviltong:

Posted

Wiem wiem ! ja już nie wytrzymuje ;P .
Od 2 tygodni na wystawie nie byłam ,a tak mi się dłuży że szok ..
( nie rozumiem tego włosa no .. Cały czas lata w papilotach ,witaminki i codzienne natłuszczanie i co ? . du.pa .. )

Jeny niedługo już święta :multi: . Pierwszy raz bez całej rodzinki ... :shake: . No i 2go moje urodzinki :-D .
A to sushi :) Dziele się
http://www.yamasushigrill.com/images/american-sushi.jpg

Posted

tigrunia napisał(a):
Cześć laski :multi:
Moja mama też uwielbia dokarmiać moje psy - moim żarciem :evil_lol:
Już przywykłam i kupuję parówki w biedronce żeby miała je czym karmić bo potem ja nie mam co na chleb położyć :eviltong:

Hehe . Jak u nas jest babcia to jedzenia masa więc o braki się nie martwie ,bardziej o to jak te kalorie spalać :evil_lol: .

A najlepsze jest jak babcia sie pyta czy coś chce jeść. Ja mówie nie .. A za 5 minut " no bo wiesz jest to i to i tamto .. ,to co zrobić coś ?? " . No masakra jakaś :p

Posted

*kleo* napisał(a):
Cześć :p

Ja właśnie nigdy nie mogłam zrozumieć, dlaczego dziadkowie przeważnie mają takie parcie na karmienie psów :roll: Po diecie jaką zafundował Buckowi mój dziadek musiałam ją odchudzać (na szczęście mi się udało i już wygląda normalnie).

Klaudia - a mogę dziadkowi moją maszkarę podrzucić????

Posted

chrupcia napisał(a):
a jakie ma te włoski teraz Arwi ? dalej takie krótkie jak wcześniej czy coś podrosło ?? może ma mały porost włosa i musisz poczekać dłużej ;)

Włos jest całkiem całkiem ,nie wiem jak z długości bo po papilotach to pozwijane i skręcone są .. A też nie chce na nie patrzeć zbytnio ,żeby potem było widać jakiś efekt .. No zobaczymy co to będzie w kwietniu ;) .

Posted

o kurczę ! to do kwietnia macie przerwe w wystawach ?
na pewno będzie dłuższy włos :kciuki:
a ile włos tak na miesiąc rośnie ?? da się to jakoś określić ? :razz:

Posted

chrupcia napisał(a):
a jakie ma te włoski teraz Arwi ? dalej takie krótkie jak wcześniej czy coś podrosło ?? może ma mały porost włosa i musisz poczekać dłużej ;)

Teraz 12 grudnia ostatnia nasza i do kwietnia będziemy czekać :lol: .

Nie mam pojęcia jak rośnie .. Ale nie za dużo ,bo jakby chociaż 2 cm rosło na miesiąc to by było okej .