Princess_York Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Ej dziewczyny jak to jest bo ja już sama nie wiem .. Wystawa zaczyna się o 9:00. I na stronie oddziału znalazłam coś takiego [B]RING 7 (Antresola): Sędzia - Andrzej Stępiński, asystent; Iwona Musiał[/B] [B]09:00 [/B] Puli kolorowy 09:05 Bouvier des Flandres 09:20 Border Collie 10:05 Owczarek szkocki długowłosy 10:35 Owczarek szetlandzki [B]RING 7: Sędzia - Jadwiga Niciewicz, asystent; Magdalena Rykowska - Janowska, Żaneta Zawistowska[/B] 11:45 Sealyham Terrier 11:50 Foksterier krótkowłosy 12:00 Foksterier szorstkowłosy [B]12:15 [/B] Yorkshire Terrier Czyli że co? Yorki dopiero wchodzą o 12:15 ?? :o . O co chodzi z tym ? . Quote
*Agnieszka* Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Tak Martyna yorki od 12.15 się zaczynają..dziś dzwoniłam do oddziału(bo numerka jeszcze nie dostałam)i nie kazali przyjeżdzać wcześniej bo będzie za duży tłok.....:roll: Quote
Princess_York Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 O ja Cie kręce .. No nie ,świetnie . I będe tak czekała od 8 do 12 na wejście .. :razz: ..... Ja numerek mam już ,dzisiaj dotarł :lol: i zamiast 12 suk to jest aż 14 :( Quote
*kleo* Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 O patrz, nie zwróciłam uwagi na te godziny... Z jednej strony fajnie bo nie trzeba się zrywać skoro świt, ale z drugiej chciałabym się jeszcze przejść po ringu przed oceną... Quote
Princess_York Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Tak jak i ja .. To co o której będziecie ?.. Quote
*kleo* Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Zastanowię się jeszcze, ja i tak będę w NDM już w sobotę, a nad niedzielą pomyślę. Quote
*Agnieszka* Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ja będę 10.30..mam prośbę dziewczyny zajęły byście mi koło siebie stolik???? Quote
Princess_York Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Jasne :) . [url]http://mamtalent.plejada.pl/108,4435,7,2_odcinek_mam_talent_-_czesc_druga,2,wideo_detal.html[/url] Obejrzyjcie sobie heheh . Quote
*kleo* Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 A która będzie najwcześniej? Bo może i ja bym się o kawałek miejsca uśmiechnęła ;) Chociaż jak te wcześniej oceniane rasy pójdą do domu to pewnie będzie się gdzie rozstawić. Ile w ogóle yorków jest zgłoszonych? Quote
slawi Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='*kleo*']O patrz, nie zwróciłam uwagi na te godziny... Z jednej strony fajnie bo nie trzeba się zrywać skoro świt, ale z drugiej chciałabym się jeszcze przejść po ringu przed oceną...[/QUOTE] Cześć Martyna:) Gratulacje za 6 ;), Trochę poczekacie na wejście, oby sędzina chociaż sprawnie oceniała, w Rzeszowie tak czekałam ładnych kilka godzin z Luśką w otwartej, masakra:shake: Kciuki będziemy trzymać:kciuki: za Arwenkę Quote
Princess_York Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Ja może będę o 10 ? . Najwyżej się już nie przejde .. wokoło ringu przejdziemy się . Ja zajmę jak coś 2 msc dla Was ;) . A no i dużo ras będzie .. kurcze to może duużo wcześnie przyjade ? . Iwonka dziękuje :-D . Quote
*kleo* Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 To ja chyba też koło 10 zląduję, nie ma sensu od rana kwitnąć, tylko pies mi się zmęczy niepotrzebnie. A tak przez dwie godziny zdążymy się spokojnie nagadać, uczesać zwierze i będzie git ;) Quote
Princess_York Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 no właśnie tymbardziej że psy pierwsze to my też później jak 12:15 wejdziemy .. Nie wiem czy sie cieszyć czy smucić .. Quote
Marzena* Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Princess_York']Ja może będę o 10 ? . Najwyżej się już nie przejde .. wokoło ringu przejdziemy się . Ja zajmę jak coś 2 msc dla Was ;) . A no i dużo ras będzie .. kurcze to może duużo wcześnie przyjade ? . Iwonka dziękuje :-D .[/QUOTE] Martyna jakie 2 miejsca ??? A my ?????????? :mad: O nas zapomniałaś :placz::placz::placz: Ja też proszę o zajęcie kawałeczka miejsca dla nas :modla: Quote
