Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ej dziewczyny jak to jest bo ja już sama nie wiem ..
Wystawa zaczyna się o 9:00.

I na stronie oddziału znalazłam coś takiego
[B]RING 7 (Antresola): Sędzia - Andrzej Stępiński, asystent; Iwona Musiał[/B]

[B]09:00 [/B] Puli kolorowy

09:05 Bouvier des Flandres

09:20 Border Collie

10:05 Owczarek szkocki długowłosy

10:35 Owczarek szetlandzki

[B]RING 7: Sędzia - Jadwiga Niciewicz, asystent; Magdalena Rykowska - Janowska, Żaneta Zawistowska[/B]

11:45 Sealyham Terrier

11:50 Foksterier krótkowłosy

12:00 Foksterier szorstkowłosy

[B]12:15 [/B] Yorkshire Terrier
Czyli że co? Yorki dopiero wchodzą o 12:15 ?? :o . O co chodzi z tym ? .

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O patrz, nie zwróciłam uwagi na te godziny... Z jednej strony fajnie bo nie trzeba się zrywać skoro świt, ale z drugiej chciałabym się jeszcze przejść po ringu przed oceną...

Posted

A która będzie najwcześniej? Bo może i ja bym się o kawałek miejsca uśmiechnęła ;)
Chociaż jak te wcześniej oceniane rasy pójdą do domu to pewnie będzie się gdzie rozstawić. Ile w ogóle yorków jest zgłoszonych?

Posted

[quote name='*kleo*']O patrz, nie zwróciłam uwagi na te godziny... Z jednej strony fajnie bo nie trzeba się zrywać skoro świt, ale z drugiej chciałabym się jeszcze przejść po ringu przed oceną...[/QUOTE]
Cześć Martyna:)
Gratulacje za 6 ;),
Trochę poczekacie na wejście, oby sędzina chociaż sprawnie oceniała,
w Rzeszowie tak czekałam ładnych kilka godzin z Luśką w otwartej, masakra:shake:
Kciuki będziemy trzymać:kciuki: za Arwenkę

Posted

Ja może będę o 10 ? . Najwyżej się już nie przejde .. wokoło ringu przejdziemy się .

Ja zajmę jak coś 2 msc dla Was ;) . A no i dużo ras będzie .. kurcze to może duużo wcześnie przyjade ? .

Iwonka dziękuje :-D .

Posted

To ja chyba też koło 10 zląduję, nie ma sensu od rana kwitnąć, tylko pies mi się zmęczy niepotrzebnie. A tak przez dwie godziny zdążymy się spokojnie nagadać, uczesać zwierze i będzie git ;)

Posted

[quote name='Princess_York']Ja może będę o 10 ? . Najwyżej się już nie przejde .. wokoło ringu przejdziemy się .

Ja zajmę jak coś 2 msc dla Was ;) . A no i dużo ras będzie .. kurcze to może duużo wcześnie przyjade ? .

Iwonka dziękuje :-D .[/QUOTE]

Martyna jakie 2 miejsca ???
A my ?????????? :mad:
O nas zapomniałaś :placz::placz::placz:
Ja też proszę o zajęcie kawałeczka miejsca dla nas :modla:

Posted

[quote name='agamewa']Ja będę 10.30..mam prośbę dziewczyny zajęły byście mi koło siebie stolik????[/QUOTE]

[quote name='chrupcia']Cześć Martyna :)

zdjęcia Arwi pewnie będą z wystawy ? :razz:[/QUOTE]

wiedzie, że ja się dopiero uczę od was od wystawach. Więc pytanko mam. Na wystawach są jakies stoliki ?

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Martyna :)

zdjęcia Arwi pewnie będą z wystawy ? :razz:[/QUOTE]
Tak będą najwcześniej z wystawy ;)
[quote name='Paaula']wiedzie, że ja się dopiero uczę od was od wystawach. Więc pytanko mam. Na wystawach są jakies stoliki ?[/QUOTE]
Stolików nie ma generalnie ,chociaż na yorkowej w bydgoszczy są stoliki ustawione ;) i można je zająć dla siebie . Na początku roku w marcu? na wystawie we Włocławku były siedzenia ,więc jakby ktoś nie miał stolika to robił by na krzesełku ;) .
[quote name='karkakarka']Ale wam fajnie.... Ja dopiero za 1,5 mies jadę...[/QUOTE]
Oj to bedziesz troche czekała .. No ale ja np. jade teraz i potem dopiero w kwietniu cokolwiek pokażemy :o . 4 msc bez wystaw ,no koszmar .. :p

Posted

Oj zleci i doczekasz się swojego kwietnia:)my w lutym a póżniej też przerwa do kwietniowej legionowskiej wystawy..po kwietniu..wielka nie wiadoma bo w maju Wera ma komunie a jak komunia wiadomo pójdzie duuuuużo kasy.

Posted

[quote name='karkakarka']No tak wy tak często jeździcie, że taka przerwa u was to naprawdę dużo :)
Ja to mam tak że jak jest duzo czasu do wystawy to mi się dłuży, a jak wystawa tuż tuż to mam stresa hehe[/QUOTE]
Ja też tak mam ...najgorszy dla mnie jest ten stres przed wystawowy i ta wysoka adrealina:)
[quote name='Karolina.']Cześć :)

Pamiętajcie o yorkomaniackiej wspólnej fotce w NDM - koniecznie!!!! :)[/QUOTE]

No właśnie Karola dobrze że przypomniałaś.

Posted

Hejka ! :multi:

[quote name='agamewa']Oj zleci i doczekasz się swojego kwietnia:)my w lutym a póżniej też przerwa do kwietniowej legionowskiej wystawy..po kwietniu..wielka nie wiadoma bo w maju Wera ma komunie a jak komunia wiadomo pójdzie duuuuużo kasy.[/QUOTE]
Oj ta komunia . Ja to już daawno temu miałam komunie hihi :lol:
[quote name='karkakarka']No tak wy tak często jeździcie, że taka przerwa u was to naprawdę dużo :)
Ja to mam tak że jak jest duzo czasu do wystawy to mi się dłuży, a jak wystawa tuż tuż to mam stresa hehe[/QUOTE]
Ja stresa mam przed samym wejściem jak już ustawiam Arwene to jest super !! A jeszcze lepiej jak zaczynamy chodzić :loveu:

Tak sobie myśle że teraz to nie umiałabym żyć bez wystaw i bez Yorka :)
[quote name='Karolina.']Cześć :)

Pamiętajcie o yorkomaniackiej wspólnej fotce w NDM - koniecznie!!!! :)[/QUOTE]
oo ! Właśnie ,zapomniałam o niej :oops: Dzięki Karola :-D

Posted

;)Witaj Martyna,co u was słychać jak Arwi, pewnie już nie może się doczekać aż pojedzie zagranice championat zrobić;). Musicie teraz dobrze pracować nad włosem i zachowaniem:eviltong: