Marzena* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 agamewa napisał(a):Marzenka zagadki są fajne;) Oj to sorki, mogłam nic nie pisać :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Viky i Ja napisał(a):Oj to sorki, mogłam nic nie pisać :evil_lol: No widzisz mogłaś ..heh..dla zwycięzcy była by nagroda:evil_lol: Quote
Marzena* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Princess_York napisał(a):Tylko jaka ? :cool3: . Order z ziemniaka ;) Dziewczyny pogońcie mnie bo ja jeszcze muszę moje panienki przewinąć :( Małpy "porozbierały" się dziś, albo te cholerne gumki są takie do d..y i pękają :( Quote
Princess_York Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Marzenka musisz ! Bo włosek nie będzie rusł !!! :) . JA przed chwilą to zrobiłam ,calutką zawinęłam i po robocie ! :) . A przy dogo to sama przyjemność :evil_lol: Gorzej będzie ze mną w nocy bo zapowiada się na tuptanie łapkami caluutką noc ..:mad: Quote
Karolina. Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Marzka, ja mam pocieszenie! Idź przewijaj dziewczyny, bo inni mają gorzej, np. taka ja - idę zaraz przepisywać referat z religii (przemilczę to... ;)). Więc lepiej jest oddać się takim czynnościom yoraskowym, niż lekcyjnym.... A w dodatku za 5,5 godziny muszę wstawać. I zastanawiam się czy w ogóle jest sens iść spać?! ;) Quote
Princess_York Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 E tam religia to luzik .. Ja jutro mam 2 sprawdziany ... A się nic a nic nie uczyłam :oops: ,najwyżej się poprawi :eviltong: Quote
Marzena* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Princess_York napisał(a):Marzenka musisz ! Bo włosek nie będzie rusł !!! :) . JA przed chwilą to zrobiłam ,calutką zawinęłam i po robocie ! :) . A przy dogo to sama przyjemność :evil_lol: Gorzej będzie ze mną w nocy bo zapowiada się na tuptanie łapkami caluutką noc ..:mad: Tuptanie ??? A co takiego zrobiłaś biednej Arwi, że tak sie mści ??? Karolina. napisał(a):Marzka, ja mam pocieszenie! Idź przewijaj dziewczyny, bo inni mają gorzej, np. taka ja - idę zaraz przepisywać referat z religii (przemilczę to... ;)). Więc lepiej jest oddać się takim czynnościom yoraskowym, niż lekcyjnym.... A w dodatku za 5,5 godziny muszę wstawać. I zastanawiam się czy w ogóle jest sens iść spać?! ;) Karola przkonałaś mnie :) Quote
Karolina. Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Princess_York napisał(a):E tam religia to luzik .. Ja jutro mam 2 sprawdziany ... A się nic a nic nie uczyłam :oops: ,najwyżej się poprawi :eviltong: Haha, widać że jesteśmy jedną rodziną (co prawda yorkomaniacką, ale zawsze coś)! :lol: Mam takie samo podejście do sprawy: "poprawi się" :evil_lol: A referat z religii był już zadany na jakieś 2 tyg temu :siara: Marzka - w takim razie miłego zawijania 'sreberek' ;) Quote
Marzena* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Princess_York napisał(a):E tam religia to luzik .. Ja jutro mam 2 sprawdziany ... A się nic a nic nie uczyłam :oops: ,najwyżej się poprawi :eviltong: Dobrze, że moja córa tego nie czyta bo musiałabym napisać "nie można olewać sprawdzianów" :evil_lol: Quote
Princess_York Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Karolina. napisał(a):Haha, widać że jesteśmy jedną rodziną (co prawda yorkomaniacką, ale zawsze coś)! :lol: Mam takie samo podejście do sprawy: "poprawi się" :evil_lol: A referat z religii był już zadany na jakieś 2 tyg temu :siara: Marzka - w takim razie miłego zawijania 'sreberek' ;) No baa :) . Zawsze mówie poprawi się ,a potem wychodzi 4 ,a czemu ??? Bo obok siedziała baardzzo nauczona koleżanka :evil_lol: Viky i Ja napisał(a):Tuptanie ??? A co takiego zrobiłaś biednej Arwi, że tak sie mści ??? Karola przkonałaś mnie :) Zawinęłam ją w papiloty :evil_lol: . Ale jak ja się położę to ona od razu hop na łóżko i szuka miejsca w nogach :lol: Quote
Princess_York Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Viky i Ja napisał(a):Dobrze, że moja córa tego nie czyta bo musiałabym napisać "nie można olewać sprawdzianów" :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marzena* Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Karolina. napisał(a): Marzka - w takim razie miłego zawijania 'sreberek' ;) Dzięki :) A Tobie wielu wrażeń przy pisaniu referatu :evil_lol: Mykam Dziewczyny ;) Dobranoc :) Quote
Karolina. Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Viky i Ja napisał(a):Dzięki :) A Tobie wielu wrażeń przy pisaniu referatu :evil_lol: Mykam Dziewczyny ;) Dobranoc :) Wrażenia przy pisaniu referatu z religii o północy na pewno będą niezapomniane :lol: Ja też już idę, pa Marzka, pa Martyna, pa Aga, dobranoc! :) Quote
*kleo* Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ale się rozpisałyście :eviltong: a ja jak zwykle byłam hardkorem i wszystko nadrobiłam :evil_lol: Martyna jak zatwierdzą Wam przydomek to się pochwal, nam to zajęło 4 miesiące i niestety nie dostaliśmy tego, na który najbardziej liczyłam... No ale grunt, że zdążyli przed urodzeniem synków :p Quote
Princess_York Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 zdjęcia ;) : 1) 2) 3) 4) 5) Quote
Princess_York Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 *kleo* napisał(a):Ale się rozpisałyście :eviltong: a ja jak zwykle byłam hardkorem i wszystko nadrobiłam :evil_lol: Martyna jak zatwierdzą Wam przydomek to się pochwal, nam to zajęło 4 miesiące i niestety nie dostaliśmy tego, na który najbardziej liczyłam... No ale grunt, że zdążyli przed urodzeniem synków :p A które Wam z listy przyjęło ?? 5 ?? :evil_lol: Quote
kiniaaa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 hej Martyna :lol: http://i52.tinypic.com/eg8kl2.jpg ratuuunku, jak by tu uciec :eviltong: http://images45.fotosik.pl/390/eeb0804bb47584aemed.jpg sama słodycz, ja to chyba Arwenki jeszcze mokrej nie widziałam :loveu: ale piękny szczurek z niej :evil_lol: Quote
Princess_York Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 i ostatnie z kąpieli :lol: Quote
slawi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ale nagadane :evil_lol:, kilka godzin człowieka nie ma i już tyle nadrabiania http://images43.fotosik.pl/389/3680f905c6538d7emed.jpg - no, ona się z nas śmieje:eviltong: Quote
Princess_York Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 To jest taki mały chochlik :evil_lol: Widać po oczętach :diabloti: Quote
*kleo* Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Princess_York napisał(a):A które Wam z listy przyjęło ?? 5 ?? :evil_lol: Nie, drugi :eviltong: http://images37.fotosik.pl/365/e3ce4050328eea4fmed.jpg chyba ją wkurzyłaś tą kąpielą :diabloti: Quote
Princess_York Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 No brudna nie może chodzić nie ? :) . Bardziej te papiloty ją wkurzyły .. bo założyłam je i jeszcze do tego tak późno ją męczyłam ;p . Quote
Paaula Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 http://images45.fotosik.pl/390/eeb0804bb47584aemed.jpg jaaki słodziak ;) Quote
Recommended Posts