Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Princess_York napisał(a):
Nie no Aga nie będzie tak źle ;) . Jak coś to 31 lutego :eviltong: .

Za niedługi czas ,zobaczysz ! .

Miałam w planach sunie..ale sama już nie wiem??szkoda że West i Moni to nie Westowa i Monikowa:)

Posted

A jaką miałaś 1 ? :) . Nie no ważne że jest nie ? . A Romantic Passion ładnie :-D .
Z Adą się zmówiłyście, bo Passion na końcu ;) ?

Gloria Victis ;) Co znaczy "chwała zwyciężonym" ;) No ale niestety .. nie poszło :-(
Ada miała chyba większe problemy z przydomkiem o ile dobrze pamiętam. Po długim oczekiwaniu przyszła jej odmowa no i podała tak na szybko chyba. Ja już miałam przydomek dawno zatwierdzony także nie było to umówione ;)

Posted

tigrunia napisał(a):
Gloria Victis ;) Co znaczy "chwała zwyciężonym" ;) No ale niestety .. nie poszło :-(
Ada miała chyba większe problemy z przydomkiem o ile dobrze pamiętam. Po długim oczekiwaniu przyszła jej odmowa no i podała tak na szybko chyba. Ja już miałam przydomek dawno zatwierdzony także nie było to umówione ;)

Aha , no 1 nazwa fajniutka :loveu: .
aa no tak ,bo Ada długo czekała na przydomek .

Posted

Moni to Monika :p ,więc prawie .
Nie no ,ale ja to bym się decydowała na 1 suke i 1 psa (a najlepiej na 2 suki) ,jeżeli już ,bo ja to bym rady nie dała z 2 psami i cieczkową suką w mieszkaniu ...

Westa bym jak to się mówi ciachnęła...jak będę miała sunię to zrobię to na pewno,teraz jeszcze nie potrzeba.

Posted

Twoja galeria rozkręca się w nocy:p
Potem to nadrabiać to masakra:P Strasznie fajny pomysł z Tym Gloria Victis. Wiem,że czasem sa problemu z tymi przydomkami i je odrzucając z niewiadomych przyczyn i potem trzeba nad czymś nowym myśleć:P A fotki super... te oczy z wanny-boskie!

Posted

agamewa napisał(a):
Westa bym jak to się mówi ciachnęła...jak będę miała sunię to zrobię to na pewno,teraz jeszcze nie potrzeba.

No to by było najlepsze wyjście ;)
kinnia napisał(a):
Twoja galeria rozkręca się w nocy:p
Potem to nadrabiać to masakra:P Strasznie fajny pomysł z Tym Gloria Victis. Wiem,że czasem sa problemu z tymi przydomkami i je odrzucając z niewiadomych przyczyn i potem trzeba nad czymś nowym myśleć:P A fotki super... te oczy z wanny-boskie!

Jak to sie mówi ,mamy nocne życie ;) .
No katastrofa to jest .. Jak mi nie przyjmą od razu to ciekawe jak ja wymyśle nowe nazwy :o

Posted

kinnia napisał(a):
Strasznie fajny pomysł z Tym Gloria Victis. Wiem,że czasem sa problemu z tymi przydomkami i je odrzucając z niewiadomych przyczyn i potem trzeba nad czymś nowym myśleć

Jak składałam wniosek to jeszcze nic podobnego nie było ale w międzyczasie jak czekałam na odpowiedź pojawiło się w spisie "Gloria Victoris" no i masz.. :mad:

Posted

Nie no ,ale ja to bym się decydowała na 1 suke i 1 psa (a najlepiej na 2 suki) ,jeżeli już ,bo ja to bym rady nie dała z 2 psami i cieczkową suką w mieszkaniu ...

A ja już się skutecznie wyleczyłam z psa jakiegokolwiek, przynajmniej póki nie mieszkam w domku ;)

Z przydomkiem to moja znajoma miała ciepło, szczeniaki już były na wylocie, a jeszcze zatwierdzonego nie miała. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, ale nerwy były...

Posted

Witam wieczorkiem :)
Jak my składaliśmy wniosek to na przydomek czekaliśmy dość długo. Nie przeszła nasza pierwsza nazwa :( i zostało "ze Starego Osiedla" - chyba ta nazwa najmniej mi się podobała, ale cóż jest i już przywykłam. Zgłosiłam od razu owczarki i yorki. :)

Posted

chrupcia napisał(a):
uhuhu, ale tutaj nagadane.... :-o ale nadrobiłam :cool3:
http://images45.fotosik.pl/390/eeb0804bb47584aemed.jpg "co Ty tam mówisz??" :p
Arwi chyba kąpieli nie lubi :evil_lol:

Raczej nie :p
Mawe napisał(a):
Witam wieczorkiem :)
Jak my składaliśmy wniosek to na przydomek czekaliśmy dość długo. Nie przeszła nasza pierwsza nazwa :( i zostało "ze Starego Osiedla" - chyba ta nazwa najmniej mi się podobała, ale cóż jest i już przywykłam. Zgłosiłam od razu owczarki i yorki. :)

Ciężko jest z tymi przydomkami ... ehh ..
*kleo* napisał(a):
A ja już się skutecznie wyleczyłam z psa jakiegokolwiek, przynajmniej póki nie mieszkam w domku ;)

Z przydomkiem to moja znajoma miała ciepło, szczeniaki już były na wylocie, a jeszcze zatwierdzonego nie miała. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, ale nerwy były...

O to ja takich sytuacji nie lubie ! Nerwy nerwy i jeszcze raz nerwy :diabloti::shake:

Posted

tigrunia napisał(a):
Gloria Victis ;) Co znaczy "chwała zwyciężonym" ;)

Fajnie :loveu:

agamewa napisał(a):

No, to chyba by było w takiej sytuacji najlepsze wyjście. Ja też już powoli się przymierzam do ciachnięcia Lakiego, ale pewnie najwcześniej w przyszłym roku na feriach/wakacjach zrobimy badania i jeśli wszystko będzie ok to.... ;)

*kleo* napisał(a):

Gdzieś czytałam, ale znowu nie pamiętam źródła, że w takiej sytuacji można jakoś 'załatwić' z ZK, że dopóki przydomek nie zostanie zatwierdzony, to nie wydadzą metryczek ;) Dopiero zostaną wydane jak przydomek zostanie zarejestrowany.

Cześć Martyna :multi:
http://images45.fotosik.pl/390/eeb0804bb47584aemed.jpg
Scurek :loveu: :evil_lol:

Posted

Hejka ;)

Dzisiaj byłam w Związku Kynologicznym ,tyle że 15 minut przed zamknięciem ... Mojej mamie sie baardzo śpieszyło do tego związku :evil_lol: ,Pani nam powiedziala że przydomki mam wysłać na emaila ,no i tak oto przed chwilą wysłałam list z 5ma propozycjami :multi:

1. Rosa Aurum

2.Thunderstuck

3. Procanella

4. Protiso

5. from Protiso

Mam nadzieje że 1 lub 2 się uda :loveu: .
A Arwene idę wbić do księgi jutro .