tigrunia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Mi zatwierdzili 3 propozycje :mad: Szkoda bo tak bardzo liczyłam na 1 :-( Quote
Princess_York Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 A jaką miałaś 1 ? :) . Nie no ważne że jest nie ? . A Romantic Passion ładnie :-D . Z Adą się zmówiłyście, bo Passion na końcu ;) ? Quote
*Agnieszka* Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Cześć Martyna:)foty superaśne.Ciekawa jestem kiedy ja będę miała swój przydomek??..już wiem 32 grudnia:evil_lol: Quote
Princess_York Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Nie no Aga nie będzie tak źle ;) . Jak coś to 31 lutego :eviltong: . Za niedługi czas ,zobaczysz ! . Quote
*Agnieszka* Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Princess_York napisał(a):Nie no Aga nie będzie tak źle ;) . Jak coś to 31 lutego :eviltong: . Za niedługi czas ,zobaczysz ! . Miałam w planach sunie..ale sama już nie wiem??szkoda że West i Moni to nie Westowa i Monikowa:) Quote
tigrunia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Princess_York napisał(a):A jaką miałaś 1 ? :) . Nie no ważne że jest nie ? . A Romantic Passion ładnie :-D . Z Adą się zmówiłyście, bo Passion na końcu ;) ? Gloria Victis ;) Co znaczy "chwała zwyciężonym" ;) No ale niestety .. nie poszło :-( Ada miała chyba większe problemy z przydomkiem o ile dobrze pamiętam. Po długim oczekiwaniu przyszła jej odmowa no i podała tak na szybko chyba. Ja już miałam przydomek dawno zatwierdzony także nie było to umówione ;) Quote
Princess_York Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Moni to Monika :p ,więc prawie . Nie no ,ale ja to bym się decydowała na 1 suke i 1 psa (a najlepiej na 2 suki) ,jeżeli już ,bo ja to bym rady nie dała z 2 psami i cieczkową suką w mieszkaniu ... Quote
Princess_York Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 tigrunia napisał(a):Gloria Victis ;) Co znaczy "chwała zwyciężonym" ;) No ale niestety .. nie poszło :-( Ada miała chyba większe problemy z przydomkiem o ile dobrze pamiętam. Po długim oczekiwaniu przyszła jej odmowa no i podała tak na szybko chyba. Ja już miałam przydomek dawno zatwierdzony także nie było to umówione ;) Aha , no 1 nazwa fajniutka :loveu: . aa no tak ,bo Ada długo czekała na przydomek . Quote
*Agnieszka* Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Princess_York napisał(a):Moni to Monika :p ,więc prawie . Nie no ,ale ja to bym się decydowała na 1 suke i 1 psa (a najlepiej na 2 suki) ,jeżeli już ,bo ja to bym rady nie dała z 2 psami i cieczkową suką w mieszkaniu ... Westa bym jak to się mówi ciachnęła...jak będę miała sunię to zrobię to na pewno,teraz jeszcze nie potrzeba. Quote
kinnia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Twoja galeria rozkręca się w nocy:p Potem to nadrabiać to masakra:P Strasznie fajny pomysł z Tym Gloria Victis. Wiem,że czasem sa problemu z tymi przydomkami i je odrzucając z niewiadomych przyczyn i potem trzeba nad czymś nowym myśleć:P A fotki super... te oczy z wanny-boskie! Quote
Princess_York Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 agamewa napisał(a):Westa bym jak to się mówi ciachnęła...jak będę miała sunię to zrobię to na pewno,teraz jeszcze nie potrzeba. No to by było najlepsze wyjście ;) kinnia napisał(a):Twoja galeria rozkręca się w nocy:p Potem to nadrabiać to masakra:P Strasznie fajny pomysł z Tym Gloria Victis. Wiem,że czasem sa problemu z tymi przydomkami i je odrzucając z niewiadomych przyczyn i potem trzeba nad czymś nowym myśleć:P A fotki super... te oczy z wanny-boskie! Jak to sie mówi ,mamy nocne życie ;) . No katastrofa to jest .. Jak mi nie przyjmą od razu to ciekawe jak ja wymyśle nowe nazwy :o Quote
tigrunia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 kinnia napisał(a):Strasznie fajny pomysł z Tym Gloria Victis. Wiem,że czasem sa problemu z tymi przydomkami i je odrzucając z niewiadomych przyczyn i potem trzeba nad czymś nowym myśleć Jak składałam wniosek to jeszcze nic podobnego nie było ale w międzyczasie jak czekałam na odpowiedź pojawiło się w spisie "Gloria Victoris" no i masz.. :mad: Quote
