Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Princess_York napisał(a):
Tylko jaka ? :cool3: .

Order z ziemniaka ;)

Dziewczyny pogońcie mnie bo ja jeszcze muszę moje panienki przewinąć :(
Małpy "porozbierały" się dziś, albo te cholerne gumki są takie do d..y i pękają :(

Posted

Marzenka musisz ! Bo włosek nie będzie rusł !!! :) .
JA przed chwilą to zrobiłam ,calutką zawinęłam i po robocie ! :) . A przy dogo to sama przyjemność :evil_lol:

Gorzej będzie ze mną w nocy bo zapowiada się na tuptanie łapkami caluutką noc ..:mad:

Posted

Marzka, ja mam pocieszenie! Idź przewijaj dziewczyny, bo inni mają gorzej, np. taka ja - idę zaraz przepisywać referat z religii (przemilczę to... ;)). Więc lepiej jest oddać się takim czynnościom yoraskowym, niż lekcyjnym.... A w dodatku za 5,5 godziny muszę wstawać. I zastanawiam się czy w ogóle jest sens iść spać?! ;)

Posted

Marzenka musisz ! Bo włosek nie będzie rusł !!! :) .
JA przed chwilą to zrobiłam ,calutką zawinęłam i po robocie ! :) . A przy dogo to sama przyjemność :evil_lol:

Gorzej będzie ze mną w nocy bo zapowiada się na tuptanie łapkami caluutką noc ..:mad:

Tuptanie ???
A co takiego zrobiłaś biednej Arwi, że tak sie mści ???

Karolina. napisał(a):
Marzka, ja mam pocieszenie! Idź przewijaj dziewczyny, bo inni mają gorzej, np. taka ja - idę zaraz przepisywać referat z religii (przemilczę to... ;)). Więc lepiej jest oddać się takim czynnościom yoraskowym, niż lekcyjnym.... A w dodatku za 5,5 godziny muszę wstawać. I zastanawiam się czy w ogóle jest sens iść spać?! ;)

Karola przkonałaś mnie :)

Posted

E tam religia to luzik .. Ja jutro mam 2 sprawdziany ... A się nic a nic nie uczyłam :oops: ,najwyżej się poprawi :eviltong:

Haha, widać że jesteśmy jedną rodziną (co prawda yorkomaniacką, ale zawsze coś)! :lol:
Mam takie samo podejście do sprawy: "poprawi się" :evil_lol:

A referat z religii był już zadany na jakieś 2 tyg temu :siara:

Marzka - w takim razie miłego zawijania 'sreberek' ;)

Posted

E tam religia to luzik .. Ja jutro mam 2 sprawdziany ... A się nic a nic nie uczyłam :oops: ,najwyżej się poprawi :eviltong:

Dobrze, że moja córa tego nie czyta bo musiałabym napisać "nie można olewać sprawdzianów" :evil_lol:

Posted

Karolina. napisał(a):
Haha, widać że jesteśmy jedną rodziną (co prawda yorkomaniacką, ale zawsze coś)! :lol:
Mam takie samo podejście do sprawy: "poprawi się" :evil_lol:

A referat z religii był już zadany na jakieś 2 tyg temu :siara:

Marzka - w takim razie miłego zawijania 'sreberek' ;)

No baa :) . Zawsze mówie poprawi się ,a potem wychodzi 4 ,a czemu ??? Bo obok siedziała baardzzo nauczona koleżanka :evil_lol:

Viky i Ja napisał(a):
Tuptanie ???
A co takiego zrobiłaś biednej Arwi, że tak sie mści ???
Karola przkonałaś mnie :)

Zawinęłam ją w papiloty :evil_lol: . Ale jak ja się położę to ona od razu hop na łóżko i szuka miejsca w nogach :lol:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Dzięki :)
A Tobie wielu wrażeń przy pisaniu referatu :evil_lol:

Mykam Dziewczyny ;)
Dobranoc :)

Wrażenia przy pisaniu referatu z religii o północy na pewno będą niezapomniane :lol:

Ja też już idę, pa Marzka, pa Martyna, pa Aga, dobranoc! :)

Posted

Ale się rozpisałyście :eviltong: a ja jak zwykle byłam hardkorem i wszystko nadrobiłam :evil_lol:
Martyna jak zatwierdzą Wam przydomek to się pochwal, nam to zajęło 4 miesiące i niestety nie dostaliśmy tego, na który najbardziej liczyłam... No ale grunt, że zdążyli przed urodzeniem synków :p

Posted

*kleo* napisał(a):
Ale się rozpisałyście :eviltong: a ja jak zwykle byłam hardkorem i wszystko nadrobiłam :evil_lol:
Martyna jak zatwierdzą Wam przydomek to się pochwal, nam to zajęło 4 miesiące i niestety nie dostaliśmy tego, na który najbardziej liczyłam... No ale grunt, że zdążyli przed urodzeniem synków :p

A które Wam z listy przyjęło ?? 5 ?? :evil_lol: