*Agnieszka* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 My prawdopodobnie jeszcze zaliczymy 2 bydgoskie a póżniej przerwa do kwietnia (tak jak i u Was)heh..no i i witaj klaso otwarta:) Quote
Princess_York Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Ja do Bydgoszczy nie jade już .. Te kafelki były straaaszne .. I sędzia :shake: . Może pojedziemy 2 maju na bydgoszcz . Quote
*kleo* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 dagos1 napisał(a):Klaudia - a mogę dziadkowi moją maszkarę podrzucić???? karkakarka napisał(a):heh to i moją chudzinę Cleośkę podrzucę hehe Jasne, tylko nie wiem czy za bardzo upasione by nie wróciły, mój dziadek po prostu ma talent :evil_lol: Cześć :p Princess_York napisał(a):Nie mam pojęcia jak rośnie .. Ale nie za dużo ,bo jakby chociaż 2 cm rosło na miesiąc to by było okej . Martyna, 2 cm na miesiąc to nawet Uli nie rośnie, myślę że 1 cm to góra... Princess_York napisał(a):Ja do Bydgoszczy nie jade już .. Te kafelki były straaaszne .. I sędzia :shake: . Może pojedziemy 2 maju na bydgoszcz . Ja też mówiłam, że nie jadę, ale chyba się skuszę. I tak będziemy jechać z Buckiem, to może i Urszula zgłoszę ;) Quote
Princess_York Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Fajnie by było jakby cokolwiek rosło ;P . A tak to rośnie tak o, i nie wiem jak i w jakim czasie . Ja na Bydgoszcz na pewno nie pojade .. Chyba że coś do mnie zawita . Quote
Princess_York Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 No u mnie nie było fajnie .. Arwena się ślizgała i z chodzenia było nie wiem co .. Ze staniem lepiej ,no ale to nie to co dywanik czy trawa . Quote
*Agnieszka* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 O kurczę może nie warto???tyle kasy pójdzie,podróż ,nocleg,opłata za wystawę..jakieś 500 zł..hmmm Quote
*kleo* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ja na 99% pojadę na nocną, jest na innej hali, na której wykładzina jest (przynajmniej w zeszłym roku była). Quote
Princess_York Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 No to skoro wykładzina będzie to Aga możesz spokojnie jechać ;) . Na Yorkową nie radze jechać .. Kurcze co roku jest troche psów zgłoszonych to mogliby się troche o tą wykładzine postarać .. Quote
*kleo* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Princess_York napisał(a):No to skoro wykładzina będzie to Aga możesz spokojnie jechać ;) . Na Yorkową nie radze jechać .. Kurcze co roku jest troche psów zgłoszonych to mogliby się troche o tą wykładzine postarać .. Ale wykładzina tylko na nocnej, moja mama była z Naomi w zeszłym roku. A na dziennej to nie wiem :niewiem: Pytałam na yorkowej czemu nie ma wykładziny - dowiedziałam się, że można by było położyć, ale jest brudna i nieciekawa, więc nie rozkładali :roll: Quote
Princess_York Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 To by kupili jakąś :evil_lol: . No nie wiem ,ja tam chyba nie pojade już . Quote
tigrunia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Faktycznie na tegorocznej Yorkowej dali popis i wiele osób na organizację narzekało.. może ich to czegoś nauczy jak się mniej psiaków zgłosi ;) Quote
Princess_York Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Tak czy siak organizować będą .. A yorki zawsze się znajdą . Lazuryty będą :) Quote
*kleo* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Princess_York napisał(a):Lazuryty będą :) Dziwne, jakby się nie wystawiały "u siebie" ;) Quote
chrupcia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 wystawy to jednak nieźle kasy pochłaniają ..... :roll: :p Quote
Princess_York Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Ja bym się pojawiła jakbym nie miała w mojej klasie żadnych konkurentów :p Kasia no idzie idzie na to ... Quote
*kleo* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 chrupcia napisał(a):wystawy to jednak nieźle kasy pochłaniają ..... :roll: :p Eee tam, z nami jeszcze nie jest tak źle, koniarze to dopiero muszą się wykosztować na wystawę ;) Quote
chrupcia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 no tak, ale to jednak trochę kasy jest .. ;) no i też zależy jakie kto ma dochody, wtedy też inaczej się na różne sumy patrzy :p Quote
Mawe Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Witamy wieczorkie. Wystawa kosztuje, ale jak mówi mój mąż hobby to taka rzecz, do której się dopłaca :) ja dopłacam do psiaków on do gołębi :) Quote
*Agnieszka* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Niestety każdy "sport "kosztuje,bo można tak to nazwać, ale czego się nie robi dla przyjemności,dla tych emocji i motylków w brzuchu.Osiągnięcia czegoś ,dowartościowania się itd.... Quote
Paaula Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 No własnie wystawy kosztują. JA zamierzam moją wystawiać w okolicach warszawy i Lublin też, żeby zmniejszyć kosztu podróży. Quote
Princess_York Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 odnalazłam jakieś stare zdjęcia których nie dawałam ;) . 1) Na plaży . 2) 3)Wystawa w Miastku . 4)Bawimy się w ganianego . 5) Quote
Katie Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Hey ;) http://i52.tinypic.com/1znlopz.jpg hehe, ale ma mine :eviltong: Quote
Recommended Posts