*kleo* Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Princess_York napisał(a):Nie no ,ale ja to bym się decydowała na 1 suke i 1 psa (a najlepiej na 2 suki) ,jeżeli już ,bo ja to bym rady nie dała z 2 psami i cieczkową suką w mieszkaniu ... A ja już się skutecznie wyleczyłam z psa jakiegokolwiek, przynajmniej póki nie mieszkam w domku ;) Z przydomkiem to moja znajoma miała ciepło, szczeniaki już były na wylocie, a jeszcze zatwierdzonego nie miała. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, ale nerwy były... Quote
Mawe Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Witam wieczorkiem :) Jak my składaliśmy wniosek to na przydomek czekaliśmy dość długo. Nie przeszła nasza pierwsza nazwa :( i zostało "ze Starego Osiedla" - chyba ta nazwa najmniej mi się podobała, ale cóż jest i już przywykłam. Zgłosiłam od razu owczarki i yorki. :) Quote
chrupcia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 uhuhu, ale tutaj nagadane.... :-o ale nadrobiłam :cool3: http://images45.fotosik.pl/390/eeb0804bb47584aemed.jpg "co Ty tam mówisz??" :p Arwi chyba kąpieli nie lubi :evil_lol: Quote
Princess_York Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 chrupcia napisał(a):uhuhu, ale tutaj nagadane.... :-o ale nadrobiłam :cool3: http://images45.fotosik.pl/390/eeb0804bb47584aemed.jpg "co Ty tam mówisz??" :p Arwi chyba kąpieli nie lubi :evil_lol: Raczej nie :p Mawe napisał(a):Witam wieczorkiem :) Jak my składaliśmy wniosek to na przydomek czekaliśmy dość długo. Nie przeszła nasza pierwsza nazwa :( i zostało "ze Starego Osiedla" - chyba ta nazwa najmniej mi się podobała, ale cóż jest i już przywykłam. Zgłosiłam od razu owczarki i yorki. :) Ciężko jest z tymi przydomkami ... ehh .. *kleo* napisał(a):A ja już się skutecznie wyleczyłam z psa jakiegokolwiek, przynajmniej póki nie mieszkam w domku ;) Z przydomkiem to moja znajoma miała ciepło, szczeniaki już były na wylocie, a jeszcze zatwierdzonego nie miała. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, ale nerwy były... O to ja takich sytuacji nie lubie ! Nerwy nerwy i jeszcze raz nerwy :diabloti::shake: Quote
Karolina. Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 tigrunia napisał(a):Gloria Victis ;) Co znaczy "chwała zwyciężonym" ;) Fajnie :loveu: agamewa napisał(a):Westa bym jak to się mówi ciachnęła...jak będę miała sunię to zrobię to na pewno,teraz jeszcze nie potrzeba. No, to chyba by było w takiej sytuacji najlepsze wyjście. Ja też już powoli się przymierzam do ciachnięcia Lakiego, ale pewnie najwcześniej w przyszłym roku na feriach/wakacjach zrobimy badania i jeśli wszystko będzie ok to.... ;) *kleo* napisał(a): Z przydomkiem to moja znajoma miała ciepło, szczeniaki już były na wylocie, a jeszcze zatwierdzonego nie miała. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, ale nerwy były... Gdzieś czytałam, ale znowu nie pamiętam źródła, że w takiej sytuacji można jakoś 'załatwić' z ZK, że dopóki przydomek nie zostanie zatwierdzony, to nie wydadzą metryczek ;) Dopiero zostaną wydane jak przydomek zostanie zarejestrowany. Cześć Martyna :multi: http://images45.fotosik.pl/390/eeb0804bb47584aemed.jpg Scurek :loveu: :evil_lol: Quote
Princess_York Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Hejka ;) Dzisiaj byłam w Związku Kynologicznym ,tyle że 15 minut przed zamknięciem ... Mojej mamie sie baardzo śpieszyło do tego związku :evil_lol: ,Pani nam powiedziala że przydomki mam wysłać na emaila ,no i tak oto przed chwilą wysłałam list z 5ma propozycjami :multi: 1. Rosa Aurum 2.Thunderstuck 3. Procanella 4. Protiso 5. from Protiso Mam nadzieje że 1 lub 2 się uda :loveu: . A Arwene idę wbić do księgi jutro . Quote
Paaula Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 trzeci przydomek bardzo ładny i pierwszy ;) Quote
karkakarka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ale nagadana :crazyeye: http://images47.fotosik.pl/389/1989650074450c17.jpg jak krasnal :D Marzka nie wiedziałam, że masz przydomek :) Martyna - mnie się pierwszy podoba :D Quote
Recommended Posts