Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dagos1 napisał(a):
Klaudia - a mogę dziadkowi moją maszkarę podrzucić????

karkakarka napisał(a):
heh to i moją chudzinę Cleośkę podrzucę hehe

Jasne, tylko nie wiem czy za bardzo upasione by nie wróciły, mój dziadek po prostu ma talent :evil_lol:

Cześć :p
Princess_York napisał(a):
Nie mam pojęcia jak rośnie .. Ale nie za dużo ,bo jakby chociaż 2 cm rosło na miesiąc to by było okej .

Martyna, 2 cm na miesiąc to nawet Uli nie rośnie, myślę że 1 cm to góra...
Ja do Bydgoszczy nie jade już .. Te kafelki były straaaszne .. I sędzia :shake: . Może pojedziemy 2 maju na bydgoszcz .

Ja też mówiłam, że nie jadę, ale chyba się skuszę. I tak będziemy jechać z Buckiem, to może i Urszula zgłoszę ;)

Posted

No to skoro wykładzina będzie to Aga możesz spokojnie jechać ;) .

Na Yorkową nie radze jechać .. Kurcze co roku jest troche psów zgłoszonych to mogliby się troche o tą wykładzine postarać ..

Ale wykładzina tylko na nocnej, moja mama była z Naomi w zeszłym roku. A na dziennej to nie wiem :niewiem:

Pytałam na yorkowej czemu nie ma wykładziny - dowiedziałam się, że można by było położyć, ale jest brudna i nieciekawa, więc nie rozkładali :roll:

Posted

chrupcia napisał(a):
wystawy to jednak nieźle kasy pochłaniają ..... :roll: :p

Eee tam, z nami jeszcze nie jest tak źle, koniarze to dopiero muszą się wykosztować na wystawę ;)

Posted

Witamy wieczorkie. Wystawa kosztuje, ale jak mówi mój mąż hobby to taka rzecz, do której się dopłaca :) ja dopłacam do psiaków on do gołębi :)