Princess_York Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 ojoj ,przepraszam :oops: To zajmę 3 ;) . Quote
chrupcia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Cześć Martyna :) zdjęcia Arwi pewnie będą z wystawy ? :razz: Quote
Paaula Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='agamewa']Ja będę 10.30..mam prośbę dziewczyny zajęły byście mi koło siebie stolik????[/QUOTE] [quote name='chrupcia']Cześć Martyna :) zdjęcia Arwi pewnie będą z wystawy ? :razz:[/QUOTE] wiedzie, że ja się dopiero uczę od was od wystawach. Więc pytanko mam. Na wystawach są jakies stoliki ? Quote
karkakarka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ale wam fajnie.... Ja dopiero za 1,5 mies jadę... Quote
Princess_York Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Martyna :) zdjęcia Arwi pewnie będą z wystawy ? :razz:[/QUOTE] Tak będą najwcześniej z wystawy ;) [quote name='Paaula']wiedzie, że ja się dopiero uczę od was od wystawach. Więc pytanko mam. Na wystawach są jakies stoliki ?[/QUOTE] Stolików nie ma generalnie ,chociaż na yorkowej w bydgoszczy są stoliki ustawione ;) i można je zająć dla siebie . Na początku roku w marcu? na wystawie we Włocławku były siedzenia ,więc jakby ktoś nie miał stolika to robił by na krzesełku ;) . [quote name='karkakarka']Ale wam fajnie.... Ja dopiero za 1,5 mies jadę...[/QUOTE] Oj to bedziesz troche czekała .. No ale ja np. jade teraz i potem dopiero w kwietniu cokolwiek pokażemy :o . 4 msc bez wystaw ,no koszmar .. :p Quote
*Agnieszka* Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Oj zleci i doczekasz się swojego kwietnia:)my w lutym a póżniej też przerwa do kwietniowej legionowskiej wystawy..po kwietniu..wielka nie wiadoma bo w maju Wera ma komunie a jak komunia wiadomo pójdzie duuuuużo kasy. Quote
karkakarka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 No tak wy tak często jeździcie, że taka przerwa u was to naprawdę dużo :) Ja to mam tak że jak jest duzo czasu do wystawy to mi się dłuży, a jak wystawa tuż tuż to mam stresa hehe Quote
Karolina. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Cześć :) Pamiętajcie o yorkomaniackiej wspólnej fotce w NDM - koniecznie!!!! :) Quote
*Agnieszka* Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='karkakarka']No tak wy tak często jeździcie, że taka przerwa u was to naprawdę dużo :) Ja to mam tak że jak jest duzo czasu do wystawy to mi się dłuży, a jak wystawa tuż tuż to mam stresa hehe[/QUOTE] Ja też tak mam ...najgorszy dla mnie jest ten stres przed wystawowy i ta wysoka adrealina:) [quote name='Karolina.']Cześć :) Pamiętajcie o yorkomaniackiej wspólnej fotce w NDM - koniecznie!!!! :)[/QUOTE] No właśnie Karola dobrze że przypomniałaś. Quote
Princess_York Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Hejka ! :multi: [quote name='agamewa']Oj zleci i doczekasz się swojego kwietnia:)my w lutym a póżniej też przerwa do kwietniowej legionowskiej wystawy..po kwietniu..wielka nie wiadoma bo w maju Wera ma komunie a jak komunia wiadomo pójdzie duuuuużo kasy.[/QUOTE] Oj ta komunia . Ja to już daawno temu miałam komunie hihi :lol: [quote name='karkakarka']No tak wy tak często jeździcie, że taka przerwa u was to naprawdę dużo :) Ja to mam tak że jak jest duzo czasu do wystawy to mi się dłuży, a jak wystawa tuż tuż to mam stresa hehe[/QUOTE] Ja stresa mam przed samym wejściem jak już ustawiam Arwene to jest super !! A jeszcze lepiej jak zaczynamy chodzić :loveu: Tak sobie myśle że teraz to nie umiałabym żyć bez wystaw i bez Yorka :) [quote name='Karolina.']Cześć :) Pamiętajcie o yorkomaniackiej wspólnej fotce w NDM - koniecznie!!!! :)[/QUOTE] oo ! Właśnie ,zapomniałam o niej :oops: Dzięki Karola :-D Quote
ladyyork Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 ;)Witaj Martyna,co u was słychać jak Arwi, pewnie już nie może się doczekać aż pojedzie zagranice championat zrobić;). Musicie teraz dobrze pracować nad włosem i zachowaniem:eviltong: Quote
Recommended Posts